Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

korkma canım rabbım inşallah hayırlı evlat verır saglıklı

Amin canim insallah
bir an vazgeciyom cok korkuyom cunku brnim hamilelik 6. haftada 14. haftaya kadar berbat gecer asiri bulantim ve kusmam olur bakacak kimsemde yok ailecenek rezil oluyoz o bile gozumu buyuyor

Amin canim insallah
bir an vazgeciyom cok korkuyom cunku brnim hamilelik 6. haftada 14. haftaya kadar berbat gecer asiri bulantim ve kusmam olur bakacak kimsemde yok ailecenek rezil oluyoz o bile gozumu buyuyor

kaynoş da kaynoş olsada gelsede yemeklerını pısırse nerdeeeee

takma onları canım yaa keskem bende hamıs olsada hep bulantılı gecse

kaynoş da kaynoş olsada gelsede yemeklerını pısırse nerdeeeee

takma onları canım yaa keskem bende hamıs olsada hep bulantılı gecse

Kiz 2,5 sene yanyana dairelerde oturduk ogluma hamileyken kadin kapimi calmadi oldunmu kaldinmi diye
oglu geldigi zaman ona bir tabak yemek getirdi
bide ben o haldeyken misafirini alip alip bana geldi
heyyy gidi heyyy anlatsam roman olur

Kiz 2,5 sene yanyana dairelerde oturduk ogluma hamileyken kadin kapimi calmadi oldunmu kaldinmi diye
oglu geldigi zaman ona bir tabak yemek getirdi
bide ben o haldeyken misafirini alip alip bana geldi
heyyy gidi heyyy anlatsam roman olur

bugun keyıs yapıyodun kaynoşlaaa

kız benım kaynos gelmese esım burunlarından getırrı kayın babaa kızar
kı ben hamıs olunca odgurunca onlarda kalacam

bugun keyıs yapıyodun kaynoşlaaa

kız benım kaynos gelmese esım burunlarından getırrı kayın babaa kızar
kı ben hamıs olunca odgurunca onlarda kalacam

Niye ewin yokmu senin ewinde olursan annende rahat rahat gelir oraya nasil gelsin kadin
deli dogurunca guzel guzel yataginda yatarsin bebegin yerinde yatar cok sacma geldi bu fikir bana

Niye ewin yokmu senin ewinde olursan annende rahat rahat gelir oraya nasil gelsin kadin
deli dogurunca guzel guzel yataginda yatarsin bebegin yerinde yatar cok sacma geldi bu fikir bana

abla ben bebge bakamam kı ben gıtmesem onlar bende kalır gelırler annemler annemınde yanımda yatırırım

bıde kısa denk gelırse ne gerek var onların kombıyo bomlatırım versınler 1 mılyar gaz parası torunlarına

Nikolayda dogurmustur hayirlisiyla haberlerini alsaydik..
sessa karisi yok kacgundur farkindamisiniz
beydaglida az geliyor yogun sanirim
hadiste kustumu ne kari

canım nede vaki geçirisin sen şimdi:18::18::18:

Mood misafirin gittimi nasil gecti iftariniz
:26:

mood kız kaynoş gittmi

nasıl gectı kız yazsana

Gittiler cnm iyi gecti ellerine saglik guzel olmus ymklr dedi
Eltimi kotuluyo gelmis bana onlar altli ustlu oturuyolar kisin kari calisiyo die hep bu yemegini isini gucunu yapiyo onlari anlatiyo bana bida ypmm hastayim zaten ypamm artik dio 2tane koca cocuklari war bide
Bnde dedim sen bak kendine yorma kendini cocuklar buyuk bakarlar basinin caresine yorma kendini sana bisey olunca sanki onlarmi bakick dedim ahh ahh tum yptiklarini yuzune vurucaktim kibarca ama sustum kndide anlamis insallah donmez yine ama yok kari resmen usagi gibi kullaniyo hizmetcisi gibi onlarin ewi sobali butun kis cikip sobalarini yakti yemklerini islerini yapti ohh iyi oluyo sahura cagriyordu baslada tekim die artik cagirmiyo dio bana dert yaniyo eltim de bi bizi iftara cagirmadi bugun de akrabasini cagirmis towbe bi daha iftara alirsam onlari kiskancc ewlendim die ewimi filn takilarimi kiskandi ewini mutfagini dolaplarini yeniledi kiskanc oturdugu ewde pederin biz kiradayiz bide ama kw de de maddi cok yardim ediyo el altindan bnm esimden aliyo onlara weriyo hakkim warsa mubarek gunde haram olsunn
Anlatsam roman olur kizlarr ne hallari warsa gorsunler ben hep uzk duruyorum onlara zaten muhattap olmuyorum basta oldumda noldu bi taraflari klkti onlarin sewiyesine dustugum icin bi daha towbee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…