Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aa asla içmem merak etme hazır şeyler yimiyom

tabii savaşmayın sevişin sevişmek iyidir

başakçım kasılma varsa bacaklarında magnezyum al iç doktoruna söyle verir bebem d vitaminide faydalıymış haberin olsun erken dogumu engelliyomuş hemde bebegi saglıklı besliyomuş demedi deme

neeee kimmis o niye atiyor kocana sordunmu
sen zahmet etme numarayi bana verrrr

bence de sana veriyim kız pişman olur tlf unu iptal eder vallahi

aslında kötü niyetli değil biliyorum ama günde kaç tane zırt zırt msjlar atıyo, boş ve gereksiz

"abi nbr"

" abi aşk olsn hiç arayıp sormuyosun"

"kandilin müb. olsn"

" abi vır vır vır"

"abi zır zır zır" vs gibi gerekszi msjlar.

kötü niyet olmasa bile evli bi erkeğe bi bayanın msjlar atması çok saçma

ben olsam çekinirim karısı kızarmı diye:26:

tamam annemmmmmm

ooh iyiymişsiniz konuşun bakalım baş başa domatesli tarhana yaptı yaa domatis çorbasıyla domatesli tarhana arası bişiicik oldu biraz daha domatesi bol oldu tek farkı neysem ezan okundu ben kaçtım yimek yiycez

başakçım kasılma varsa bacaklarında magnezyum al iç doktoruna söyle verir bebem d vitaminide faydalıymış haberin olsun erken dogumu engelliyomuş hemde bebegi saglıklı besliyomuş demedi deme

doktor bişiler verdi cnm cal mag sanırım

d vitamini hangi besinlerdeymş araştırmam lazım sağol aşkım

basak cok iyi niyetlisin
bu isler abi ile baslar
gizli gizli takipte ol caktirmadan kurdala teli
olmadi noyu bana ver

basak cok iyi niyetlisin
bu isler abi ile baslar
gizli gizli takipte ol caktirmadan kurdala teli
olmadi noyu bana ver

ciddimsn karı

kocamın teli hep ortalıkta

işten gelince 2saat uyuyor tlf bırakıp gidiyo saklıycağı bişi yok yani

kocam uyurken msj gelirse siliyom hepdün de geldi, az önce de geldi

mütemadiyen geliyo. en sonunda kızı arayıp derdin ne diye sorcam

vilma naber anem görüşemiyoruz arrtık gelmiyorsun pek sana çaya gelcem diyemi korktun bak ramazanda bitiyo

canım ınşallah rabbım tez yollar meleğini. ben otuz yasındayım.. ya aslında umutlu bırıyım ama arada seytan kacıyo ıcıme saolun sız ıkı tokat atıp kendıme getırıyonuz sız olmasanız napardım bılmem
bugun aldım canım kecıboynuzu ıncır cörek otu hayıt tohumu.. tabı hepsını aynı anda yapmıycam. suan ıncır kuruyle esım ıcın kecıboynuzu kurunu hazırladım. ne olsa ıcerım dedı kocacım saolsun. bende ıncır kurunu yapcam bıde cörek otu tarcın bal uclusunu yapcam gunde bır tatlı kasığı alırım.. hayıt tohumu cayınada bayramdan sonra baslamayı dusunuyorum ınş allahın ıznıyle sıfa buluruz vesıle olur.. bende prolaktın yukseklığı vardı ılaçla dusmuştu ama ıkı ay arka arkaya yaptırdığımda yukselmeye baslamıştı. bu ay yaptırmadım doktor ıyı dedı ama ben her ıhtımale karsı dengede tutmak ıcın ıcecem bakalım artık ınş benımde bebeğım gelır bı an once. doktora gıdıcem adetn olunca cunku klomen kullandım kıst yapıp yapmadığına baktırcam bıde prolaktınımı olcturcem tekrar hayıt tohumuna ona gore baslıyım dıyorum eh hayırlısı artık

