bende menümü yazayım tavuk kanat ve incik avcarlayıp fırında kızartıcam yanına patates dilimlicem kekik pul biber tuz ve yağ ile avcarlayıp...beraber pişerler....pilav salata....ohhhhh...bayılıom ben bu menüyeeee
slm kızlar hepinizi cok özledimm biliyorum bana cok kızdınız ama giremedim cok zor bi hamilelik gecirdim 1ayınız kaldı allahın izniyle ama erken gelicege benziyo kızımız basak dolunay sara yesil kardelen hepinizi cok özledimm herkese selamlar ismini hatırlamadım eski arkadslara yenilerede selamlar bu arada basakcıgım hamileymişsin hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin allahım benimde yesil gibi bebegim hafta olarak önde gidiyo bakalım her an bekliyoruz melegimi
neden ben evdeyken işten her fırsat bulduğumda temizliyordum evimi.. :26:Haaa haaa haaa guliyim bariii
doğru dedin:44::44:tarayıcı ne gezsin kız ev buraaa
klima fanları o zaman senin fanlarbensiz kalin emiii
hem benim klimam var
vantilator diil
akşam oldu hazır olcak tabi.. işin ne temizlikle çene yap ancakTemizligim bitti yimeemde hazir
neden bahane üretiyon canım:26: bebiş de bahane üretmesin sonrasevinç kız sonunda ben kazandım kociş klimayı almış şimdi takıyolar artık benim çok sıcak bahanesi de işe yaramaz
sesa canım ben de hergün öplenden sonra gidiyorum iş yerine sabahtan işlerimi yapıyorum yemeğimi falan 13:00 da dükkana gidiyorum c.tesi ütü falan büyük işler pazar tatil yapıyorum
ben her gece 3-4 saatlik uykuyla çalışıyorum.. sen anca bilmeden salla iftiracıKiz sessa senin gibi beceriklimi annem o olsa ogleye kadar uyur kalkar ise gider
aaa ilk kez duydum taze fasulyenin içine patates de mi atılıyor öyle bak merak ettim ben de deniycem hemenoylama sonuçlandı taze fasulye pilaz cacık yapvam fasulyeler pişerken de içine 2 tane bütün patates atarım ohhh misss
kışın ben de çok yapıyordum.. işten gelince hem çabucak oluyor pratik hem de lezzetli oluyorbende menümü yazayım tavuk kanat ve incik avcarlayıp fırında kızartıcam yanına patates dilimlicem kekik pul biber tuz ve yağ ile avcarlayıp...beraber pişerler....pilav salata....ohhhhh...bayılıom ben bu menüyeeee
mlxy, sevinc007+, Bengisu87+ nere kayboldunuz beeee....didiom işte bende.... hıhhhhh
zeynelim olabilir canım.. arkadaşlar yardımcı olurlar sana benim acil çıkmam lazım
kızlar bır ayda ıkı kez yumurtlama olabılır mı :26:
olabilir canım tabi neden olmasın çift yumurta ikizi nasıl oluyo sanıyosun yumurtanın bii bazen daha küçük oluyo oda olgunlaşınca daha geç yumurtluyosun
canım bir ayda 2 tane yumurta olurmu emiyo 2 kere yumurtlama dönemi olur mu diyo zaten normali 1 den fazla yumurta olması tatlım 15-20 tane yumurtası olan kadınlar varolabilir canım tabi neden olmasın çift yumurta ikizi nasıl oluyo sanıyosun yumurtanın bii bazen daha küçük oluyo oda olgunlaşınca daha geç yumurtluyosun
ayy pekı sız yumurtlama gununuzu nasıl hesapladınız tabı sen artık bebıs beklıosunda bırde ne kadar surede bebısın oldu
çarşıdaki işimi hallettim geldim ben şimdi eve gidiyorum..
cumartesi gece döndük pazar günü de sabahtan denize gittik gene gece döndük yedik yattık sabah da işe geldik..
havlular mayolar kıyafetler evde bir sürü çamaşır var yıkanacak bir de evi siler süpürürüm yine.. e yemek de yapılacak
bakalım akşama söz vermiyeyim yine çay içmeye gitmezsek gelirim kızlar
Hadis ne yaptin kocayla
Pasa karisi nirdee
geldim cnaım yimek yapıommmm gelcemmmm birazdannn okişşş kocişle napımmm sskya gittik ama hiç konuşmadımmmmm dün sinirden uyumadımmmm
saol cnmm ben 20 gündür korunmuorum ama adetlerım full duzensız yanı 2 ayda bır adet goruorumo yuzden baktımkı bırdahakı yumurtlamam eylülün sonunda o zamnaa kadar bekleyecem mı :18::18::18::18: buarada 20 yaşındayım ılk bebegım olcak 5 aylık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?