Hep cocuk kanosursak cocuk yapamakki kafayi yirik...
bide burda birbirimizi taniyoz bir derdimiz oldugu zaman
bir derdim var topicinde konumu acak
bilmiyorumki canım ben dra gösterdim oda şeker yok deyip yollamıştı beni sen sormadınmı?
buarada öğleden sonra komşum geldi pat diye çıktım kusuruma bakmayın sonrada nazara mı geldim ne heryerim ağrımaya başladı kollarımı kaldıramadım yaaa nasıl bütün vücudum kasıldı sızladı nası bişi anlamadım okuya okuya bi hal oldum anamı aradım sende oku beni dedim kocişte geldi zeytin yağıyla masaj yaptı bi güzel şimdi kendime geldim Allah a şükür
kızlar faceimde bi video paylaştım bakın mutlakaa allahım o nasıl bi güzellik nasıl bi şekerlik yaa ağzım sulandı vallaa o bebeği göünce biran önce doğurup sevesim geldi haasanırım yeni doğmuş bi bebek yıkıyolar onu heçte yeni doğmuşada benzemiyo ama anlamadım çok tatlı çok masum yaa içim gitti vallaa
çok tatlı çok şeker bayıldımm....Rabbim bizede nasip etsin yaa böyle şeler izleyince çok daha etkileniyo insan..Allah'ım o ne güzel bişey yaa
ay sorma bende bayıldım bittim resmen velede ay inşallah bizim bebişlerimizde öyle dünya tatlısı olur yaa yemeye doyamayız vallaaoff kociş bilgisayarı istiyo hoşçakalıın
geçmiş olsun canım kendini çok falanmı kastın naaptın misafire hizmet etcem diye yordunmu kız yoksa kendini aa dikkat et kuzum ne kaldı doğumaneyse iyi bari masaj iyi gelmiş oh masaj gibisi varmı yaa helede bu bööle yağlarla kremlerle oldummu süper oluyooo ama tabi sonrasında duş almak gerekiyo o ayrı yağlı yağlı nede gezilir yaa
iyi akşamlar canım geldin mi evineiyi askamlar kızlarrrr
kızlar faceimde bi video paylaştım bakın mutlakaa allahım o nasıl bi güzellik nasıl bi şekerlik yaa ağzım sulandı vallaa o bebeği göünce biran önce doğurup sevesim geldi haasanırım yeni doğmuş bi bebek yıkıyolar onu heçte yeni doğmuşada benzemiyo ama anlamadım çok tatlı çok masum yaa içim gitti vallaa
sevinç nerdeydin gülüm bak sen yoktun kimse sohbet etmedi
iyi günlerde giy canım cicilerini bak yine kocişten fayda varCarsilari arsinladimbana bayramlik yok diye agladim
he kizz kimsecikler konusmamis gercekten cenegul benmiyim yoksam
iyi günlerde giy canım cicilerini bak yine kocişten fayda var
Belinay karisi sensiz kimseylen nescafe icmedim ama sen ictin dimi komsuylan kapi onunde
bende ewde tek basima ictim
kaynoşdaa canımmnerdesin annem sen hiç girmemişsin....
iyi akşamlar canım geldin mi evine
iyi aksamlar belinay hanim
Bu saatte carsidan geldim ve cok yoruldum
kocisim bana ayakkabi aldi bluz aldi etek aldi
ayyy Lcwaikikinin hamilelik reyonu superdiiiiii
bayildin bende onunde yumurtadan civciv cikan resimli tisort istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?