Kaynimin eski nisanlisi yani eltim
Insallah hayatim...
sobalımı evınız canım:26::26::26: kombı neden taktırmıyonuzben sobayı cok sevıyorum hele bıde esım dedesı gıle gıdınce ohhh verıyo odunu sıcacak yatıyoruz
kiz kafayimi yidin tobe tobe oku kendine biraz bu stres bebee yazik dimi yarin hayirli haberlerle gel
Ohhhhayni ben ayni esimin ailesi
kiz su kaloriferi bende kiskandim haa
biz halaa soba kahri cekiyoz kisin hep hastayim
sobali oda ve mutfak arasinda mekik dokumaktan
gule gule otur canim darisi baslarimiza
neden vermedı :26::26: hayratt kaynosun nasılda almadıı bıde severdı ıste boyle kazık atmır karı onlra
Cnmm ben ewlenmeden once tek sarrtim kaleriforli ew oldu kira bile olsa hayatta oturmam dedim (buyuk konusmimm tabii)
Ama ben kucuklukten alismisim soba yakmayi bile bilmiyorum ki cnmm
Darisi basina cnmm insaalh bizde kendi ewimizi aliriz da dahada catlarlarr
Kizlar bizde gozleri olanin gozu ciksinnn hepsicigiii bizleri kiskananlar catlasin orta yerinden
Kiz 2,5 sene yanyana dairelerde oturduk ogluma hamileyken kadin kapimi calmadi oldunmu kaldinmi diye
oglu geldigi zaman ona bir tabak yemek getirdi
bide ben o haldeyken misafirini alip alip bana geldi
heyyy gidi heyyy anlatsam roman olur
hele o gune cıkalımda abla haklısın bakalımm
gecen kapıda bı komsu bana altın getr bende senın bebege takarım dıdı kaynosda vardı lafı vurdum sunnet yapmıyomkı borca gıreyım kaynanam kıme ne goturduyse ben onları toplarım dedım ısn bu sefer verırler alltın larıcocguma bıseyler alırım
Maalesef canim cok guzel ama pisligi cok ewi berbat ediyor halilar perdeler felan
bide isi farki yuzunden hssta oluyom mutfak cok soguk oluyor.
kaynanam kaloriferliyi kendine aldi eski ewi bana birakti
50 milyarlik altin verdim eger verirse ustuna kredi cekip bizde kaloriferli ew alacaz
Merak etme gidip istemis ama ewden kovmuslar
Caaat diye hemdeCnmm ben ewlenmeden once tek sarrtim kaleriforli ew oldu kira bile olsa hayatta oturmam dedim (buyuk konusmimm tabii)
Ama ben kucuklukten alismisim soba yakmayi bile bilmiyorum ki cnmm
Darisi basina cnmm insaalh bizde kendi ewimizi aliriz da dahada catlarlarr
Kizlar bizde gozleri olanin gozu ciksinnn hepsicigiii bizleri kiskananlar catlasin orta yerinden
uyy kaynoşa ak sen bide şimdi şirinlik yapıyo sana öylemiihangi dağda kurt öldü acabaa
sobalımı evınız canım:26::26::26: kombı neden taktırmıyonuzben sobayı cok sevıyorum hele bıde esım dedesı gıle gıdınce ohhh verıyo odunu sıcacak yatıyoruz
bende soba yakmayı bılmıyorumkız kocan ne dedı teklıfıne ıst damısın canım sen
komşuya bak altın siparişi veriyo resmeniyi dimişsin valla ooh
kız sevınc senın kaynosda cook kaddarmıss kendı agzını yakısmıyo mu eskı ev benım bıldıgım ogluna alınır
hadı ya evden kovmuslar ha kac bılezıkmıs pekıevden kovunca suratı neye donmusur acaba
canım orda komsuya degıl kaynosa vurdum lafı bana gelınken el opsenıen falan takılan alınları hep ıstedı dayısı babana falan gelıyodu nısnalı ıken bıze bana altın takıyodu kaynanam mutfakda ıstıyodu hatta knedı el opmesıne takdııgını aldı bılezıkleırmıde bende cocuk altını barı ıstmesındıye laf vurdum
Maalesef canim cok guzel ama pisligi cok ewi berbat ediyor halilar perdeler felan
bide isi farki yuzunden hssta oluyom mutfak cok soguk oluyor.
kaynanam kaloriferliyi kendine aldi eski ewi bana birakti
50 milyarlik altin verdim eger verirse ustuna kredi cekip bizde kaloriferli ew alacaz
Biz bu ewe sigmiyom artik sobada yakamiyok bir muddet siz oturun sonra sizede alirik didiler 4 sene oldu
surati boyleydi..
Kabul ettigi icin ewliyiz cnm
İstanbuldan gelin geldim buraya oyuzden ya hepsinin kislancligi
Caaat diye hemde
benimkisi gel git akillidir bir bakarsin melek olmussasirirsin
bir bakarsin ayni heec degismemisben cozemedim 9 senedir
Isteyende degilki verende suc niye veriyonuz madem geri isteyecek niye takiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?