Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

16 yaşındaydım ilk yeğenim dünyaya geldiğinde...ablama yardımcı oluyodum ...
bebeği tutmak için fır geziyodum ortada...vede çok iyi bakardım...hiç bir badiremizde olmadı..

şimdi 32yaşıan merdiven dayadım...bişeyler gitti içimden...korkak ürkek bişi oldum

bende 14 yaşındaydım bebek 40 günlükken annesi işe başladı ben baktım akşama kadar hatta 3. sınıfa gidene kadar
şimdi 36 yaşındayım bakabilirmiyim diye kendimi sorgulamaya başladım yada alıştım yalnızlığa uzun yıllardır

ya bi hangimz büyüktür olayı almış başını gidiyoo

kızıaam önemli olan büyüklüğümüz değil işlevimiz

dolunayım anne olunca inş o urkekliginden bişey kalmaz canım...bak bizler daha anne olmadan okadar buyuk bi sevgi varki icimizde bide olsak onları el bebek gül bebek büyütürüz...rabbim inş sesimizi duyar ve cok bekletmeden hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder hepimize...

dimi yaa ozamanlar daha bi cesaretliydik...

ahhh olsada bebeklerimiz...ben ona japonla yapışmış gibi yapışırımm:)

ama komşu çocuklarına elim gitmiyoo:18:

naber hatunlar ben yine hamile değilim bu ay öyle geliyo bana napcez bilmem ya.....bu ay incir kürü yapcam bakalım bi de bunu deniyelim artık...sizde ne var ne yok??????????????? var mı hamile kalanlar?????????

biraz fazla bekleyince işte insan abuk suubuk düşünüyo işte..ahhh hayırlı olan gün gelsin Allahımmm noooluuurr

bebek kokusunu duymak isteyen herkesi bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine duy YARABBİ......

ya bi hangimz büyüktür olayı almış başını gidiyoo

kızıaam önemli olan büyüklüğümüz değil işlevimiz

doğru bana bir tanıdığımız dediki olsun daha gençsiniz dedi yaşımıda göstermiyorum tabi bende dedimki yaş önemli değil bazen 20 yaşında 40 yaşındaki kadının yumurtalığı gibi oluyor bazende 40 yaşında 20 yaşındaki gibi oluyor

amiiiiiin.........

batın ne zmanki sincap bacım?

du bakalım kırmısıları görmeden bişey deme hele...

naber hatunlar ben yine hamile değilim bu ay öyle geliyo bana napcez bilmem ya.....bu ay incir kürü yapcam bakalım bi de bunu deniyelim artık...sizde ne var ne yok??????????????? var mı hamile kalanlar?????????
ozaaman inşallah tez vakitte kendi bebişkolarımızı severiz inşallahhhhhhhhhhhhh

aynen kız benim de kimsenin çocuğunu sevesim gelmiyo......öğrencilerim hariç...

olmaz mı olmaz mı biz de her ay psikolojik olarak hamile kalıyos kırmızı görünce kendimize geliyos. senin bat ne zaman annesinin kuzusu

kızlarr ahanda size bi polemik daha yaratayım

insan hiç nazardan hamile kalamama olayı yaşrmı?

yaa çok göz var üstümde...öyle hissediyommm..başta kaynanam
geçenn ne dedi biliyomusunuz?

böyle hüzünlenmişşim bebeğimiz olmuyo muhabbetleri falan..gözlerimden bikaç damla düşüverdi..

kadın ne dese beğenirsin.."AAAAYY SENİN ÇOCUUN OLSA BİZE DOKANDIRMAZSIN"
tövbe tövbe yaaa bu kadın neyin peşinde anlamadım....

Allah bilir olmasın diye dua ediyodur...günahı boynuna..hiç torun isteğide yok zaten..konuları ben açmasam konuşmuyor...

he yaa sen söölemesen unutmuştum bebek istediğimi.
Allah bilir kuzum boşver gnahını alma.
sen ağlıyon orda karının dedğine bak yaa.
ne biçim analar var düşman başına.
bak bacım her zaman ne diyoruz Allah ol dediği olur . onun dışında başka şeylerin etkisi yok.
okutmakmış, beddualarmış falan bunlara inanma .
biri sana beddua ediyorsa da korkma eğer sen o bedduayı hakedecek bişi yapmadıysan Rabbim neden kabul etsin onun bedduasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…