Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sobalımı evınız canım:26::26::26: kombı neden taktırmıyonuz ben sobayı cok sevıyorum hele bıde esım dedesı gıle gıdınce ohhh verıyo odunu sıcacak yatıyoruz

Maalesef canim cok guzel ama pisligi cok ewi berbat ediyor halilar perdeler felan
bide isi farki yuzunden hssta oluyom mutfak cok soguk oluyor.
kaynanam kaloriferliyi kendine aldi eski ewi bana birakti
50 milyarlik altin verdim eger verirse ustuna kredi cekip bizde kaloriferli ew alacaz

hee yaa yidim galibaa :18::18: imdaat yardım edin banaa :84: kız duamı okuduydumda yattıydım zaten yaa nooluyo anlamadım genelde yattığımda hep böle şeyler gelip duruyo aklıma yaa hele doğum falan yaklaşsın heçden uyuyamam herade yaa off

Bengisu cnmm dusunme bunlari bak ne guzel bebisin geldi en zor kismini atlattin sukur ki dierleri teferruat bebeimm zamni gelince olur bi sekilde strese girme bebein seninle tadini cikarr gulumm

bende soba yakmayı bılmıyorum kız kocan ne dedı teklıfıne ıst damısın canım sen

Kiz 2,5 sene yanyana dairelerde oturduk ogluma hamileyken kadin kapimi calmadi oldunmu kaldinmi diye
oglu geldigi zaman ona bir tabak yemek getirdi
bide ben o haldeyken misafirini alip alip bana geldi
heyyy gidi heyyy anlatsam roman olur

uyy kaynoşa ak sen bide şimdi şirinlik yapıyo sana öylemii hangi dağda kurt öldü acabaa

komşuya bak altın siparişi veriyo resmen iyi dimişsin valla ooh

kız sevınc senın kaynosda cook kaddarmıss kendı agzını yakısmıyo mu eskı ev benım bıldıgım ogluna alınır

Merak etme gidip istemis ama ewden kovmuslar

hadı ya evden kovmuslar ha kac bılezıkmıs pekı evden kovunca suratı neye donmusur acaba

Caaat diye hemde
uyy kaynoşa ak sen bide şimdi şirinlik yapıyo sana öylemii hangi dağda kurt öldü acabaa

benimkisi gel git akillidir bir bakarsin melek olmus sasirirsin
bir bakarsin ayni heec degismemis ben cozemedim 9 senedir

komşuya bak altın siparişi veriyo resmen iyi dimişsin valla ooh

canım orda komsuya degıl kaynosa vurdum lafı bana gelınken el opsenıen falan takılan alınları hep ıstedı dayısı babana falan gelıyodu nısnalı ıken bıze bana altın takıyodu kaynanam mutfakda ıstıyodu hatta knedı el opmesıne takdııgını aldı bılezıkleırmıde bende cocuk altını barı ıstmesındıye laf vurdum

Biz bu ewe sigmiyom artik sobada yakamiyok bir muddet siz oturun sonra sizede alirik didiler 4 sene oldu
surati boyleydi..

Isteyende degilki verende suc niye veriyonuz madem geri isteyecek niye takiyo

aynen vallaa alanyada geçen sene bizde yaktıydık akşamları falan yakıyoduk orda genede pisliğinden isinden bıktıydım bu 2 sene burda napcez bilmiyom yaa hemde ekim kasımdan mayıs ortasına kadar yakılıyomuş burda son zamanlar ara araymış ama olsun ben en iyisi doğumu memlekette yapiim yaa bebişim garibim sobaylan üşümesin daha yeni doğmuş olcek oy kıyamam ona hem memlekette bakımda iyi olur ooh keyif yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…