canım bir ayda 2 tane yumurta olurmu emiyo 2 kere yumurtlama dönemi olur mu diyo zaten normali 1 den fazla yumurta olması tatlım 15-20 tane yumurtası olan kadınlar var
kızlar mrhb nasılsınızzzzz bu gün annemin evinde(köyde) temizlik yaptık çok yorulduk valla ölüyorum yorgunluktann köy evi olunca dahada zor oluyor yerler ahşap
ne fark edey tamam bissüyü yumuyta oluyoda sonuçta genelde asıl 2 tanesi falan iyi gelişiyoo ve çatlıyoo oyüzdende olabiliyo iştesonuçta oluyo didikmi ikimizde aynı kapıya çıkıyooo ne bilgiçlik taslıyooon
Ne cemkiriyon meleke :99::99::99::99:
sananeeee severimde çenkiririmde hem sankim senin yapmagığın bişiiiçemkirmekte üstüne yok saa çekmişm dimekki bende benide kendinize benzettiniz
:99: meleke cemkirme
hamis felan dimem haaa
Zahmet olmasinasin ne zaman
aşşkım benim ya eşki suratlım
zahmet oldu ama sonucumu aldım135 lik bir değerle şampiyon oldummmm doktor dana gibisin dedi
aşım da cuma günü inşallah
erostan bir haber cikaydi eyiydi
sevinç inanmazsın sana yemin ederim o gece tam 1,5 saat gezindik(arabayla) öyle bir doluydu ki heryer inanamadım
en sonunda şehrin biraz dışında bir yer var yine deniz kenarında oraya gittik çayımızı içip geldik eve saat 3 e geliyordu
bekledin mi beni sahiden
:124::124::124::124::124:
:99: ne beklicem be :99: sen git gez gonzalesle
belos beni terketti bugun
basak karisi kitabini okuyooo zaaaar
anaa o sonuclari alacakti dimi
hayatım hamişlik takvimin hayırlı uğurlu olsun
inşalah alnının akıyla 40. haftya kadar okumayı nasib etsnn
çok süt içme zararlı olur
ayakta fazla durma fazla da oturma
geç saatlere kadar cin yavrusu gibi bakıp durma
annene de sor bakim varis i var mıymş
sevinç kız sonunda ben kazandım kociş klimayı almış şimdi takıyolar artık benim çok sıcak bahanesi de işe yaramaz
kız sana öpücükler atmş sarılmş sen çemkirip duruyonbi öpücükte sen versene
slm kızlar hepinizi cok özledimm biliyorum bana cok kızdınız ama giremedim cok zor bi hamilelik gecirdim 1ayınız kaldı allahın izniyle ama erken gelicege benziyo kızımız basak dolunay sara yesil kardelen hepinizi cok özledimm herkese selamlar ismini hatırlamadım eski arkadslara yenilerede selamlar bu arada basakcıgım hamileymişsin hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin allahım benimde yesil gibi bebegim hafta olarak önde gidiyo bakalım her an bekliyoruz melegimi
hee yaa bide bana diyodu meleğe ne çemkiriyon diye kendi çemkirip durdu sesaya hıhdinime küfreden müslüman olsa bari asıl habire millete çemkiren ooo neyse ben bıcıya kaçtım
inşalah bebişi de bıcı yaptırcan kızzzzzz ayyy ne şekerrr annesi gibi olur senin oğlişte
evet herkese çemkiriyo ben yokken sessa ya hep çemkirmişş
eğer onun yüzünden sessa bugünde çaya giderse ömrü billlah dönmez
sessa çaya gitme annem be evinizde için
hmm güzelmiş menün kız bu arada avcarlama karıştırmamı oluyo kız bende kocişe tavuk siparişi verdim bakalım iyisini bulursa alcak tavuklar hormonlu oluyo diye almıyodu bayadır köy tavuğu bulalım alalım onu keselim diyo haylada bulcaz köy tavuğunuuubenimde menüde kıymalı sebzeli tencerede güveç gibim bişiii yaptım pişiyo şimdi (pattisli patlıcanlı soğanlı kırmızı yeşil biberli sarımsaklı falan) yanınada pilav yapsam buldur pilavınıda daha yeni yedik e pirinç piavıda yemiyo dolapta dünden haşladığım makarnanın birazı sade şekilde duruyo onu saşçalı sarımsaklı falanmı yapsam acabaa kolayına kaçsamda az bişeydi zaten sos hazırladığıma değmez salçalı sarısaklı bide hazır makarna sosu vardı azda ondan koyyiim güzel oluyo öyle normalde pek kullanmam hazır sos ama şimdik azcık kullanasım geldii :26: bide salata yapaım yetey acaba turşu oldumuki oyduysa fasülye turşumdada koyarım ooh miss canım bu arada tavukları 1-2 kaşık yoğurtla biraz salça baharat sarımsaklı soğanlı falan sos hazırlayıp tavukları ona bulayıp pişirdimmi harika oluyo ben o sosun içie patates kırmızı biber falanda atıyom hepiciğini beraber pişiriyom hatta ona bezelye falanda koyuyom bazen harika oluyo ay tavukum gelsinde yapiim bigün yaa anlatıykencanım çektiii :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?