Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım sorma temiz çamaşır getirdi sizleree yazdım sonra nete birşey oldu cazibeme dayanamadı galibanet buozuldu sag olsun kardeşim daha yeni yaptıabla dedi genemi bozdum aman dedim ne yapayım allah biliri kk ya girinde olmuştur dedi nedir bu kknın senden çektigi dedi
pasa karısı facde bengısunnun arkadaslık ıstegını kabul etmıss sımdı buraya damlarr

malını nasılda biliyosun anca gelebildim anam kaç gündür netsiz hayat çok sıkıcıydı yaw

kız oglum nasıl bugün aradım biizmkini çok aglıyodu ya içim acıdı birleşip gidelimmi ona ne dersin nihayet netim yapıldı

Canim cok gecmis olsun Allah bir daha boyle acilar yasatmasin
erken dogumun sebebi neydi
rabbim tez zamanda versin bebeeni

Pasa karisi bi daha neti bozacagin zaman haber et
canım allah razı olsun hepinizin teli varya beydaglıyı bekledim arar diye burda kimseninde neti yok benim neden telimi almıyonuzki kaybolunca arayın bu arada memlekette gitmekten vazgeçtim
hoşgeldin paşa özledik kız biz seni bozma bi daha neti falan öle

bende sileri özledim yeminle ne var ne yok bakalım

ilk basta su avatarını degıstıren cok ıyı olur ben kopekden cok korkarım:18::18::18::18::18:

rabbım ıns tez zamanda evlat nasıp eder ınsallah

bende klomene basladım kıst yaptı bı ay bekledım bu ay gene basladım inşallah kıst olmaz

Teli verdinde almadikmi faceden msj attik okuyup
kacmissin msj goruldu diyoo

Kari pasayi desifre etti ne o akrabamisiniz
ana gördüler beni sevinç karısı ne yapayım
Teli verdinde almadikmi faceden msj attik okuyup
kacmissin msj goruldu diyoo

kız faceye ben dün anlık girdim sana cevap yazıcaktım yemin olsun unuttunm ya kendi evi insanın olmayınca:18::18:karşıdaydım ben bebem halamın kzıızna iftara gittik tam baktım oda dibime oturudu rahatsız oldum yazamadım affet:18::18:
kendi telimi bilmiyom ben akıldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…