Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Deli kari esimle oglum trasa gittiler bende isimi yapiyom yataklari hep butun soktum yikadim alezlere kadar onlari taktim bulasik yikadim aksamdan her isi bitirecem yarin kocam ewde
sosyete pazarina goturecek beni
yoksa bulasik senden onemli deel senin herif harbi digerinin yaninda herhal

Son düzenleme:
canım aradım demin iş veren iş çıkarmış onu yapıyomuş arkadaşıyla ya neye sinir oluyorum bir işe fiyat veriyo o fiyattan yapcakya onu bunu çıkarıyolar hakkını vermiyolar adamın ben alıştım canım geç gelmesine garibim ugraşıyo borçları kapayım diye malum bebeg para lazım
Kiz basak belinay banada bu ay hamus kalacaksin icime dogdu dedi
:18::18::18:

sen hiç heveslenme benle hamşile kalıcen senle sayıcaz şafagı işşallah

napıyonuz bakemm..biz 2 tepsi baklava yaptık bi tepside baklava hamuruma kadayıf yaptık çok şükür..yarında alışverişe gitcez ama ben kendime göre hiç bişey bulamıyorum çok sinirim bozuluyo yaa

napıyonuz bakemm..biz 2 tepsi baklava yaptık bi tepside baklava hamuruma kadayıf yaptık çok şükür..yarında alışverişe gitcez ama ben kendime göre hiç bişey bulamıyorum çok sinirim bozuluyo yaa

bende bayrama ne talısı yapam bilemiyom yaa akıl verin banaa lokma tatlısı gibi olan yoğurtlu bi tatlı var ondanmı yapsam acabaa :26: bide aşure yapsım var naapsamki börekte yaparım heralde zaten sarmalarıma kıyıpta pişirmek istemiyom ben onları anamlarla beraber sarıpta taa memleketten getirdim kuru patlıcanımda kalmadıki onun bari dolmasını yapsam ama genede bi bakmak lazım varmı acaba diyee yoksa bi çeşit salata falanmı yapsamki saçma olur oda dimi bayramda yaa off :26::26:

kuzumm sende bebişinin kalp atışlarını duymuşsun..tedirgin olduğun şeler var gibi ama bak düzenli beslenme ve uykuyla herşeyi yoluna koyabiliyomuşsun..dikkat et kendine emi

kafan çok karışmış senin :) valla ben tatlı işinden hiç anlamam daha kendi başıma öle bi halt yiyemedim :)..ama baklava gibi bişey yapamıyosan revani,kadayıf yada şekerpare yap.süslersin onu tabi bu benim görüşüm..yanına sarma yap dicem kıyamıyorum diyosun..

Son düzenleme:

amin canım yaa ne bilem kotpantalonlarımın düğmesi batmaya başladı yaa iyice şişiyo karnım nooluyo birden bu kadar anlaadım bol gazda var ödem falanmı oluyoki acabaa :26:
ay inşallah senin meleğinde gelir tez zamanda canım benim yaa benim daha ilk tecrübem ya ne biliim heves işte başladım ufat tefek bişiiler almaya souçta illa yaşamıycak diye bişiy yok koykutmayın beni yaa iyi düşüncemki iyi olsun bugün biraz fazla yoruldum yaa sormayın c vitaminimide almaya çalışıyom zati bol bol sütümü ayranımıda ihmal etmemeye çalışıyomayrıca akşamları meyvemi kuruyemişimide yiyom daha naapiim yaav :26: yarın gene biras yorulcam ama mecburen malum bayram hazırlığı olcek temizlikti börek çörek vs.di ohoo çok işim var ya off

evet şekerpareyi bende düşündüm baklava yufkası görmedim bugün görseydim ondan alır yapardım pratik oluyo neyse şekerpare yapem bari bende revaniyi pek sevmiyof kadayıfta bilemedimki en güzeli şekerpare yaa börekimi neli yapsamki :26:

kızlar merak etmeyin diye yazıyorumm
beta hcg değerim 745 çıktıı,
hamileyim

ay ciddimisin seeen yuuppiii bi hamişimiz daha olduuu çok sevindim canım yaa gözün aydın hayırlı ğurlu olsun inşallah bebişin e ama sen bu haberi niye böyle sönük söyledinki mutlu diilmisi yoksam senin şmdi havai fişek falan patlatıyo olman lazımdı sevincinden haksızmıyım? :26:

kuzumm sende bebişinin kalp atışlarını duymuşsun..tedirgin olduğun şeler var gibi ama bak düzenli beslenme ve uykuyla herşeyi yoluna koyabiliyomuşsun..dikkat et kendine emi

ay hadi inşallah biran önce büyür bebişm yaa şimdi ramazan nedeniyle uyku düzenim değişti yoksa eyken yatayım aytıkın bugünde kocişi son kez kaldırıyım sahurada sonra uyurum sonrada inşallah artıkın erken yatarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…