Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

soyleyin

evet sevinç ya bengisu da beni gözüne kestirdi hem düzgün okumuyo hem de 2 de bir bana çemkiriyo

Melekcim hayatim sen uyma hormonlu karilara bak hizlada kilo aliyolar iyice tavan yapmis okudugunu bile anlamamis
banada cemkiriyo :99: sonra senden ogrendim diyo
aldirma annem

Soyleyin o hadis karisina onu gozum gormesin
kanka dedim bagrima bastim sirtimdan vuruyoo beni

bundan sonra benginin kankasi olsun
bende belosumu kanka yaparim

gel canım bagrıma basarım

bengısu sutun adını hatırlayamadım kız sevıcn senın oglusda ıcıyomu tahıllı ne bı sut vardı adı aklıma gelmıyo ıcım acaba :26::44::44:

kız azcık lafının arkasında dur ne tırsıyon o cadalozdan naapabilicekkii hee yaa kocasızlık başınamı vurdu naptıysa millete sarıyoo neysem bencede arada erkeklern gözünü korkutmak lazım bende arada helebi aldat bak bakalım bidaa yüzümü görebilicekmisin falan gibisinden korkutuyom arada biliyo aldatılmya tahammülüm olmadığını öyle bişey apmıycağını bilsemde arada gözünü korkutmak lazım genede

gel canım bagrıma basarım

bengısu sutun adını hatırlayamadım kız sevıcn senın oglusda ıcıyomu tahıllı ne bı sut vardı adı aklıma gelmıyo ıcım acaba :26::44::44:

goruyon dimi kanka deyip bagrima bastiklarimi
annem ben ogluma hazir sut icirmiyom organik alip kaynatiyom
cam siselere koyuyom onlar katki maddeli

[/COLOR]
ben bilgiçlik taslamıyorum canım sen iyi oku bi ay da2 kez yumurtlama olurmu diyo kız 2tane yumurta olur mu demiyo arad çok fark var

kız sen ciddiymi aldın o dediğimi yaa ilaahi biz burda neler neler diyoz birbirimizede alınmıyoz alışamadınmı sen daha bizim konuşmamızaa

aaay kıskanç karı noolceek başağın kıskançlıkları bitti seninkilermi başladı bu seferdee hadise laf söylme bi kerem tamammııı haklının yanında o sadecee hamiş karı dövmeye kalkılıymı heç

goruyon dimi kanka deyip bagrima bastiklarimi
annem ben ogluma hazir sut icirmiyom organik alip kaynatiyom
cam siselere koyuyom onlar katki maddeli

kuzummmm benim seninde olur annemmmm

gor ıste kankana laf soletmıyodun senden ızınlıymıs

benım kocısde klıme cok ıstıyoda ben elektırık faturasndan dolayı ıstemıyorum bıde ankarann havasına vantılator yeter

dovdukmu kari hadis senin olsun bisi dimiyom
tepe tepe kullan dikkat et senide satmasin

evet sevinç ya bengisu da beni gözüne kestirdi hem düzgün okumuyo hem de 2 de bir bana çemkiriyo

a aaa yalana baak kız sana daha önce ne zaman çekirdimde ikide bi diyon yaa ne kandırıkçısııın ay bugün iyiki şakasına bi laf ettim amaaan etmez olaymışım sevinçim çemkirmesi yetmedi şimdikte sen haa küstüm sizeee..

Melekcim hayatim sen uyma hormonlu karilara bak hizlada kilo aliyolar iyice tavan yapmis okudugunu bile anlamamis
aldirma annem

hıh sen bulaştırdın tabiii dah önce se sesaya çemkirmeimiydin hadi yalan de kızada şakasına bi laf söyledik bana çemkirdin sonrada bence senin hormonlar tavan yapmış uyacak yer arıyon sen bugün yaygarayı bi basarım şimdi susturamazsınız haaa :84::84::84:

sende artık serin serin çarpışırsın sevinç gibi

benim gibi balkonlara çıkmana gerek kalmaz
kız balkon fikri süpermiş te bizim yan da bitişik bina var millete reklam oluruz.

beni de kanka yap sevinç

aldirma annem
uymam canım ben kim seye

benımde vantılatorum varr

canım benim rabbim daha güzellerini sana versin

gene bana maal oldu
kiz takvimde hafta atlamissin bebegin 2 gr olmuss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…