canım sorma temiz çamaşır getirdi sizleree yazdım sonra nete birşey oldu cazibeme dayanamadı galibawc ye ziyaretemi geldi kız temiz çamaşır kolonya falanda alsaydı bari
bir rahat çarpışamadınız siz hee....
kız benim halam bugünlerde yapacaktı işte domatesin en güzel zamanları...sen nasıl yapıyosun..
pasa karısı facde bengısunnun arkadaslık ıstegını kabul etmıss sımdı buraya damlarr
iyide o lafın aslı ye tatlıyı doğur hakkıyı diilmiydi ekşi yemen lazım ayşe için ben bol bol salata türleri yiyom vallaa haylaa
Merhaba kizlar cok guzel bi topik acmissiniz gercekten yasamayan bilmez bu stresi her ay ayni acaba bu ay oldumu die dusunmek cok zor kisaca kendimden bahsediim ben 5 senelik evliyim ilk 8ay korunduk snr calismalara basladik ama olmadi ki pkos oldugumu ogrendim snr tedaviye basladik ama hep kist yuzunden ara vermek zorunda kaliyorduk 3 ay klomen kullandim olmadi gecen sene martta igne tedavisiyle ikiz gebe kaldim ama 20 haftalikken erken dogumla ogullarimi kaybettimkasimdan beri calisyoruz iki ay yine klomen kullandim ama tutmadi suan ara verdi dr adet olmayi bekliyorum son kez klomen kullancam yine rabbim isteyen herkese hayirli saglikli imanli omurlu evlatlar nasip etsin ins cok zor
Yok alakasi yok mesela 5+6 oldugu zaman ertesi gun 6+0 olur o hangi gune gelirse her hafta o gun hafta atlarsin cnm
Merhaba kizlar cok guzel bi topik acmissiniz gercekten yasamayan bilmez bu stresi her ay ayni acaba bu ay oldumu die dusunmek cok zor kisaca kendimden bahsediim ben 5 senelik evliyim ilk 8ay korunduk snr calismalara basladik ama olmadi ki pkos oldugumu ogrendim snr tedaviye basladik ama hep kist yuzunden ara vermek zorunda kaliyorduk 3 ay klomen kullandim olmadi gecen sene martta igne tedavisiyle ikiz gebe kaldim ama 20 haftalikken erken dogumla ogullarimi kaybettimkasimdan beri calisyoruz iki ay yine klomen kullandim ama tutmadi suan ara verdi dr adet olmayi bekliyorum son kez klomen kullancam yine rabbim isteyen herkese hayirli saglikli imanli omurlu evlatlar nasip etsin ins cok zor
iyide o lafın aslı ye tatlıyı doğur hakkıyı diilmiydi ekşi yemen lazım ayşe için ben bol bol salata türleri yiyom vallaa haylaa
kız oglum nasıl bugün aradım biizmkini çok aglıyodu ya içim acıdı birleşip gidelimmi ona ne dersinnihayet netim yapıldı
canım allah razı olsun hepinizin teli varya beydaglıyı bekledim arar diye burda kimseninde neti yokPasa karisi bi daha neti bozacagin zaman haber et
hoşgeldin paşa özledik kız biz seni bozma bi daha neti falan öle
Valla bugun be gidecektim ama olmadi sevgi zaten cikmis hastaneden gidelim bigun
canım allah razı olsun hepinizin teli varya beydaglıyı bekledim arar diye burda kimseninde neti yokbenim neden telimi almıyonuzki kaybolunca arayın bu arada memlekette gitmekten vazgeçtim
bende sileri özledim yeminle ne var ne yok bakalım
Kari pasayi desifre etti ne o akrabamisiniz
Kizzz 9 ay eksi yidim ben
ama hakki geldi
:26:
Kizz hic bir degisiklik yokmu nasil hamissiniz mideniz bulanmiyoo
ben olsam kusa kusa olurum
Kari pasayi desifre etti ne o akrabamisiniz
Teli verdinde almadikmifaceden msj attik okuyup
kacmissin msj goruldu diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?