he kızzz tavuğun sosu ile karıştırma...sendeki tariflerde süper wallaaa....kocişim istiyo laptopu yarın hataya gidiom kociş iş seyahatıne gidio teyzesinin oğlu ve benide götürüo gezcez biz o çalışıcakbuaradaaa müjdeeeeeeeeeeeeeee internet bağlatıcazzz bilgilerinize
ıı şeey o bıcı biyas mecbuyiyettendi accık gül olduktaayasaktı geyçi ama sakin usluca yaptık kan sancı falanda olmadı sonyasında soyun yok sanıyım.. :26: hee yaa önüne gelene çemkiriyo htun banada çemkiydi dövceedi beni az dahaaa ühü ühü pis kaka ooo hamiş karıyı dövmeye kalktıı kız oğlan diyip duruyonuzne biliyonuz yaa belki kııız oğlan diye diye millet oğlan yaptırcak bana sonunda yaa
beloşşş kızz kaynoşun fasülye nasıldııı
pilavda varmıydı yanında
yoksa sana mı yaptırdı onları
ayy senin koca iyi cesaretliymiş
bana yasak olmadığı halde 3.5 ay kocam ellemedi
bebişe bişi olur diye. sana bide yasak yaniii nasıl cesaret ettiniz
ayrıca o bebeğin cinsiyeti çoktan belirlendi sen ne dersen de
hepsını kendı yaptı bana yaptrmaz salatı bılem kendı yaptı bı cacık yaptım eyıydı kaynos
amaaa moralım cok bozuk hatta aglamak ıstıyorummmmsevınc nerde :84::84:
biliyos heyalde beliylendiğiniii ama kızsada erkeğe çevirceeniz diye diye sonundaakız dikkatlice yapıldığı sürece bişey olmazkii cdden düşük riskim yokki pkoluyum diye yasakladı sadecene gayet iyiyim hem ben sancım lekelenme falanda yok demeki bişii olmuyoo baktım kociş sulanıp duruyo garibim dikkatli yapaysa bişii olmas didim dimemle kendimi yatakda bulmam bir oldu zaten
noldu hayırdır kaynoşla bişi olmadığına göre kociş bişi yaptı
aman sevinçte sevinç topiiiğimizn vazgeçilmezi
sevıncle konusunca rahatlıyom hem o bana face yazmıs kendı nerde
yok kocam bısı yapmadı
etrafdakı ınsanlar yaaa ne cahıller varr ya anlatacm 1 dk
bişi olmaz kız korkma eğer kızsa biz pipi takamayız ona
aman bişi olmasın coşmayın doktor didiyse bi bildiği vardır özele mi gidiysn
hmm anladm çocuk olmuyomu didiler
kız sana öpücükler atmş sarılmş sen çemkirip duruyonbi öpücükte sen versene
hee yaa bide bana diyodu meleğe ne çemkiriyon diye kendi çemkirip durdu sesaya hıhdinime küfreden müslüman olsa bari asıl habire millete çemkiren ooo neyse ben bıcıya kaçtım
hepsını kendı yaptı bana yaptrmaz salatı bılem kendı yaptı bı cacık yaptım eyıydı kaynos
amaaa moralım cok bozuk hatta aglamak ıstıyorummmmsevınc nerde :84::84:
noldu hayırdır kaynoşla bişi olmadığına göre kociş bişi yaptı
aman sevinçte sevinç topiiiğimizn vazgeçilmezi
tel konusyom bıraz dan gelecem kızlar daha eve gelınce bırı ıle tarsıtım:102::102::102::102:
aferin kız tedavi gördüğünü sölüyon demeközleme buraları basak semt degıstırmek ıstıyorum ya
ya bı kadın var sureklı bana bebek yok mu neden bossun bıda senı bu sekılde gormeyecem bıda geldıde hamıle kalll hep boyle ve bagırarak ve yuksek sesle
bı komsu var mınnacık bebgı ıle geldı dedı bakk bakk mılletın kucagında bebek sende bekle
bıktım oglunun obur aya dugunu var teyze dedım ben becerıksızım senn gelın hamıle kalsın hemen
aa ole demek ıstemedım dedı sen ıstemıyon ya kım demıs dedım ıstıyorum tedavıde goruyomolmuyo dedım buyuk olarak ozur dılerım dedı
kimmis o
ugrasin benlen siz hormonlularin stres topu oldum zatii
noldu annem gelirsem o ösadinin dilini koparirim
begenemedinmiii kizz degerin yujsek cikmamismi aclik 135
aferin kız tedavi gördüğünü sölüyon demek
utanmıştır inşallah kadın insan azcık düşünceli olur
kedi yavrusu gibi doğurmayı iyi biliyo millet
ben 2.5 sene olmştu hala düşünmüyoruz diyordum
takma sen onları cnm allah a havale et
elbet gelecek bebeğin o zaman ne kadar gurur duyuyor insan bi bilsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?