Ivet hele bir kutu bitirdesen sakin icme hazir corba
sevisirik ne war
aa asla içmem merak etme hazır şeyler yimiyom
tabii savaşmayın sevişin sevişmek iyidir
neeee kimmis o niye atiyor kocana sordunmu
sen zahmet etme numarayi bana verrrr
akıllıdır ablam böle işte bebem ben 14 adet oldum bebem haberin olsun
kız ben hepinizlede sevişirim dün eşime söz verdim sabah sitem etti benle ilgilenmiyosun diye adamın adetliyken şefki kabardı işine yaramam ama neyse konuşuk ederik bende söz verdim akşama eve gel zaman geçirelim diye karnı açmış duyormam lazım malesef daha çorbayı yogurtlamadım mutfakta anca hazırlarım zaman gelene kadar sonra söz görüşrüz sevinççim canım bu aralar vallahi keyfim yok inan pc takılasım bile yok nedense galiba bayram geliyo ve bu benim babasız geçicekolucak kaçıncı bayramım babamı çok özledim galiba neyse eşim çagırıyo ben kaçtım söz yarın bol bol sevişirk
canım arabalar doluyumuş ya bayramın 2 gününe kadar gidemicem galiba yayada borcum var 10 gün onu tutar giderim üstümde borç olmasın degilmi belkim bayramdan sonra giderim yada gitem ya aman ne olursa olsun yoruldum ya sana bol gezmeler
uyuz karı ne olucek otanmadan 38 beden diyorolan var olmayan var
ha bir uyuzda burda 38 benedmiş 36 olurmuşben 52 beden giyiyordum 46 bedenim 44 bedende oluyo naber bende düşerim 38 bedene ne olucek çokmu zor:18::18::18:bende bu azim olduktan sonra bende menümü yazayım içimde kalmasın
zeytinyaglı taze fasülye
arpa şehriyeli sogurk yogurt çorbası
patlıcanları kızarttım üstüen sos yaptım kıymalı şimdi ismi aklıma gelmiyo
çeşnili nohutlu pirinç pilavı salata
yanına tatlı yokkilo alıyom ben 38 36 beden degilimki
ne izliyosun bebem benbıraktım belgeseli ya kaplanlar yavruları yerken aglıyorum ben ondan seyretmiyorum
canım sen güveci yap yanına mercimek çorbası temem
kız bu başak karısı ne yaptı acebe :18::18::18:ben gelrise göremem bugün eşimle romantik takılıcez birlikteçatışma olmazda hastayım biraz dertleşelim dedimde evde bütün elektirikli aletleri kapatıcam eşimle muhabbet edicem bazı kararlar almam lazım ev için bebek için borçları konuşucaz neler yapabiliriz filan diye bakıcez yane gelemzsem yarın görüşrüz artık
başakçım kasılma varsa bacaklarında magnezyum al iç doktoruna söyle verir bebem d vitaminide faydalıymış haberin olsun erken dogumu engelliyomuş hemde bebegi saglıklı besliyomuş demedi deme
bence de sana veriyim kız pişman olur tlf unu iptal eder vallahi
aslında kötü niyetli değil biliyorum ama günde kaç tane zırt zırt msjlar atıyo, boş ve gereksiz
"abi nbr"
" abi aşk olsn hiç arayıp sormuyosun"
"kandilin müb. olsn"
" abi vır vır vır"
"abi zır zır zır" vs gibi gerekszi msjlar.
kötü niyet olmasa bile evli bi erkeğe bi bayanın msjlar atması çok saçma
ben olsam çekinirim karısı kızarmı diye:26:
basak cok iyi niyetlisin
bu isler abi ile baslar
gizli gizli takipte ol caktirmadan kurdala teli
olmadi noyu bana ver
canım ınşallah rabbım tez yollar meleğini. ben otuz yasındayım.. ya aslında umutlu bırıyım ama arada seytan kacıyo ıcıme saolun sız ıkı tokat atıp kendıme getırıyonuz sız olmasanız napardım bılmemcanııııııım benim bu mübarek günde allahım isteyen herkese versin sana da sağlıklı bir hamilelik gçirip evladını kucağına almayı kısmet etsin.
canım benim kıyamam deme öle bu mübarek gecede umut allahtan vesvese şeytandan.
