bengısu bebısın 2 grm
sevılmeyede gelmez kaybolur falan avucumda
kaynosumun komsuları benı cok sevıyo acaba kaynosda benı sevıyomudur
aaa bugun ne oldu
kaynos 2 tepsı tatlı yapmıs bana yapmamıssdedım malzeme alayım olmadı hazır yufka bana buzmelısınden yap dun bengısuyun dedıgını komsusu dedı aaa ole seymı olur ben sana yaparım kızım dedı
pıde yaptıracaz gene
hııh yiyin siz burda hamiş varmı canı istermi diye düşünmeyin sizcaımız isterse günahı boynunuzaa
Aferin komsuyaaa verilmez tabeeeannecıme dedım kı yemek mı yapayım pıde mı bos ver kızm yemekle ugrasma pıde yaptır dıdı
yapmadı gecen sene gonul zoru ıle verdı bıze kımse gelmıyo dıye sankı bız adam degılız dedım malzeme neyse alalım da yapı ver komsuda ne gerek var ben sana yaparım dedı
bıde ne oldu kaynos dıdıkı sehbayı ındırmedıler dedı
hee dedım
komsu aaaa sehbanımı vereceksın kaldır koseye lazım olur ceyız verılırmı dedı kaynosda getırsın dedı bende guldum
Gece 12 yi gecti ya sali gunu oldu demekki sali gunleri hafta atlayacaksin
basakta cuma gunleri atliyooo asagidaki takvimini okudum
hı hıı göydüüm bebişim 2 aylık olmuuuş ay çok mutlu olduuumdimi kız mercimek kaday bişiidi belim az daha büyümüştüy yeşil meycimek kaday falanmı oldu acaba yoksa nohut kaday olmuşmuduy acep :26:
hı hıı göydüüm bebişim 2 aylık olmuuuş ay çok mutlu olduuumdimi kız mercimek kaday bişiidi belim az daha büyümüştüy yeşil meycimek kaday falanmı oldu acaba yoksa nohut kaday olmuşmuduy acep :26:
kızlar sizi çok özledim..cumartesi gününden beri çok yoğunum nete gircek vaktim hiç olmadı...Girdiğimde konuşuruz ..cumartesi görümcemlerde kaldık.dün akşam dışardaydık gecenin yarısı eve geldik.eşimin arkileriyle iftar ettik..görümcemde bizde dünden beri..dün evde hiç yoktum zaten..bugunde çarşıdaydım..akşam yine iftara gittik sapancaya eşimin iş yeri iftarı vardı.yarın akşamda benim bi arkadaşıma iftara gidicem..görüşemiyoz sohbetleinizden eksik kaldım..inş görüşürüz öpüldünüzz
Abbooo bide bu ayrinti vardi dimiii
ozur
Aferin komsuyaaa verilmez tabeee
siz yirsiniz datliyii bayrama cok var simdidenmi yapmis
aaa polly geldi
aslında yumuytlama dünüm cumartesiymiş baktımda pazarları atlaması gerekmezmi pekiii? :26:
kızlar sizi çok özledim..cumartesi gününden beri çok yoğunum nete gircek vaktim hiç olmadı...Girdiğimde konuşuruz ..cumartesi görümcemlerde kaldık.dün akşam dışardaydık gecenin yarısı eve geldik.eşimin arkileriyle iftar ettik..görümcemde bizde dünden beri..dün evde hiç yoktum zaten..bugunde çarşıdaydım..akşam yine iftara gittik sapancaya eşimin iş yeri iftarı vardı.yarın akşamda benim bi arkadaşıma iftara gidicem..görüşemiyoz sohbetleinizden eksik kaldım..inş görüşürüz öpüldünüzz
Aferin kociseeeeneyse canım istemedi zaten affedili dolapta sevdiğim dondurmadan vardı kociş 4 tane almış gelmişmiş seviyom diyeecanım istese onu yerdim üzülme
serbetı dokulmuyo ya neysem komsu yapacakyerı tabı hatta dedım kı teyze sen yap bend eo tepsıyı yeyı yeyım tatlıyı doguruyum ayse yı dedım
pasa karısı facde bengısunnun arkadaslık ıstegını kabul etmıss sımdı buraya damlarr
mefcımek olsun senın bebgın adııı
offfff bayılırım dondurmaya istanbuldayken madodan alırdık hep maraş dondurmasını süper yapıyolar adamlar ama burda yokGel annem sende kankam ol
dondurma yermisin hakiki maras
serbetı dokulmuyo ya neysem komsu yapacakyerı tabı hatta dedım kı teyze sen yap bend eo tepsıyı yeyı yeyım tatlıyı doguruyum ayse yı dedım
ı ılı yaa olmasıın tamam şimdilik meycimeğim diye seviyom yavyumu ama o büyüdükçe adıda değişiceek nohutum olcak vs. olcaköle yaanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?