evet sevinç ya bengisu da beni gözüne kestirdi hem düzgün okumuyo hem de 2 de bir bana çemkiriyoNe cemkiriyon meleke :99::99::99::99:
canım benimmmmm yapıcamdan değill çok güvenio sevgimeeee her haltı yiyebilceni düşünüo heleki o piçle bir oldukalrında evle bağlantısı kalmıooo çok şükür uzak şuan eşime ama kulağında küpesi kalsın her zaman da git ananın evine diyeemsin beni temelli kaybedebilceni anlasınnnn yoksaa öle bi niyet olsaa evliyken de yapan çokk maleseffff karısını koruyup kollıcak bakıcak ilgilencek sevgisin igöstersinnn bölelikle bak hemen nasıl yaklaşıo canım ciicm
tabikiiiii sevinççç kızım çarpışma olmayıncaaa çıldırdınmııııı nie dövüonnnn kızııı aaaa ayıpp ayıp hiç yakışmadı ben haklıya hakkı derimmmm isterse babam olsun haksızsa onu da tnımam ayy sevinç sen bu msjı gözünden kaçır noluvvv ben yazmıomm ellerimmmm yazıoo
sorma canım yalvar yakar anca olsun seneye de yaz gelecekhyapansmiley:
melekte klima almş zati
hayırlı uğurlu olsn cnm yaz bitiyo ama neyse
topikin klimalı karıları çoğalıyo:99:
evet sevinç ya bengisu da beni gözüne kestirdi hem düzgün okumuyo hem de 2 de bir bana çemkiriyo
Soyleyin o hadis karisina onu gozum gormesin
kanka dedim bagrima bastim sirtimdan vuruyoo beni
bundan sonra benginin kankasi olsun
bende belosumu kanka yaparim
sorma canım yalvar yakar anca olsun seneye de yaz gelecek
canım benimmmmm yapıcamdan değill çok güvenio sevgimeeee her haltı yiyebilceni düşünüo heleki o piçle bir oldukalrında evle bağlantısı kalmıooo çok şükür uzak şuan eşime ama kulağında küpesi kalsın her zaman da git ananın evine diyeemsin beni temelli kaybedebilceni anlasınnnn yoksaa öle bi niyet olsaa evliyken de yapan çokk maleseffff karısını koruyup kollıcak bakıcak ilgilencek sevgisin igöstersinnn bölelikle bak hemen nasıl yaklaşıo canım ciicm
tabikiiiii sevinççç kızım çarpışma olmayıncaaa çıldırdınmııııı nie dövüonnnn kızııı aaaa ayıpp ayıp hiç yakışmadı ben haklıya hakkı derimmmm isterse babam olsun haksızsa onu da tnımam ayy sevinç sen bu msjı gözünden kaçır noluvvv ben yazmıomm ellerimmmm yazıoo
gel canım bagrıma basarım
bengısu sutun adını hatırlayamadım kız sevıcn senın oglusda ıcıyomu tahıllı ne bı sut vardı adı aklıma gelmıyo ıcım acaba :26::44::44:
benımde vantılatorum varr
[/COLOR]
ben bilgiçlik taslamıyorum canım sen iyi oku bi ay da2 kez yumurtlama olurmu diyo kız 2tane yumurta olur mu demiyo arad çok fark var
aaay kıskanç karı noolceek başağın kıskançlıkları bitti seninkilermi başladı bu seferdeeSoyleyin o hadis karisina onu gozum gormesin
goruyon dimi kanka deyip bagrima bastiklarimi
annem ben ogluma hazir sut icirmiyom organik alip kaynatiyom
cam siselere koyuyom onlar katki maddeli
kuzummmm benim seninde olur annemmmm
aaay kıskanç karı noolceek başağın kıskançlıkları bitti seninkilermi başladı bu seferdeehadise laf söylme bi kerem tamammııı haklının yanında o sadecee hamiş karı dövmeye kalkılıymı heç
evet sevinç ya bengisu da beni gözüne kestirdi hem düzgün okumuyo hem de 2 de bir bana çemkiriyo
gor ıste kankana laf soletmıyodun senden ızınlıymıs
benım kocısde klıme cok ıstıyoda ben elektırık faturasndan dolayı ıstemıyorum bıde ankarann havasına vantılator yeter
Melekcim hayatim sen uyma hormonlu karilara bak hizlada kilo aliyolar iyice tavan yapmis okudugunu bile anlamamis
banada cemkiriyo :99: sonra senden ogrendim diyo
aldirma annem
kız balkon fikri süpermiş te bizim yan da bitişik bina var millete reklam oluruz.sende artık serin serin çarpışırsın sevinç gibi
benim gibi balkonlara çıkmana gerek kalmaz
beni de kanka yap sevinçSoyleyin o hadis karisina onu gozum gormesin
uymam canım ben kim seyeMelekcim hayatim sen uyma hormonlu karilara bak hizlada kilo aliyolar iyice tavan yapmis okudugunu bile anlamamis
banada cemkiriyo :99: sonra senden ogrendim diyo
aldirma annem
benımde vantılatorum varr
a aaa yalana baak kız sana daha önce ne zaman çekirdimde ikide bi diyon yaa ne kandırıkçısııınay bugün iyiki şakasına bi laf ettim amaaan etmez olaymışım sevinçim çemkirmesi yetmedi şimdikte sen haa küstüm sizeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?