ce demek şart annem aferin
laf soktum komşu laf
valla en tirbiyelileri bendim.
beni de bozdular
sen kime soktun
bende yeğenlerim falan altını kirletsin veriyom analarına altını kirletmiş diye halbuki bilmediğimden değil çocuk yaşda çocuk bakmışım şimdi çok zor geliyor sanki beceremiyecekmişim gibi geliyor biraz rahatamı alıştık ne...yeni doğmuş bebeği tutarken bende biraz korkuyorum sanki biyerini acıtacakmışım gibi geliyor sende onun için ürkmüşündür yoksa neden fobi oluşsun
16 yaşındaydım ilk yeğenim dünyaya geldiğinde...ablama yardımcı oluyodum ...
bebeği tutmak için fır geziyodum ortada...vede çok iyi bakardım...hiç bir badiremizde olmadı..
şimdi 32yaşıan merdiven dayadım...bişeyler gitti içimden...korkak ürkek bişi oldum
en böyyük benim bikeremm
bende 14 yaşındaydım bebek 40 günlükken annesi işe başladı ben baktım akşama kadar hatta 3. sınıfa gidene kadar
şimdi 36 yaşındayım bakabilirmiyim diye kendimi sorgulamaya başladım yada alıştım yalnızlığa uzun yıllardır
ya bi hangimz büyüktür olayı almış başını gidiyoo
kızıaam önemli olan büyüklüğümüz değil işlevimiz
dolunayım anne olunca inş o urkekliginden bişey kalmaz canım...bak bizler daha anne olmadan okadar buyuk bi sevgi varki icimizde bide olsak onları el bebek gül bebek büyütürüz...rabbim inş sesimizi duyar ve cok bekletmeden hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder hepimize...
ya bi hangimz büyüktür olayı almış başını gidiyoo
kızıaam önemli olan büyüklüğümüz değil işlevimiz
dimi yaa ozamanlar daha bi cesaretliydik...
ahhh olsada bebeklerimiz...ben ona japonla yapışmış gibi yapışırımm:)
ama komşu çocuklarına elim gitmiyoo:18:
biraz fazla bekleyince işte insan abuk suubuk düşünüyo işte..ahhh hayırlı olan gün gelsin Allahımmm noooluuurr
bebek kokusunu duymak isteyen herkesi bu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine duy YARABBİ......
ozaaman inşallah tez vakitte kendi bebişkolarımızı severiz inşallahhhhhhhhhhhhhnaber hatunlar ben yine hamile değilim bu ay öyle geliyo bananapcez bilmem ya.....bu ay incir kürü yapcam bakalım bi de bunu deniyelim artık...sizde ne var ne yok??????????????? var mı hamile kalanlar?????????
aynen kız benim de kimsenin çocuğunu sevesim gelmiyo......öğrencilerim hariç...
olmaz mı olmaz mı biz de her ay psikolojik olarak hamile kalıyos kırmızı görünce kendimize geliyos. senin bat ne zaman annesinin kuzusunaber hatunlar ben yine hamile değilim bu ay öyle geliyo bananapcez bilmem ya.....bu ay incir kürü yapcam bakalım bi de bunu deniyelim artık...sizde ne var ne yok??????????????? var mı hamile kalanlar?????????
he yaa sen söölemesen unutmuştum bebek istediğimi.kızlarr ahanda size bi polemik daha yaratayım
insan hiç nazardan hamile kalamama olayı yaşrmı?
yaa çok göz var üstümde...öyle hissediyommm..başta kaynanam
geçenn ne dedi biliyomusunuz?
böyle hüzünlenmişşim bebeğimiz olmuyo muhabbetleri falan..gözlerimden bikaç damla düşüverdi..
kadın ne dese beğenirsin.."AAAAYY SENİN ÇOCUUN OLSA BİZE DOKANDIRMAZSIN"
tövbe tövbe yaaa bu kadın neyin peşinde anlamadım....
Allah bilir olmasın diye dua ediyodur...günahı boynuna..hiç torun isteğide yok zaten..konuları ben açmasam konuşmuyor...
kızlar ben cıkıyorum yemek yapcem sonra görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?