Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm kızlar hepinizi cok özledimm biliyorum bana cok kızdınız ama giremedim cok zor bi hamilelik gecirdim 1ayınız kaldı allahın izniyle ama erken gelicege benziyo kızımız basak dolunay sara yesil kardelen hepinizi cok özledimm herkese selamlar ismini hatırlamadım eski arkadslara yenilerede selamlar bu arada basakcıgım hamileymişsin hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin allahım benimde yesil gibi bebegim hafta olarak önde gidiyo bakalım her an bekliyoruz melegimi

hmm güzelmiş menün kız bu arada avcarlama karıştırmamı oluyo kız bende kocişe tavuk siparişi verdim bakalım iyisini bulursa alcak tavuklar hormonlu oluyo diye almıyodu bayadır köy tavuğu bulalım alalım onu keselim diyo haylada bulcaz köy tavuğunuuu benimde menüde kıymalı sebzeli tencerede güveç gibim bişiii yaptım pişiyo şimdi (pattisli patlıcanlı soğanlı kırmızı yeşil biberli sarımsaklı falan) yanınada pilav yapsam buldur pilavınıda daha yeni yedik e pirinç piavıda yemiyo dolapta dünden haşladığım makarnanın birazı sade şekilde duruyo onu saşçalı sarımsaklı falanmı yapsam acabaa kolayına kaçsamda az bişeydi zaten sos hazırladığıma değmez salçalı sarısaklı bide hazır makarna sosu vardı azda ondan koyyiim güzel oluyo öyle normalde pek kullanmam hazır sos ama şimdik azcık kullanasım geldii :26: bide salata yapaım yetey acaba turşu oldumuki oyduysa fasülye turşumdada koyarım ooh miss canım bu arada tavukları 1-2 kaşık yoğurtla biraz salça baharat sarımsaklı soğanlı falan sos hazırlayıp tavukları ona bulayıp pişirdimmi harika oluyo ben o sosun içie patates kırmızı biber falanda atıyom hepiciğini beraber pişiriyom hatta ona bezelye falanda koyuyom bazen harika oluyo ay tavukum gelsinde yapiim bigün yaa anlatıykencanım çektiii :26::26:

aa hoş geldin pınarcım maaşallah senin bebiş kocaman olmuş yaaa ne ara büyüdü o kadaaar kız başak hamileliği yarıladı sen daha yenimi öğreniyon onun hamiş olduğunuuu onn üstüne ben bile hamiş kaldım neyse canım çok geçmiş olsun size inşallh ikinizde sağlıklı bi şekilde kurtulursunuz allah bebişini kucağına almayı nasip etsin canım çok öpüyorum hoşçakaaaal arada gel ama özlettin kendini

Haaa haaa haaa guliyim bariii
neden ben evdeyken işten her fırsat bulduğumda temizliyordum evimi.. :26:
banyo mutfak balkonlar hergün.. süpürme silme toz alma çamaşır ütü 2-3-4 günde bir.. diğer ince işler allah kerim
tarayıcı ne gezsin kız ev buraaa
doğru dedin:44::44:
bensiz kalin emiii
hem benim klimam var
vantilator diil
klima fanları o zaman senin fanlar
Temizligim bitti yimeemde hazir
akşam oldu hazır olcak tabi.. işin ne temizlikle çene yap ancak
sevinç kız sonunda ben kazandım kociş klimayı almış şimdi takıyolar artık benim çok sıcak bahanesi de işe yaramaz
neden bahane üretiyon canım:26: bebiş de bahane üretmesin sonra
sesa canım ben de hergün öplenden sonra gidiyorum iş yerine sabahtan işlerimi yapıyorum yemeğimi falan 13:00 da dükkana gidiyorum c.tesi ütü falan büyük işler pazar tatil yapıyorum

canım öyle olsa çok kolay olur benim için de.. ama eşimin sabahtan da çıkması gerekebiliyor..
eleman da yok başka mecbur sabahları da gitmek zorundayım iş yerinin boş kalmaması için..
haftanın 1-2 günü artık işin az olduğu günlere denk getirip ben de evle ilgileneyim diyorum..
keşke dediğin gibi yapabilsem çok güzel olurdu

