nas yaani 8.haftamı oluyo ooooozaman 27 haziran kalsın sat olarak bari geri düzelteyim :26:
Iyi yapmissin cnm hayirli olsun gule gule giyy kiz hamis pantolinu icin erken diilmi
yooo karnım öyle bi şiştikiii acıtıyo artık kot pantalonlarımın düğme yerler batıyo karnımaa kıyamam bebişime canı acımasın
Deli 7+0 da 7+6 ya kadar olan donem 8. gebelik haftasi oluyo degistirme
gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri ve hamilelik takvimi hesaplama - Jinekolog Dr. Kaan Kocatepe burdan baksana
ee 1 gün kaydı sadecene o haldebaşka sitede 24haziran diye girdiydim 1 nisan çıktıydı, babystar sitesinde 27 haziran diye girdim doğum 2 nisan çıktı bu daha doğrudur heralde dimi :26:
tam oturdum annem balkona caya cagırıyo gerı kalkyomsonra camı ye gıdıp gelecem kızlarr
selam kızlaaar size bi iyi bi kötü haberle geldim gerçi çokta kötü sayılmaz neysem önce iyi haberden başlayayım BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI DUYDUM sonunda biraz zayıftı derinden geliyod atışlar ama atıyodu oda bebişim daha 7+3 haftalık olmasından kaynaklanıyomuş 2 doktorada görümdüm ikiside 7+3 günlük didi o halde 27 haziranda başlamış oluyo dimi bebişcağızım :26: anaa bi büyümek bilmedi bu velette yaa netten hesaplıyom farklı çıkıyo doktor her seferinde beklediğimden küçük olduğunu söylüyo anlamadım gitti bu netin hesaplamalarında bi hata var sanırsam :26:
canım rabbim devamını getirsin bir yandan iyi yapmışsın bir yandan iyi yapmamışın bebem daha erken kıyafet almasaydın keşke böyle diyorum diye kızma ben aldımda ne oldu hep olan oldu senin gebelikte normal bende geç yumurtlamıştım 8 haftalıkken kalp atışlarını duymuştum ömrümüncennet kuşalrım ne yapar şimdi işşallah kardeşlerini çabucak yollarlarda annelik özlemim bir nebzede diner ben hamile kalıyım ne kimseye dicem nede birşey alıcem işşallah nede makinada görmek istemiyorum kalp atışlarınıda duymak istemiyorum gene gdier diye korkuyroum sen bol su iç c vitamini al çok yorluma yoksa yirsen şaplagı benden eşimde ekimde adet ol bit başlıyalım dedi bakalım daha kurbanım var bebeg vesile olmadan kesicez karı koca 3 gün oruç tutucez adagımı nereye versem acaba kızlar akıl verin :44::44::44:
Pasa karisi herifin ewin yolunu buldumu giii
yok canım ötekinin yanınyadmış gelince ararım seni dedi yazık ötekininde gönlünü yapsın degilmi
şaka bir yana bebem para almayı bekliyomuş bir iş varmış ona fiyat vericem dedi
canım burda darulacize varda herkez oraya bagışlıyo bir sene ben camının hocasına verdim o dagıtmıştı dul ve eve et girmeyen çok kişi var ben nereye versem ya burda kimsesiz çocuklar yuvası yokki bir araştırmak lazım :44::44::44:Kimsesiz cocuklara bagisla canim Allah kabul eder insallah tez zamanda
Anladim canim benim kociste yarin ewde
cayimida ictim kalkip mutfaga girisecem sonra gorusuruk..
Ben hesapladim bengi 27 haz girersen 7+2 oda 8. gebelik haftasi dogun en gec 3 nisan olay bu bir hata yokku bunda
Canim gebelik.org en guvenilir site hesapta hata yok belki 7+3 luk haftaya gore kucuk gorunuyordur dr onu demek istemistir
he kiz nirden biliyon mc hasani
bilmemi kız ben hasan ustayıben tarsusluyum ama adanada tercihim hasan ustadır
aa nerden bildin kıss bugün tıpmerkezine gittimdi işte kulak iltihabına çevirtmişşş bi torba ilaçlaeım varr
pislik gibi oturuyorum
bi torba ılacmııkısss adetıme 4kaldı dmedınmıııı ya bebk varsaaaa ona gore ılac verseydıı
yok kuzumm bundan hafta önce idrarımda ki iltihaptan doktor söktürücü vermşti zati.
geciktinmi diye sormuştu
ıns gecıkırsındee hamıs olsursunnn kız bızım bı akraba 1 yıl bebk olmamıs ıdrar ınt ıcın ıgne ılac kulnnmıs ondan snra dogurmuss
evet doktor da idrarda iltihap hamileeliğe engel olur didibbakakta görek belkide doğuruyomuşmmm
bu yukardaki msjlar ben hamile olduğumu öğrenmeden önceki mesajlardogu:26:rrsun inş bıtanem de bende bu ay olmasa gtcem bende var sanırsam sureklı bu ay kasıgımda batma olduu bzaen yanma falan cunku eskıdende vardıı
basak hacer dumann kız 25 mart oldu yedınızmı kırmızı kartıı
yok ben daha yimedim ama geldim gelicem diyolar çünkü karnım ağrıyoooo
kız bı test yapsydın 1 guncuk gecmıss
yok kızz 1 güncükte test mi yapılır hayal kırıklığı olur
hamıs kalmadıgımzdan bılmıyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?