abla ben bebge bakamam kıben gıtmesem onlar bende kalır gelırler annemler annemınde yanımda yatırırım
bıde kısa denk gelırse ne gerek var onların kombıyo bomlatırım versınler 1 mılyar gaz parası torunlarına
Ahhhh belosum ahhhh cook ama cook toysun daha bebegin dogunca 40 yillik anne gibi kaplan kesilip bakabiliyorsun
Allah vergisi bise bu ben sadece seni uyardim zamani gelince ne demek istedigimi anlarsin
nerde cokluk orda .okluk..
Ahhhh belosum ahhhh cook ama cook toysun daha bebegin dogunca 40 yillik anne gibi kaplan kesilip bakabiliyorsun
Allah vergisi bise bu ben sadece seni uyardim zamani gelince ne demek istedigimi anlarsin
nerde cokluk orda .okluk..
abla anlıyorum senı ben gercekten bakam suana kadar daha yenı cocugu kucagıma alamdım banyosu var yemegı var ben hangı bırını yapacam bıde bunlarda suana kadar dogum yapan gelınler hepsı kaynosunda kaldı ben gıtmesem onlar kalacak kısa gelırse dun ya gazzz gıder yemekdı bılmem neydı ben gıder onlarda kurulurum zaten ananm bakamaz rahatsız40 cıktıgı gun evıme gelırm ama tabı ozaman kadar vukat olmasa
Canim hakli oldugun konular var ona bir sozum yok yasa ve gor
insallah bir vukuat cikmaz.Sen bu konusmayi yaz bir kenara
Rabbim tez zamanda bebeginide gonderir insallah amin...
mood sanada dua ediyom tatlim hepinize ediyom.
Mood bos ver hayatim sen kocanla iyi ol herkes catlasin...
Er yada gec herkes neyin ne oldugunu anliyor sen rahatina bak oyle insanlarin etrafinda olmamalari daha hayirli
Ooff uyuyamadım yaa bebişimi düşünmekteeenyok yrın kalp atışlarını duyabilicemmi yok doğumu memlekettemi yapsam yok beşiğini nere koycaz oda küçük ay daha neler neler geldi anlatamam yaa aklımaa çıldırcaadım az daha dönüp durdum yataktaa :26::26:
modd canım takma kafana kocan la mutluysan gerısı tınnn cunku bıtek senın basında yok butun gelınlerın basında eltı borulce kaynoss varr hepsı aynı marka
Hepdi ayni marka fabrikadan halka
kiz benim bir tane borulcem var bugun onlarda vardi yimekte maasallah bugune kadar hic sorunumuz olmadi
kari koca ogretmenler bendende kucuk cok konusmsz zaten cokta gormeyiz birbirimizi oyle mesafeliyik
eltim yok kaynim esimin abisi hala bekar
ama bir defa nisanlandi ayrildi kaynosum onu benden cok sewdi
ayrildiktan sonra kiz altinlarin ustune yatti
Bide rabbim melegimi gonderse tez zamnda
Boynumun bukuklugu hic kalmaz kaynos laf etmiyo hatta azick destek oluyo gibi ama dierlerii hicccc
Rabbim hepimize ewlatlarimizi gonderir insallahh
Ooff uyuyamadım yaa bebişimi düşünmekteeenyok yrın kalp atışlarını duyabilicemmi yok doğumu memlekettemi yapsam yok beşiğini nere koycaz oda küçük ay daha neler neler geldi anlatamam yaa aklımaa çıldırcaadım az daha dönüp durdum yataktaa :26::26:
Aynen cnm hepsi dedikoducu kendi akrabalarini gelip bana dedikodusunu yapiyo hepsi birbirlerinin arkasindan atip tutuyo sonra canim cicim kimbilir benden neler diolarr
Amann hic bole kisilerle isim olmaz karekterime ters benim kisiligim kabul etmez bi kere onlara uymayi
Walla hepsinden uzagim kimsenin tawuguna kis dedigim yok kapatiyorum kapimi kaleriferli ewimde kocamin yaninda sicacik oturuyorum kiskananlar catlasin
Kaynimin eski nisanlisi yani eltimborulcenmı altınların ustune yattı anlamadım:44::44::44::44::44:
Bide rabbim melegimi gonderse tez zamnda
Boynumun bukuklugu hic kalmaz kaynos laf etmiyo hatta azick destek oluyo gibi ama dierlerii hicccc
Rabbim hepimize ewlatlarimizi gonderir insallahh
düşünme kız daha cok var doguma gercı bende bıraz once dusunuyodum sankı hamıleyım
kiz kafayimi yidin tobe tobe oku kendine biraz bu stres bebee yazik dimi yarin hayirli haberlerle gel
Ohhhhayni ben ayni esimin ailesi
kiz su kaloriferi bende kiskandim haa
biz halaa soba kahri cekiyoz kisin hep hastayim
sobali oda ve mutfak arasinda mekik dokumaktan
gule gule otur canim darisi baslarimiza
hıı demesi kolay gelde sen onu aklıma söyle düşünme böyle şeyler diye kendimi zorluyom illa gene geliyo aklıma bişiiler gene geliyooo
kiz kafayimi yidin tobe tobe oku kendine biraz bu stres bebee yazik dimi yarin hayirli haberlerle gel
Ohhhhayni ben ayni esimin ailesi
kiz su kaloriferi bende kiskandim haa
biz halaa soba kahri cekiyoz kisin hep hastayim
sobali oda ve mutfak arasinda mekik dokumaktan
gule gule otur canim darisi baslarimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?