Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bence sen git yat biraz uyu cok kararsizsin
tarhana yapacaksan sade yap ne karistiriyon
digeride guzel olur isit salatada yap

yaa ama zaten oda domates çorbası gibim oluyokii ne fayk edey accıkdaha domatis koysaam bananee bananeee yapacam işteee üstünede kaşar koyarım yerken oooh züpey oluy

temeem yarın gündüz yada bu gece tarifini veririm canım ince oklava bul bak ona

Heee guzelik biz cok guzelikkk
git bakalım pazarınaa ..

ben yokken benide böle arıyomu gözleriniz :44:
ariyo tabi tatlim....
yaa ama zaten oda domates çorbası gibim oluyokii ne fayk edey accıkdaha domatis koysaam bananee bananeee yapacam işteee üstünede kaşar koyarım yerken oooh züpey oluy
o zaman ne soruyon bildigini oku

saol canım benim sende güle güle git iyi stres at....mincikla o bebisleri benim yerimede....öptüm
canım arabalar doluyumuş ya bayramın 2 gününe kadar gidemicem galiba ya yada borcum var 10 gün onu tutar giderim üstümde borç olmasın degilmi belkim bayramdan sonra giderim yada gitem ya aman ne olursa olsun yoruldum ya sana bol gezmeler
Pasacim saol hayatim ama ben 38 beden giyiyom yoksa beraber giyerdik
bugun cikip bakacaz ogluma aldik haa bide bayram sekeri alacazz
bize pek gelen olmaz kucukuz diye ama kocis bayram sekerimizi alirr
ben kusmetse gidecem memlekete
uyuz karı ne olucek otanmadan 38 beden diyorolan var olmayan var
ne yapıyorsunuz vatandaşlar....

sevinc son hamlayle benim menünün tavuk kısmısı değişti etli domates sotesi yapıyorum,sen çarşıya gittinmi benim misafirim geldi...
ha bir uyuzda burda 38 benedmiş 36 olurmuş ben 52 beden giyiyordum 46 bedenim 44 bedende oluyo naber bende düşerim 38 bedene ne olucek çokmu zor:18::18::18:bende bu azim olduktan sonrabende menümü yazayım içimde kalmasın
zeytinyaglı taze fasülye
arpa şehriyeli sogurk yogurt çorbası
patlıcanları kızarttım üstüen sos yaptım kıymalı şimdi ismi aklıma gelmiyo
çeşnili nohutlu pirinç pilavı salata
yanına tatlı yok kilo alıyom ben 38 36 beden degilimki
ben belgesel izliyorum biyandanda foruma bakıyorum...
ne izliyosun bebem benbıraktım belgeseli ya kaplanlar yavruları yerken aglıyorum ben ondan seyretmiyorum
canım sen güveci yap yanına mercimek çorbası temem
kız bu başak karısı ne yaptı acebe :18::18::18:ben gelrise göremem bugün eşimle romantik takılıcez birlikte çatışma olmazda hastayım biraz dertleşelim dedimde evde bütün elektirikli aletleri kapatıcam eşimle muhabbet edicem bazı kararlar almam lazım ev için bebek için borçları konuşucaz neler yapabiliriz filan diye bakıcez yane gelemzsem yarın görüşrüz artık

kocişim geldi kızlar ben kaçtım sora sevişirk balkona hazırlıyımda soframı yyeylim bari bride 1 adet mum temem

Basak karisi aldinmi ilacini

pasagul nicin gelip okuyup kaciyorsun

aldm ya aldım sevincin dediğinden verin diidm
portakallı verdi. diğeride limonluinşallah faydası olur. sabakları gerinirken kramp giriyo geçer mi karı

paşagül cümm aşkım sağol verdiğin menüyü beğendim hele hazır çorba fikri çok hoşuma kaçtı

Pasagul annem hastalanmissin yeni bati basaka ozel msj at
sarada adet oldu
hadiyede
karilar basaka ozelden atin
kari yetisemiyor idare edin

ufff sinir oluyorum ya kocamın iş yerinden bi kız gereksiz msjlar atıp duruyo

kaç defa denk geldm en sonunda kocamdan habrsiz arıycam kızı ağzıma geleni saycam:99:

Ivet hele bir kutu bitirde sen sakin icme hazir corba
benle sevişme sevinçle seviş

sevisirik ne war

akıllıdır ablam böle işte bebem ben 14 adet oldum bebem haberin olsun
benle sevişme sevinçle seviş

kız ben hepinizlede sevişirim dün eşime söz verdim sabah sitem etti benle ilgilenmiyosun diye adamın adetliyken şefki kabardı işine yaramam ama neyse konuşuk ederik bende söz verdim akşama eve gel zaman geçirelim diye karnı açmış duyormam lazım malesef daha çorbayı yogurtlamadım mutfakta anca hazırlarım zaman gelene kadar sonra söz görüşrüz sevinççim canım bu aralar vallahi keyfim yok inan pc takılasım bile yok nedense galiba bayram geliyo ve bu benim babasız geçicek olucak kaçıncı bayramım babamı çok özledim galiba neyse eşim çagırıyo ben kaçtım söz yarın bol bol sevişirk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…