Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım bir ayda 2 tane yumurta olurmu emiyo 2 kere yumurtlama dönemi olur mu diyo zaten normali 1 den fazla yumurta olması tatlım 15-20 tane yumurtası olan kadınlar var

ne fark edey tamam bissüyü yumuyta oluyoda sonuçta genelde asıl 2 tanesi falan iyi gelişiyoo ve çatlıyoo oyüzdende olabiliyo işte sonuçta oluyo didikmi ikimizde aynı kapıya çıkıyooo ne bilgiçlik taslıyooon

kızlar mrhb nasılsınızzzzz bu gün annemin evinde(köyde) temizlik yaptık çok yorulduk valla ölüyorum yorgunluktann köy evi olunca dahada zor oluyor yerler ahşap

oy kıyamam yaa mamanı yiyince yatta dinlen bari gezme buralarda bizde yidik şimdi mamamızı of bulaşıklay kaldı bii :26:

:99: meleke cemkirme
hamis felan dimem haaa

imdaaat hamiş dövmeye kalkıyolaaar ay yetişin komşulaaar arkidişleeeer bu karı delirmiiiş :84::84: kocişe şikayet ederim seni beni tacizden ve darp etmeye teşebbüsten hapse atay göyüysüüün bana yaa çemkiresim vay bu aralay millete noomuş yani dünde kocişe bi çemkirdim sabahtan beri bilgisayarın başından kalkmadı benlen ilgilenmedi diye valla dut yemiş bülbüle döndü bilgisayara el süremes oldu ondan sonya aa yetey ama dimi accıkda benlen ilglenseydi film aç izleyek didiydm onuda yapmadıydı sıkıntıdan patladım bende sonya ona bi patladım patlayış o patlayış evi teyk ettiydim arayıp eve dön diye yalvaydı iki saat telde sonya ahahah bazen çemkiymyi seviyom yaa

hayatım hamişlik takvimin hayırlı uğurlu olsun

inşalah alnının akıyla 40. haftya kadar okumayı nasib etsnn

çok süt içme zararlı olur

ayakta fazla durma fazla da oturma

geç saatlere kadar cin yavrusu gibi bakıp durma

annene de sor bakim varis i var mıymş

sevinç sana da ite kaka takvimi yaptırmayı başarmş ekşi suratlım

seninde bu zorlu ama bi o kadarda eğlenceli yolcuğulunda sevinç koç un olacak bunu unutma

onun dediklerinden çıkma. çok kilo alırsan sööleme

Son düzenleme:

:99: ne beklicem be :99: sen git gez gonzalesle

kız sana öpücükler atmş sarılmş sen çemkirip duruyon bi öpücükte sen versene

sağol canım yok bildiğim kadarıyla varis falan bizde :26: niye kız kendin içmiyon diye banada içme diyip duruyon ikide bi ne kaa güzel düşünüyon sen öyle iyiliğimiiii içcem işte hıh dişlerimi seviyom ben sağlamlar öylede kalmasına niyetliyim bence sende artık bol bol tüket bi şekilde süt yoğurt ayran vs. günde 2 bardak süt içemiyosanda 1 kase yoğurt yiycekmişsin veya 2 bardak ayran falanda olabilir bu bu arada demirle beraber süt ürünleri çayfalan tüketme yiyeceklerin demirini öldürüyoo ben özellikle sütü ayranı falan gece yatarken içiyom özelliklede tekinide bi ara öğünde içilebilir ayrıca vitamin hapınlada çay ve süt ürünü tüketme sakın aklında bulunsun canım

sevinç kız sonunda ben kazandım kociş klimayı almış şimdi takıyolar artık benim çok sıcak bahanesi de işe yaramaz

sende artık serin serin çarpışırsın sevinç gibi

benim gibi balkonlara çıkmana gerek kalmaz

kız sana öpücükler atmş sarılmş sen çemkirip duruyon bi öpücükte sen versene

hee yaa bide bana diyodu meleğe ne çemkiriyon diye kendi çemkirip durdu sesaya hıh dinime küfreden müslüman olsa bari asıl habire millete çemkiren ooo neyse ben bıcıya kaçtım

pınar cım teşekkür ederim hayatım

evet sana çok kızdık ara ara kk ya girdin bişi yazmadan çıktın

senden haber almayı çok istedik

neyseki sağlığınz yerinde kızın olcak demek çok sevndm cnm inşllh çok kolay doğum yaparsın Rabbim sağlkla kucağına almayı nasib etsn

senden sonra bende hamiş kaldm evet cnm dileklerin için sağol inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin

yine gelip haber vercekmisin kendinden:26:

hee yaa bide bana diyodu meleğe ne çemkiriyon diye kendi çemkirip durdu sesaya hıh dinime küfreden müslüman olsa bari asıl habire millete çemkiren ooo neyse ben bıcıya kaçtım

inşalah bebişi de bıcı yaptırcan kızzzzzz ayyy ne şekerrr annesi gibi olur senin oğlişte

evet herkese çemkiriyo ben yokken sessa ya hep çemkirmişş

eğer onun yüzünden sessa bugünde çaya giderse ömrü billlah dönmez

sessa çaya gitme annem be evinizde için

ıı şeey o bıcı biyas mecbuyiyettendi accık gül olduktaa yasaktı geyçi ama sakin usluca yaptık kan sancı falanda olmadı sonyasında soyun yok sanıyım.. :26: hee yaa önüne gelene çemkiriyo htun banada çemkiydi dövceedi beni az dahaaa ühü ühü pis kaka ooo hamiş karıyı dövmeye kalktıı kız oğlan diyip duruyonuzne biliyonuz yaa belki kııız oğlan diye diye millet oğlan yaptırcak bana sonunda yaa

he kızzz tavuğun sosu ile karıştırma...sendeki tariflerde süper wallaaa....kocişim istiyo laptopu yarın hataya gidiom kociş iş seyahatıne gidio teyzesinin oğlu ve benide götürüo gezcez biz o çalışıcak buaradaaa müjdeeeeeeeeeeeeeee internet bağlatıcazzz bilgilerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…