Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kuzum nerdeydinki sen hataya gidiyonus? ooh gezin bakalım ben geziyom yolculuk yasak benim yerimede gez kız ne güzel çankırıya düğüne gitcektim yasakladı onuda yaa ama bellimi olur ben genede giderim belkim :26::26:

ayy senin koca iyi cesaretliymiş

bana yasak olmadığı halde 3.5 ay kocam ellemedi

bebişe bişi olur diye. sana bide yasak yaniii nasıl cesaret ettiniz

ayrıca o bebeğin cinsiyeti çoktan belirlendi sen ne dersen de

beloşşş kızz kaynoşun fasülye nasıldııı

pilavda varmıydı yanında

yoksa sana mı yaptırdı onları

beloşşş kızz kaynoşun fasülye nasıldııı

pilavda varmıydı yanında

yoksa sana mı yaptırdı onları

hepsını kendı yaptı bana yaptrmaz salatı bılem kendı yaptı bı cacık yaptım eyıydı kaynos

amaaa moralım cok bozuk hatta aglamak ıstıyorummmm sevınc nerde :84::84:

ayy senin koca iyi cesaretliymiş

bana yasak olmadığı halde 3.5 ay kocam ellemedi

bebişe bişi olur diye. sana bide yasak yaniii nasıl cesaret ettiniz

ayrıca o bebeğin cinsiyeti çoktan belirlendi sen ne dersen de

biliyos heyalde beliylendiğiniii ama kızsada erkeğe çevirceeniz diye diye sonundaa kız dikkatlice yapıldığı sürece bişey olmazkii cdden düşük riskim yokki pkoluyum diye yasakladı sadecene gayet iyiyim hem ben sancım lekelenme falanda yok demeki bişii olmuyoo baktım kociş sulanıp duruyo garibim dikkatli yapaysa bişii olmas didim dimemle kendimi yatakda bulmam bir oldu zaten

hepsını kendı yaptı bana yaptrmaz salatı bılem kendı yaptı bı cacık yaptım eyıydı kaynos

noldu hayırdır kaynoşla bişi olmadığına göre kociş bişi yaptı

aman sevinçte sevinç topiiiğimizn vazgeçilmezi

bişi olmaz kız korkma eğer kızsa biz pipi takamayız ona

aman bişi olmasın coşmayın doktor didiyse bi bildiği vardır özele mi gidiysn

sevıncle konusunca rahatlıyom hem o bana face yazmıs kendı nerde

yok kocam bısı yapmadı

etrafdakı ınsanlar yaaa ne cahıller varr ya anlatacm 1 dk

hmm anladm çocuk olmuyomu didiler

özleme buraları basak semt degıstırmek ıstıyorum ya

ya bı kadın var sureklı bana bebek yok mu neden bossun bıda senı bu sekılde gormeyecem bıda geldıde hamıle kalll hep boyle ve bagırarak ve yuksek sesle

bı komsu var mınnacık bebgı ıle geldı dedı bakk bakk mılletın kucagında bebek sende bekle

bıktım oglunun obur aya dugunu var teyze dedım ben becerıksızım senn gelın hamıle kalsın hemen

aa ole demek ıstemedım dedı sen ıstemıyon ya kım demıs dedım ıstıyorum tedavıde goruyom olmuyo dedım buyuk olarak ozur dılerım dedı

kız sana öpücükler atmş sarılmş sen çemkirip duruyon bi öpücükte sen versene

hee yaa bide bana diyodu meleğe ne çemkiriyon diye kendi çemkirip durdu sesaya hıh dinime küfreden müslüman olsa bari asıl habire millete çemkiren ooo neyse ben bıcıya kaçtım
ugrasin benlen siz hormonlularin stres topu oldum zatii

noldu annem gelirsem o kadinin dilini koparirim

begenemedinmiii kizz degerin yujsek cikmamismi aclik 135

aferin kız tedavi gördüğünü sölüyon demek

utanmıştır inşallah kadın insan azcık düşünceli olur

kedi yavrusu gibi doğurmayı iyi biliyo millet

ben 2.5 sene olmştu hala düşünmüyoruz diyordum

takma sen onları cnm Allah a havale et

elbet gelecek bebeğin o zaman ne kadar gurur duyuyor insan bi bilsen

ablam canımmm yaa cok sınırlıyım

ya kadın bebek bebk sankı anam babam ya cvp aldı kaynanamın bınasında bı abla var cok sever benı konusunca benım gozlerım doldu bebek konusnda hatta ecık agladım o ara kaynanm ıcerdeydı gelınce abla kızdı kaynanama sole MILLETE GELININE BASKI YAPMASINLAR DEDI KAYNOSDA KIZIM GOTUNE BILE TAKMA DEDI

ugrasin benlen siz hormonlularin stres topu oldum zatii

noldu annem gelirsem o ösadinin dilini koparirim

begenemedinmiii kizz degerin yujsek cikmamismi aclik 135

doktor normal dedi banad ayüksek gelmşti ama:44::44: ben bide kendi doktoruma göstercem bakakta görek:26:

benı dusunmuyo sanmıs yooo dedım ıstıyorum tedavıde oluyorum allah vermıyo ne yapayım dedı

yavrum kusura bakam bbuyuk olarak ozur dılerım de benım gelın5 yıl ıstemıyda ondan dedım o zman gıt gelınıne de demı ya nıye mılletın yarasına basıyosun aglıyorum ya sımdı sınırlerım okadar bozulduku Sankı benım elımde hamıle kalmak

selam kızanlar nasılsınız? bi bakıpda çıkayım dedim selam vermeden geçemedim.öperim hepinizi.kendinize iyi bakın.görüşürüz byeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…