Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

duman niye rapor vermedne keçtıki neden gelmiyo kaç gündür insan sööler

off kocamın karnısı acıkmş ona bişiler hazırlıyım

keşke kocasınınkarnıacıkanamabusaatteyemekyenirmiuyuycamben diyen bi smiley olsaydı

rabbım hayırlısını versın allah dan kaynanamlar baskı yapmıyo o konuda cok anlayıslı kendınınde gec olmus

of ben yatıyom ya off

keşke şöyle esneyenuykusugelmişamauyumakiatmeyen bi smiley olsaydı

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Cabuk gel kankaaa bu SESSA KARISI varya hep benlen ugrasiyoo hep ben hep benn
gızzzzz sen kankama ne dokanıonnnn bırak peşini onun başı bağlıı bacımm:)))kimselere yar etmem ben onu

abovvvv saç başa mı girdiniz kaçırdımmı roundddluk maçtıı kim yendi kız dokunma taze annemizeeee kanka manka anlamam yolarımm bakkk

mood nıye sesın cıkmıyo annem

hadısss nasılsın kocan la barıstınmı

mooddd en son börekimi sordu gitti daha görmedimmmm

amannn ilgilenmiorummm aşkım dio bişiler dioo az önce oturduk bana o kendini bilmezz adam sapına almadığım şahsiyetlerin yanındaa diklenme tepene çıakrtırsn kavgalı olduğunuz anda onun tarafını tutarım dedim
birde az önce arkadşaım aradı kocasıyla boşancak dedi beni facede engellemiş ben nasıl engelleyebilirim teldeyiz bende dedim ver şifreni ıgh mıgh etti eşim teli kapatınca dedi nie vermedi şifresini çokmu özelmişşş facesi dedim kime neee vermemesi normalll ee ne gizlisi var sevgilisim var dedi dedim kocası ilgilenmiorsa karısıyla çocuğuyla başka hayatı seçtiyse üstüne üstlük ayrılık kararı alınmı mahkemekliklerse ve adammm başka şahsiyetlerle görüşmeye hak tanıosa kendine onunda ihtiyacı varrr adam yapıcak kadınla ilgilenmicek kadın dönsün diemi beklicek dedim genç güsel kadın adam olaydı bakaydı bende olsam seni bıraktığım an bulurm kim karışır dedim bozuldu sonra tatlıya bağladı istersen yap dedmmmm bak bakalım ikinci şansın varmıymışşş morardı bozuldu hahaht

off kocamın karnısı acıkmş ona bişiler hazırlıyım

keşke kocasınınkarnıacıkanamabusaatteyemekyenirmiuyuycamben diyen bi smiley olsaydı

of ben yatıyom ya off

keşke şöyle esneyenuykusugelmişamauyumakiatmeyen bi smiley olsaydı

sende ama masraflısın haa bide düzgün yz kız şu yazıları ne o öyle bitişik bitişik neysem bende acıkmaya başladım sankim yaa az öncede bissürü meyveyle yaş fındık yedydim imdaam miğdemde kurt vaar habire bişiiiler istiyo buu :26::26:

sen genede sakın ol kocan ne kadar haksız da olsa kocana boyle seyler deme hıc bır erkek bunu kaldıramaz hayatım ınsallah koca gozu senden baskasını gormez evıne sadık olur

kızlar nasılsınızzz geç kaldım ama dünden beridir adet sancılarım nüksedio bakıom yok gelen normalde 16 sında olcam ama erken teşrfi edebilirlerr kasıklarımda da sancım oluoooo belime vuruoooo midemi bulandırıooo yarın kadir gecesi inş olmamda görevlerimi yerine getirebilirim

birde sevinç başoş hanginiz yardım edicenizz benim bu ayki adet günümü belirlesenize kafam bi milyon

yada linki atın lütfen

haziran 18 temmuz 16 ağustos 16

yok kıız bi halt edemez o banaa lafta onun zaten herşeyi sesayada çemkirdiydi zaten çemkircek adam arıyo işte hıh neyse sağol canım benim koruduğun için bu arada iyi demişsin nasılsa elimin altında diye bazen hiç ilgilenmiyo erkekler eşleriyle arada kaybetme hissini onlara yaşatmak lazımki anlasınlar değerimiziii

iyii akşamlar kısslar baya bir çene çalmışsınız okuyamadım gözüm pörtledi hadiscim nasılsın başak bebeğin hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla kucağınaal inş bacım.banada dua etmeyi bizlerede dua etmeyi unutma hee.kıslar listeye benide ekleyin başak bacıya duyurulur 6 senelik evliyim 4düşük yaşadım çift rahimden ameliyat oldum en sonundada kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim beklemedeyim birde çok sevdiğim dengesiz birkocacı var

muzlu hıc goemedınmı kız hazır meyvelı sut ışte gel ıcek

hatta bıde cevızlı ballı mıydı bı sut var hanı bızım mesur market varya oraya gıttıgızde esım hep bana alır

hmm cevizli ballı süt haa hiç görmedim görürsem aliiim muzlu sütü bende yapıyom bazen çok güzel oluyooo

sen genede sakın ol kocan ne kadar haksız da olsa kocana boyle seyler deme hıc bır erkek bunu kaldıramaz hayatım ınsallah koca gozu senden baskasını gormez evıne sadık olur

canım benimmmmm yapıcamdan değill çok güvenio sevgimeeee her haltı yiyebilceni düşünüo heleki o piçle bir oldukalrında evle bağlantısı kalmıooo çok şükür uzak şuan eşime ama kulağında küpesi kalsın her zaman da git ananın evine diyeemsin beni temelli kaybedebilceni anlasınnnn yoksaa öle bi niyet olsaa evliyken de yapan çokk maleseffff karısını koruyup kollıcak bakıcak ilgilencek sevgisin igöstersinnn bölelikle bak hemen nasıl yaklaşıo canım ciicm

tabikiiiii sevinççç kızım çarpışma olmayıncaaa çıldırdınmııııı nie dövüonnnn kızııı aaaa ayıpp ayıp hiç yakışmadı ben haklıya hakkı derimmmm isterse babam olsun haksızsa onu da tnımam ayy sevinç sen bu msjı gözünden kaçır noluvvv ben yazmıomm ellerimmmm yazıoo

Hosgeldin pihtidasim bende pihtiliymisim ustelik ilk cocuktan sonra meydana cikti

aa yarın kadir gecesimiydii iyiki dedin vallaa yarın bol bol dua etmek lazım hatta camiye gidebilirsem iyi olcak haa :26::26:

Soyleyin o hadis karisina onu gozum gormesin
kanka dedim bagrima bastim sirtimdan vuruyoo beni

bundan sonra benginin kankasi olsun
bende belosumu kanka yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…