Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ee 1 gün kaydı sadecene o halde başka sitede 24haziran diye girdiydim 1 nisan çıktıydı, babystar sitesinde 27 haziran diye girdim doğum 2 nisan çıktı bu daha doğrudur heralde dimi :26:

Canim gebelik.org en guvenilir site hesapta hata yok belki 7+3 luk haftaya gore kucuk gorunuyordur dr onu demek istemistir

Ben hesapladim bengi 27 haz girersen 7+2 oda 8. gebelik haftasi dogun en gec 3 nisan olay bu bir hata yokku bunda

canım rabbim devamını getirsin bir yandan iyi yapmışsın bir yandan iyi yapmamışın bebem daha erken kıyafet almasaydın keşke böyle diyorum diye kızma ben aldımda ne oldu hep olan oldu senin gebelikte normal bende geç yumurtlamıştım 8 haftalıkken kalp atışlarını duymuştum ömrümüncennet kuşalrım ne yapar şimdi işşallah kardeşlerini çabucak yollarlarda annelik özlemim bir nebzede diner ben hamile kalıyım ne kimseye dicem nede birşey alıcem işşallah nede makinada görmek istemiyorum kalp atışlarınıda duymak istemiyorum gene gdier diye korkuyroum sen bol su iç c vitamini al çok yorluma yoksa yirsen şaplagı bendeneşimde ekimde adet ol bit başlıyalım dedi bakalım daha kurbanım var bebeg vesile olmadan kesicez karı koca 3 gün oruç tutucez adagımı nereye versem acaba kızlar akıl verin :44::44::44:

Kimsesiz cocuklara bagisla canim Allah kabul eder insallah tez zamanda

yok canım ötekinin yanınyadmış gelince ararım seni dedi yazık ötekininde gönlünü yapsın degilmi

şaka bir yana bebem para almayı bekliyomuş bir iş varmış ona fiyat vericem dedi

Anladim canim benim kociste yarin ewde
cayimida ictim kalkip mutfaga girisecem sonra gorusuruk..

Kimsesiz cocuklara bagisla canim Allah kabul eder insallah tez zamanda
canım burda darulacize varda herkez oraya bagışlıyo bir sene ben camının hocasına verdim o dagıtmıştı dul ve eve et girmeyen çok kişi var ben nereye versem ya burda kimsesiz çocuklar yuvası yokki bir araştırmak lazım :44::44::44:
Anladim canim benim kociste yarin ewde
cayimida ictim kalkip mutfaga girisecem sonra gorusuruk..

gitme ya sonra gdiersin eşim gelirse çıkıcam zaten starı açında gülün biraz

Ben hesapladim bengi 27 haz girersen 7+2 oda 8. gebelik haftasi dogun en gec 3 nisan olay bu bir hata yokku bunda

hadi ya 7+2 mi oluyo ozamaaan bidaakine 26 haziran diye giiim bari 7+3 olması için bu arada milupaya üye oldum daha öncede primaya iye olmuştum bebişime doğumunda hediye yollıycaklar hamişler sizde olun kız üye özelliklede primada habire hediye geliyo

başak şu sevince kızsana beni
bıraktı gitti burda okadra dedim tek bırakm abeni diye degerim bu kadarmış bulaşıkları benden önemli hatunun eşim gelince görürüm ben sevinç karısını bulsun bakalım beni buluyomu

aa nerden bildin kıss bugün tıpmerkezine gittimdi işte kulak iltihabına çevirtmişşş bi torba ilaçlaeım varr

pislik gibi oturuyorum

bi torba ılacmıı kısss adetıme 4kaldı dmedınmıııı ya bebk varsaaaa ona gore ılac verseydıı

yok kuzumm bundan hafta önce idrarımda ki iltihaptan doktor söktürücü vermşti zati.

geciktinmi diye sormuştu

ıns gecıkırsındee hamıs olsursunnn kız bızım bı akraba 1 yıl bebk olmamıs ıdrar ınt ıcın ıgne ılac kulnnmıs ondan snra dogurmuss

evet doktor da idrarda iltihap hamileeliğe engel olur didi bbakakta görek belkide doğuruyomuşmmm

dogu:26:rrsun inş bıtanem de bende bu ay olmasa gtcem bende var sanırsam sureklı bu ay kasıgımda batma olduu bzaen yanma falan cunku eskıdende vardıı
bu yukardaki msjlar ben hamile olduğumu öğrenmeden önceki mesajlardikkat edin belinayın hislerine

aşağıdaki msjlarda 1hafta sonraki msjlar
basak hacer dumann kız 25 mart oldu yedınızmı kırmızı kartıı

yok ben daha yimedim ama geldim gelicem diyolar çünkü karnım ağrıyoooo

kız bı test yapsydın 1 guncuk gecmıss

yok kızz 1 güncükte test mi yapılır hayal kırıklığı olur

hamıs kalmadıgımzdan bılmıyoz

ve belinay bana ben ankara yolundayken "inşallah annein evi uğurlu gelir bebğin göbüşündedir demişti

bu belinayda gizli bişiler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…