kızlar ya topikte çokmu gereksiz konular konuşuyoruz topik amacını aşıyomu sizce

hep bebk mi konşmalıyız:26:

kuzum sende saf saf bişii yapmadan duruyonmu öyleee ben olsam buyur yengesinin abinin işi var uyuyo vs. bana söyle derdini falan derdim heraldee anlasın birazda kızdığını kocanla çok muhatap etme kızı sen konuş ters cevaplar ver arada d bak bakalım atabiliyomu bidaa sil zaten kocan görmedende mesajlarını

doktor bişiler verdi cnm cal mag sanırım

d vitamini hangi besinlerdeymş araştırmam lazım sağol aşkım
Guneste var canim bide tarhanada en cok
ara bisimi vardi de mesaj gelince
kızlar ya topikte çokmu gereksiz konular konuşuyoruz topik amacını aşıyomu sizce

hep bebk mi konşmalıyız:26:
hayir her telden calmaliyiz bence

aldm cnm 135 çokmu

bilmiyorumki canım ben dra gösterdim oda şeker yok deyip yollamıştı beni sen sormadınmı?
buarada öğleden sonra komşum geldi pat diye çıktım kusuruma bakmayın sonrada nazara mı geldim ne heryerim ağrımaya başladı kollarımı kaldıramadım yaaa nasıl bütün vücudum kasıldı sızladı nası bişi anlamadım okuya okuya bi hal oldum anamı aradım sende oku beni dedim kocişte geldi zeytin yağıyla masaj yaptı bi güzel şimdi kendime geldim Allah a şükür

kist falan yaparsada üzülme sakın soğan kürü bu işler için sende ona başlarsın benim yaptığım gibi adetimle beraber başladım ama 15 gün içeceğime taşınma telaşından 12gün anca içebilmiştim ama olsun genede kistlerim küçldü yumoşum büyüdü ve mucizem gerçekleşti kist olusada dert etme kız hemen soğan kürüne başlarsın yoksada adetinle berabermi neydi incir kürüne başla ha bu arada yumurtlama dönemlerinde bir hafta boyuncada kürün içine ort boy çıtır taze bi havuç doğruyon o yumoşun çatlamasına yardımcı oluyomuş öyle duymuştum ben yaptımda ama yumoşum zaten ozamanlar kistler yüznden büyümediği için bi halta yaramamıştı bende yumoşlarında büyüme sorunu yoksa incir kğrğtam sana göre olsa gerek ama onu 21 er günden 2 ay boyunca uyguluycan incir kürünü haa adetinle beraber başla 21.gün bıak o ay olmazsa öbür ayda aynı şekilde olcak aklında bulunsun bu arada o bal karışımının içine polende koy kız çok faydalı zaten herşeye şifaa vallaa hatta polen bal arı sütü üçlüsü kadınlarn doğurganlığını %40 artırıyo diye duymuştum dene bencene kaybedersinki şifaa niyetine ye hatta yiyin hergün

Guneste var canim bide tarhanada en cok

ara bisimi vardi de mesaj gelince

hayir her telden calmaliyiz bence

hadi yaa tarhanadada mı varmış d vitaminiii bitek güneşte diye biliyodum been acaba hangi tarhanada varki şu sadece yoğurt ve dövmeyle yapılanındamıki yoksa bizim domates yoğurt çeşitli sebzelerle falan yaptığımız güzelim tarhanamızdamı varki? :26: hıh bencede öyle her telden ne güzel işteee bu başak karısı sapıtıyo arada yaa henüz bebişi olamayanları düşünmüyo hiç sanırım henüz olmayanlar burda habire bebeler hakkında konuşsa kafayı yir üzülür gelmekte istemezler bidaa çok yanlış çoook bööle güsel bence bizde yok yok tarfler, detleşmeler ,faydalı paylaşımlar vs. vs. ne güzel yok yok valla bizdeee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…