Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geçmiş olsun canım kendini çok falanmı kastın naaptın misafire hizmet etcem diye yordunmu kız yoksa kendini aa dikkat et kuzum ne kaldı doğuma neyse iyi bari masaj iyi gelmiş oh masaj gibisi varmı yaa helede bu bööle yağlarla kremlerle oldummu süper oluyooo ama tabi sonrasında duş almak gerekiyo o ayrı yağlı yağlı nede gezilir yaa

kızlar faceimde bi video paylaştım bakın mutlakaa allahım o nasıl bi güzellik nasıl bi şekerlik yaa ağzım sulandı vallaa o bebeği göünce biran önce doğurup sevesim geldi haa sanırım yeni doğmuş bi bebek yıkıyolar onu heçte yeni doğmuşada benzemiyo ama anlamadım çok tatlı çok masum yaa içim gitti vallaa

çok tatlı çok şeker bayıldımm....Rabbim bizede nasip etsin yaa böyle şeler izleyince çok daha etkileniyo insan..Allah'ım o ne güzel bişey yaa

çok tatlı çok şeker bayıldımm....Rabbim bizede nasip etsin yaa böyle şeler izleyince çok daha etkileniyo insan..Allah'ım o ne güzel bişey yaa

ay sorma bende bayıldım bittim resmen velede ay inşallah bizim bebişlerimizde öyle dünya tatlısı olur yaa yemeye doyamayız vallaa off kociş bilgisayarı istiyo hoşçakalıın

sağol canımcım evet canım dün yoruldum ya bi yandan yemekler bi yandan evii sil süpür toz al falan...
ama iyiydim bianda oldum öyle kocişin masajı iyi geldi ama :) valla kıs az kaldı doğuma sende 2 aylık olmuşsun tatlım maşallahhhh
duş şart canım zaten

selam kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kız benide ekleyiverde bakayım :)

Bu saatte carsidan geldim ve cok yoruldum
kocisim bana ayakkabi aldi bluz aldi etek aldi

ayyy Lcwaikikinin hamilelik reyonu superdiiiiii
bayildin bende onunde yumurtadan civciv cikan resimli tisort istiyom

Belinay karisi sensiz kimseylen nescafe icmedim ama sen ictin dimi komsuylan kapi onunde
bende ewde tek basima ictim

sen nerden bılıyon ya :44::44::44: soledımı hatırlamıyorum dun annemlerle bızde cıktık kaynosa gıttım ordan toplanıya 12 gıbı de kapıya cıktık 1.5 kadar kapıdaydım komsularla nescafe ıctık:26::26:

nerdesin annem sen hiç girmemişsin....
kaynoşdaa canımm

iyi akşamlar canım geldin mi evine

geldım canım geldım

iyi aksamlar belinay hanim

iyi aksmalar sen nıye bana küsüştün :26::26:

Bu saatte carsidan geldim ve cok yoruldum
kocisim bana ayakkabi aldi bluz aldi etek aldi

ayyy Lcwaikikinin hamilelik reyonu superdiiiiii
bayildin bende onunde yumurtadan civciv cikan resimli tisort istiyom

gülegüle giyin tatlımmmm üzerinde eskisinler de denir dimi:) hemen bırak korunmayıda modası gitmeden al giy o tişörtlerden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…