hiç sorma ne bitirdim hemde..ev kalktı gidiyo ama hiçbişey yapmicam..!! yarın odamı temizlicem bitek..
Bence sen git yat biraz uyu cok kararsizsin
tarhana yapacaksan sade yap ne karistiriyon
digeride guzel olur isit salatada yap
ALLAH büyük canım elbet bizimde yüzlerimiz gülecek...
seni çok iyi anlıyorum canım ama biz nedesek boş..dur bakalım şu börülcenin durumu ne olacak..
iyi olur canım,onuda yapmazsan yayla,yada şehriye çorbasıda yapabilirsin domatesli....ay birazdan çıkmıcak olsaydım şu büzme tatlısını yaz dicektim benicim yaa..neyse artık yarın yada öbürgün ben olduğumda yazarsan sewinirim yoksa kaçırabilirim ben geçmişi pek okuyamıyorum..
Heee guzelik biz cok guzelikkkhaklısın walla yaa bende bu gidişle vazgeçicem sanki habire bişeyler çıkıyor ne yapalım sağlık olsun..bizde zengin oluruk zaar bir gün kızzz,bişey almasakda idare ederiz evdekilerle,biz giyinip süslenip salınsak yeter
nasıl,sevinc kendimizi iyi kandırıyokmu
ariyo tabi tatlim....git bakalım pazarınaa ..
ben yokken benide böle arıyomu gözleriniz :44:
o zaman ne soruyonyaa ama zaten oda domates çorbası gibim oluyokii ne fayk edey accıkdaha domatis koysaambananee bananeee yapacam işteee üstünede kaşar koyarım yerken oooh züpey oluy
ayy senin işinde zor kuzum yaa köymü ora
apardon dağın eteğiydi dimi
canım arabalar doluyumuş ya bayramın 2 gününe kadar gidemicem galiba yasaol canım benim sende güle güle git iyi stres at....mincikla o bebisleri benim yerimede....öptüm
uyuz karı ne olucek otanmadan 38 beden diyorPasacim saol hayatim ama ben 38 beden giyiyom yoksa beraber giyerdik
bugun cikip bakacaz ogluma aldik haa bide bayram sekeri alacazz
bize pek gelen olmaz kucukuz diye ama kocis bayram sekerimizi alirr
ben kusmetse gidecem memlekete
ha bir uyuzda burda 38 benedmiş 36 olurmuşne yapıyorsunuz vatandaşlar....
sevinc son hamlayle benim menünün tavuk kısmısı değişti etli domates sotesi yapıyorum,sen çarşıya gittinmi benim misafirim geldi...
ne izliyosun bebem benbıraktım belgeseli ya kaplanlar yavruları yerken aglıyorum ben ondan seyretmiyorumben belgesel izliyorum biyandanda foruma bakıyorum...
canım sen güveci yap yanına mercimek çorbası tememYaa bende ne yemek yapsam bilemiyoom dolapta tencerede kıymalı bi göveç gibim bi yemeğim vardı onu küçük cabalara koyup üstünede kaşar koyup onu ısıtim diyom fırında yanına ne çorbası yapsamki domates çorbası yapsam kociş pek sevmiyomuş dediğine göre ama yapsam ier heralde içine 1-2 kaşıkda tarhana atarım tarhana çorbası diye kakalarım sanırsamgüsel olur yaa bol domatesli olmuş olur zaten domatesli falan oluyobizim tarhanımız seviyo kocişim onu of daha acı sosumda kaldı duruyo gidip yapsammı acabaa :26::26::26:
Basak karisi aldinmi ilacini
pasagul nicin gelip okuyup kaciyorsun
kocişim geldi kızlar ben kaçtım sora sevişirk balkona hazırlıyımda soframı yyeylim bari bride 1 adet mum temem
Pasagul annem hastalanmissin yeni bati basaka ozel msj at
sarada adet oldu
hadiyede
karilar basaka ozelden atin
kari yetisemiyor idare edin
Ivet hele bir kutu bitirdealdm ya aldımsevincin dediğinden verin diidm
portakallı verdi. diğeride limonluinşallah faydası olur. sabakları gerinirken kramp giriyo geçer mi karı
paşagül cümm aşkım sağol verdiğin menüyü beğendim hele hazır çorba fikri çok hoşuma kaçtı
benle sevişme sevinçle seviş
ufff sinir oluyorum ya kocamın iş yerinden bi kız gereksiz msjlar atıp duruyo
kaç defa denk geldm en sonunda kocamdan habrsiz arıycam kızı ağzıma geleni saycam:99:
aldm ya aldımsevincin dediğinden verin diidm
portakallı verdi. diğeride limonluinşallah faydası olur. sabakları gerinirken kramp giriyo geçer mi karı
paşagül cümm aşkım sağol verdiğin menüyü beğendim hele hazır çorba fikri çok hoşuma kaçtı
benle sevişme sevinçle seviş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?