Kiz sessa senin gibi beceriklimi annem o olsa ogleye kadar uyur kalkar ise gider
ben her gece 3-4 saatlik uykuyla çalışıyorum.. sen anca bilmeden salla iftiracı

oylama sonuçlandı taze fasulye pilaz cacık yapvam fasulyeler pişerken de içine 2 tane bütün patates atarım ohhh misss
aaa ilk kez duydum taze fasulyenin içine patates de mi atılıyor öyle bak merak ettim ben de deniycem hemen
kışın ben de çok yapıyordum.. işten gelince hem çabucak oluyor pratik hem de lezzetli oluyor

çarşıdaki işimi hallettim geldim ben şimdi eve gidiyorum..
cumartesi gece döndük pazar günü de sabahtan denize gittik gene gece döndük yedik yattık sabah da işe geldik..
havlular mayolar kıyafetler evde bir sürü çamaşır var yıkanacak bir de evi siler süpürürüm yine.. e yemek de yapılacak
bakalım akşama söz vermiyeyim yine çay içmeye gitmezsek gelirim kızlar

zeynelim olabilir canım.. arkadaşlar yardımcı olurlar sana benim acil çıkmam lazım

Son düzenleme:
zeynelim olabilir canım.. arkadaşlar yardımcı olurlar sana benim acil çıkmam lazım

saol cnmm ben 20 gündür korunmuorum ama adetlerım full duzensız yanı 2 ayda bır adet goruorum o yuzden baktımkı bırdahakı yumurtlamam eylülün sonunda o zamnaa kadar bekleyecem mı :18::18::18::18: buarada 20 yaşındayım ılk bebegım olcak 5 aylık evliyim

olabilir canım tabi neden olmasın çift yumurta ikizi nasıl oluyo sanıyosun yumurtanın bii bazen daha küçük oluyo oda olgunlaşınca daha geç yumurtluyosun

ayy pekı sız yumurtlama gununuzu nasıl hesapladınız tabı sen artık bebıs beklıosunda bırde ne kadar surede bebısın oldu

olabilir canım tabi neden olmasın çift yumurta ikizi nasıl oluyo sanıyosun yumurtanın bii bazen daha küçük oluyo oda olgunlaşınca daha geç yumurtluyosun
canım bir ayda 2 tane yumurta olurmu emiyo 2 kere yumurtlama dönemi olur mu diyo zaten normali 1 den fazla yumurta olması tatlım 15-20 tane yumurtası olan kadınlar var

ayy pekı sız yumurtlama gununuzu nasıl hesapladınız tabı sen artık bebıs beklıosunda bırde ne kadar surede bebısın oldu

senin adetlerin düzensizse yumurtlama günü hesaplayamazsın canım dr.a git önce adetlerini düzenlesin bi de nedenini bulmak lazım düzensizliğin. normal adet 28 günde bir olur (bir kaç gün önce veya sonra olablir) normal adet siklusuna göre adetin tam ortası yani 14.gün yumurtanın çatlama günüdür. buna göre sen de kendi gününü hesapla

pasakli karii insan iki tasin arasinda yikar o camasiri yuru gitttt

kızlar mrhb nasılsınızzzzz bu gün annemin evinde(köyde) temizlik yaptık çok yorulduk valla ölüyorum yorgunluktann köy evi olunca dahada zor oluyor yerler ahşap

hıı düzensizsen o kötü canım yaa bilemezsinki ne zaman yumurtladığını 1 ay boyunca çalışman gerekçek 2 günde 1 :26:en iyisi bi yumurta takibi aptır ama önce adetini düzene koysunlar bende 33 günde bi oluyodum oyüzden 20.günümde yumurtladım :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…