Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bengısu bebısın 2 grm

sevılmeyede gelmez kaybolur falan avucumda

hı hıı göydüüm bebişim 2 aylık olmuuuş ay çok mutlu olduuum dimi kız mercimek kaday bişiidi belim az daha büyümüştüy yeşil meycimek kaday falanmı oldu acaba yoksa nohut kaday olmuşmuduy acep :26:

hiih kıymalı pidemi yaptırcaanız yoksaam hem neye yaptırıyonuzki pideyibayrama yada kandile falanmı? banada yolla accık :26::26:

hııh yiyin siz burda hamiş varmı canı istermi diye düşünmeyin siz caımız isterse günahı boynunuzaa

Aferin komsuyaaa verilmez tabeee
siz yirsiniz datliyii bayrama cok var simdidenmi yapmis
aaa polly geldi

kızlar sizi çok özledim..cumartesi gününden beri çok yoğunum nete gircek vaktim hiç olmadı...Girdiğimde konuşuruz ..cumartesi görümcemlerde kaldık.dün akşam dışardaydık gecenin yarısı eve geldik.eşimin arkileriyle iftar ettik..görümcemde bizde dünden beri..dün evde hiç yoktum zaten..bugunde çarşıdaydım..akşam yine iftara gittik sapancaya eşimin iş yeri iftarı vardı.yarın akşamda benim bi arkadaşıma iftara gidicem..görüşemiyoz sohbetleinizden eksik kaldım..inş görüşürüz öpüldünüzz

Kariya bak supurgesine atlamis resmen
bizde seni ozledik annem
gez bakiim nireye kadar

ne cok gezmıssın kızzz

neyse canım istemedi zaten affedili dolapta sevdiğim dondurmadan vardı kociş 4 tane almış gelmişmiş seviyom diyee canım istese onu yerdim üzülme
Aferin kociseeee
serbetı dokulmuyo ya neysem komsu yapacak yerı tabı hatta dedım kı teyze sen yap bend eo tepsıyı yeyı yeyım tatlıyı doguruyum ayse yı dedım

yeye sisecen az kaldi
insallahhhh yarin dua edecem
olmayanlara rabbim versin
hamileler saglikla kucagina alsin
bir avazda dogum yapsin
doguranlar saglikla buyutsun
Buyutenlere 2.yide nasip etsin
hayirlisiyla AMIN..

serbetı dokulmuyo ya neysem komsu yapacak yerı tabı hatta dedım kı teyze sen yap bend eo tepsıyı yeyı yeyım tatlıyı doguruyum ayse yı dedım

iyide o lafın aslı ye tatlıyı doğur hakkıyı diilmiydi ekşi yemen lazım ayşe için ben bol bol salata türleri yiyom vallaa haylaa

Merhaba kizlar cok guzel bi topik acmissiniz gercekten yasamayan bilmez bu stresi her ay ayni acaba bu ay oldumu die dusunmek cok zor kisaca kendimden bahsediim ben 5 senelik evliyim ilk 8ay korunduk snr calismalara basladik ama olmadi ki pkos oldugumu ogrendim snr tedaviye basladik ama hep kist yuzunden ara vermek zorunda kaliyorduk 3 ay klomen kullandim olmadi gecen sene martta igne tedavisiyle ikiz gebe kaldim ama 20 haftalikken erken dogumla ogullarimi kaybettim kasimdan beri calisyoruz iki ay yine klomen kullandim ama tutmadi suan ara verdi dr adet olmayi bekliyorum son kez klomen kullancam yine rabbim isteyen herkese hayirli saglikli imanli omurlu evlatlar nasip etsin ins cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…