ablam canımmm yaa cok sınırlıyım
ya kadın bebek bebk sankı anam babam ya cvp aldı kaynanamın bınasında bı abla var cok sever benı konusunca benım gozlerım doldu bebek konusndahatta ecık agladım o ara kaynanm ıcerdeydı gelınce abla kızdı kaynanama sole MILLETE GELININE BASKI YAPMASINLAR DEDI KAYNOSDA KIZIM GOTUNE BILE TAKMA DEDI
sen çarpşmadan nasl durcanBengisu kizz hec korkmadinmi carpismaktan dr bana yasak
dicek herifle uyumam bile
sen çarpşmadan nasl durcan
benı dusunmuyo sanmıs yooo dedım ıstıyorum tedavıde oluyorum allah vermıyo ne yapayım dedı
yavrum kusura bakam bbuyuk olarak ozur dılerım de benım gelın5 yıl ıstemıyda ondan dedım o zman gıt gelınıne de demı ya nıye mılletın yarasına basıyosun aglıyorum ya sımdı sınırlerım okadar bozuldukuSankı benım elımde hamıle kalmak
özleme buraları basak semt degıstırmek ıstıyorum ya
ya bı kadın var sureklı bana bebek yok mu neden bossun bıda senı bu sekılde gormeyecem bıda geldıde hamıle kalll hep boyle ve bagırarak ve yuksek sesle
bı komsu var mınnacık bebgı ıle geldı dedı bakk bakk mılletın kucagında bebek sende bekle
bıktım oglunun obur aya dugunu var teyze dedım ben becerıksızım senn gelın hamıle kalsın hemen
aa ole demek ıstemedım dedı sen ıstemıyon ya kım demıs dedım ıstıyorum tedavıde goruyomolmuyo dedım buyuk olarak ozur dılerım dedı
hiç yani sanane milletinkinden git gelinine söyleböle insanlarda var işte tatlm napcaksın Allah naısl biliyorsa öle yapsn onları
hiç ağlama bence bak biz varık burda
bizde kolay kolay hamile kalmadık yani hepimiz aynıyız üzülme sen
Allah ne zaman uygun görürse o zaman olcak
ah canım benim yaa sen ne bakyon öylelerinin lafınaaüzme o tatlı canını sen ben inanıyorum en kısa zamanda hamiş kalcağınaa teyze yapcan sen bizi dahaaa bak moral bozarsan böyle hiç gelmez iyi düşün iyi olsun bak bana allaha en kısa ve en hayırlı zamanda ver allahım bebişimizi diye azmı dua ettim sonunda kabul oldu allaha sığın ve bol bol dua et sen canım ve gönlünü ferah tut
oohaaa abartma len okadarda diiilBengisu kizz hec korkmadinmi carpismaktan dr bana yasak
dicek herifle uyumam bile
Seray net cektiriyomus cok sewindim
duman karisida msj atip kacmis
belinay Allaha havale et askim
oohaaa abartma len okadarda diiilözlemişik birbirimizi naapalıım
Belos ben geliyom askim kaybolma
bize yasak yok nasil olsa
etrafımda cok cahıl ınsanalr var bana adam gıbı sorsa kızım bebek ıstıyonmu dıye zaten cvp verırım ya sen kımsın benle noyle konusuyosun ısmını bıle bılmem
rabbık saglıkla evlat nasıp etsın bebek adı bıle gecse hemen gozlerım doluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?