Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

goruyon dimi kanka deyip bagrima bastiklarimi
annem ben ogluma hazir sut icirmiyom organik alip kaynatiyom
cam siselere koyuyom onlar katki maddeli

hıh küsüm ama genede aynı fikirdeyim senlen alında kendiniz yapın hanımlar meyveli yogurdunuzu muzlu sütünüzü falaaan harbiden yaa bayadır yapmıyom muzlu süt muz aliimde bi ara yapiim bende gerçi evde şeftali var onlada güzel olur yaa süt taktım zaten bu aralar şeftliye nooluyosa hiç aramazdım normalde şeftaliyi artık hergün yer oldum bebeeem çoktüylü olmaz inşallaaah

cakmapolly vardı nedne gelmıyoo :44::44::44:

nazo sankı bı arada facede gordum :44::44::44:

vılma pasa beydaglı bunlarla sankım kac gundur konusmuyom duman bıde

Bas bas hadi bassanaaaaaa

sevınc yarın annemler gelıyo yemege

gecede onlarla gıdecem benı kaynosa bırakacaklar kaynosların komsusunda kuran okunacak benıde cagırdılar

gecede kapıya cıkacam komsu ıle nescafe ıcecez carsamba aksamı evıme donerım zaar

dovdukmu kari hadis senin olsun bisi dimiyom
tepe tepe kullan dikkat et senide satmasin

kız hadişe öyle diyip durma kimseyi sattığı falan yok satıcı diye etmediğin laf kalmadı kıızın arkasından insan kankisine öylemi der sen bugün nasıl meleği savunduysan oda beni savundu sadecenee

Ohhh ne guzel ne yapacan annene
bende yarin camiiye gidecem dua ederim
aksam bende komsuda cene caldim

kız hadişe öyle diyip durma kimseyi sattığı falan yok satıcı diye etmediğin laf kalmadı kıızın arkasından insan kankisine öylemi der sen bugün nasıl meleği savunduysan oda beni savundu sadecenee
o beni bilir yolacam daha onu bak lafi soyledi kacti

:131::131::131::131::131::131::131::131::131::131::131:

:131: gel annem sende al :131:

Ohhh ne guzel ne yapacan annene
bende yarin camiiye gidecem dua ederim
aksam bende komsuda cene caldim

kaynosumun komsuları benı cok sevıyo acaba kaynosda benı sevıyomudur

aaa bugun ne oldu

kaynos 2 tepsı tatlı yapmıs bana yapmamıss dedım malzeme alayım olmadı hazır yufka bana buzmelısınden yap dun bengısuyun dedıgını komsusu dedı aaa ole seymı olur ben sana yaparım kızım dedı

pıde yaptıracaz gene

Kendi dusunup yapmaliydi
yemek yapmayi unuttun zaar pideyi dayadigina gore

nassı yaani 18 haziran yazmadım diyemi diyon iyide 24 yerine 18 yazsaydım bu sefeyde gebelik haftas geriden geliyo normalinden 1 hafta sonra 20. günümde yumurtladım biliyosunkii :26::26:

Gece 12 yi gecti ya sali gunu oldu demekki sali gunleri hafta atlayacaksin
basakta cuma gunleri atliyooo asagidaki takvimini okudum

Kendi dusunup yapmaliydi
yemek yapmayi unuttun zaar pideyi dayadigina gore

annecıme dedım kı yemek mı yapayım pıde mı bos ver kızm yemekle ugrasma pıde yaptır dıdı

yapmadı gecen sene gonul zoru ıle verdı bıze kımse gelmıyo dıye sankı bız adam degılız dedım malzeme neyse alalım da yapı ver komsuda ne gerek var ben sana yaparım dedı

bıde ne oldu kaynos dıdıkı sehbayı ındırmedıler dedı

hee dedım

komsu aaaa sehbanımı vereceksın kaldır koseye lazım olur ceyız verılırmı dedı kaynosda getırsın dedı bende guldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…