Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

agzi olan konusuyor yaaaaa
dengesizler

EVE GELDIM zaten moralım bozuk kocısde yorgun cop dokulecek ıkınce defa cope ınecem esıme camdan bak ınıyom dedım

bızım kapının onunde yaslı teyze oturuyo tam cop attıgımız yere bende az oteye attım yan bınan copuna kadın ban ne dese buraya cop atma kendı bınana at dedı

abla ne olcak yan yana copler dedım atamassın dedı

ne dıyon sen dedım evının ıcımı yolada mı karısacan evet dedı yuzsuz atıyom ıste kalkda karıs dedık alır copunu oaraya korum dedı alda koy banan a dedım ben buraya attım terbıyesızlık yapma dedım oturuan teyze kadına bı bagırdı ben burdayım dıye atmada ne uzatıyon gır ıcerı dedı ya ne ınsanlar var

kı benım copumm 2 cop posetı ust uste hemde cılek kokulu cop posetı senın gıbı marker posedı ıle atmıyomm

hiç yani sanane milletinkinden git gelinine söyleböle insanlarda var işte tatlm napcaksın Allah naısl biliyorsa öle yapsn onları

hiç ağlama bence bak biz varık burda

bizde kolay kolay hamile kalmadık yani hepimiz aynıyız üzülme sen

Allah ne zaman uygun görürse o zaman olcak

ah canım benim yaa sen ne bakyon öylelerinin lafınaa üzme o tatlı canını sen ben inanıyorum en kısa zamanda hamiş kalcağınaa teyze yapcan sen bizi dahaaa bak moral bozarsan böyle hiç gelmez iyi düşün iyi olsun bak bana allaha en kısa ve en hayırlı zamanda ver allahım bebişimizi diye azmı dua ettim sonunda kabul oldu allaha sığın ve bol bol dua et sen canım ve gönlünü ferah tut

bı an agladım ya ıcıme oturdu esım moralı bozuldu rabbım sesımı duyar ınsallah

etrafımda cok cahıl ınsanalr var bana adam gıbı sorsa kızım bebek ıstıyonmu dıye zaten cvp verırım ya sen kımsın benle noyle konusuyosun ısmını bıle bılmem

rabbık saglıkla evlat nasıp etsın bebek adı bıle gecse hemen gozlerım doluyo

Seray net cektiriyomus cok sewindim
duman karisida msj atip kacmis
belinay Allaha havale et askim

sevmıyorum oturdugum semtı ya gorkusuzlerle dolu gecelere kadar oturup yukek sesle konusrlar cam acamayız tek muzık acarlar gecenn bı yarısı krolar

kadına keske bı tane patlatsaydım kocam guluyo sakın ol bebgım bana gayrı kımse bısey dıyemez dıyo

ok iyi anlıyorum canım seni yaa ben sadece 1 yıllık evliyken bilem bana evlendiğimden beri göbişi gören bebek varmı diye soruyodu bende çalışmlar devam ediyo diyodum artık naapiim insanın haliyle morali bozuluyodu anneminde olmamış 3 yıl olmamış bebişi tedevi falan görmüş öyle olmuşum benimki olmadıkça annem gibimi olcam yıllarca bekliycemmi diye korkuyodum vallaaa naapalım herşeyin bi zamanı vardır didim ve sonundada oldu allahtan ümit kesilmez canım benim sende daha 2 yıllık evlisin yıllarca bebeği olmayanlar naapsınlar halimize şükredelim demansız bi dert diil yaa bunada şükür zamanını bekliyo demekki bebeklerimiz

of ben yatıyom ya off

keşke şöyle esneyenuykusugelmişamauyumakiatmeyen bi smiley olsaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…