bak ben 4 kez tüp bebek denedim ilk denemeden sonra alman ve amerikan hastaneleri olmaz senin çocuğun menapoza giriyosun deyip deneme bile yapmadılar kıbrısa git yumurta al dediler. ama ben inatla olacağına inandım tamam hamile kalmadım henüz ama o da olacak bak en son denemede 3 yumurta aldılar ve 3 embriyo oluştu. demekki olacak ve benim 2 tüp te tıkalı normal yolla hamile kalamam tıbben şimdi ben de mola verdim bu arada bitkisel bişiler deneyip biosteronumu kullanmaya devam ediyorum. rabbim meleklerimizi gönderecek bi süre ara gün falan sayma stress yapma bebeği düşünme bu arada ben 37 yaşındayım.
bugun aldım canım kecıboynuzu ıncır cörek otu hayıt tohumu.. tabı hepsını aynı anda yapmıycam. suan ıncır kuruyle esım ıcın kecıboynuzu kurunu hazırladım. ne olsa ıcerım dedı kocacım saolsun.kız sen daha 2 ay kullanmadınmı sadecene klomenii ne çabuk pes ediyon öylee üstelikbanada dedi doktor vurmayalım aşırı hormon yüklemsi olur diye ben genede istedim ve vurundumda oh iyikide vurunmuşum işimi garantiledim çocuğum geldikten sonra varsın olsun hormonbence sakın bırakma canım ve bidahaki aya vurunda mutlaka ayrıca benim eşiminde sayısı 20 milyondu hareketliliğide %50-60 mı neydi keçi boynuzu pekmezi içirdiydim bende kürünü içmedi bizimki sen kürünede başlat faydaı olacaktır kist falan varsa soğan suyunuda dene kız yoksada yumoşlar için incir kürünü denersin bu arada ikinizde polenli bl falan tüketin kız eşinede bol fındık yesşillik falanda yedir bide öyle dene bakalım umudu kesmek yok ama anlaşalım önce tedaviyede bi müddet daha devam et canım yaa
ciddimsn karı
kocamın teli hep ortalıkta
işten gelince 2saat uyuyor tlf bırakıp gidiyo saklıycağı bişi yok yani
kocam uyurken msj gelirse siliyom hepdün de geldi, az önce de geldi
mütemadiyen geliyo. en sonunda kızı arayıp derdin ne diye sorcam
kızlar ya topikte çokmu gereksiz konular konuşuyoruz topik amacını aşıyomu sizce
hep bebk mi konşmalıyız:26:
Guneste var canim bide tarhanada en cokdoktor bişiler verdi cnm cal mag sanırım
d vitamini hangi besinlerdeymş araştırmam lazım sağol aşkım
ciddimsn karı
kocamın teli hep ortalıkta
işten gelince 2saat uyuyor tlf bırakıp gidiyo saklıycağı bişi yok yani
kocam uyurken msj gelirse siliyom hepdün de geldi, az önce de geldi
mütemadiyen geliyo. en sonunda kızı arayıp derdin ne diye sorcam
kızlar ya topikte çokmu gereksiz konular konuşuyoruz topik amacını aşıyomu sizce
hep bebk mi konşmalıyız:26:
aldm cnm 135 çokmu
öff saçmalama yaa ne kaa güzel konular konuşuyok her telden var bizde vamı bizim gibi topik
canım ınşallah rabbım tez yollar meleğini. ben otuz yasındayım.. ya aslında umutlu bırıyım ama arada seytan kacıyo ıcıme saolun sız ıkı tokat atıp kendıme getırıyonuz sız olmasanız napardım bılmem
bugun aldım canım kecıboynuzu ıncır cörek otu hayıt tohumu.. tabı hepsını aynı anda yapmıycam. suan ıncır kuruyle esım ıcın kecıboynuzu kurunu hazırladım. ne olsa ıcerım dedı kocacım saolsun.bende ıncır kurunu yapcam bıde cörek otu tarcın bal uclusunu yapcam gunde bır tatlı kasığı alırım.. hayıt tohumu cayınada bayramdan sonra baslamayı dusunuyorum ınş allahın ıznıyle sıfa buluruz vesıle olur.. bende prolaktın yukseklığı vardı ılaçla dusmuştu ama ıkı ay arka arkaya yaptırdığımda yukselmeye baslamıştı. bu ay yaptırmadım doktor ıyı dedı ama ben her ıhtımale karsı dengede tutmak ıcın ıcecem bakalım artık ınş benımde bebeğım gelır bı an once. doktora gıdıcem adetn olunca cunku klomen kullandım kıst yapıp yapmadığına baktırcam bıde prolaktınımı olcturcem tekrar hayıt tohumuna ona gore baslıyım dıyorum eh hayırlısı artık
Guneste var canim bide tarhanada en cok
ara bisimi vardi de mesaj gelince
hayir her telden calmaliyiz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?