başak şu sevince kızsana beni
bıraktı gitti burda okadra dedim tek bırakm abeni diye degerim bu kadarmış bulaşıkları benden önemli hatununeşim gelince görürüm ben sevinç karısını bulsun bakalım beni buluyomu
canım aradım demin iş veren iş çıkarmış onu yapıyomuş arkadaşıyla ya neye sinir oluyorum bir işe fiyat veriyo o fiyattan yapcakya onu bunu çıkarıyolar hakkını vermiyolar adamınDeli kari esimle oglum trasa gittiler bende isimi yapiyom yataklari hep butun soktum yikadim alezlere kadar onlari taktim bulasik yikadim aksamdan her isi bitirecem yarin kocam ewde
sosyete pazarina goturecek beni
yoksa bulasik senden onemli deel senin herif harbi digerinin yaninda herhal
Kiz basak belinay banada bu ay hamus kalacaksin icime dogdu dedi
:18::18::18:
Ben erostan hbr varmi diye girdimdi
madem yok cikiyom
napıyonuz bakemm..biz 2 tepsi baklava yaptık bi tepside baklava hamuruma kadayıf yaptık çok şükür..yarında alışverişe gitcez ama ben kendime göre hiç bişey bulamıyorum çok sinirim bozuluyo yaa
Basak benginin msj okudunmu doktor kucuk gorunuyo demis
kızlar merak etmeyin diye yazıyorumm
beta hcg değerim 745 çıktıı,
hamileyim
bende bayrama ne talısı yapam bilemiyom yaa akıl verin banaa lokma tatlısı gibi olan yoğurtlu bi tatlı var ondanmı yapsam acabaa :26: bide aşure yapsım var naapsamki börekte yaparım heralde zaten sarmalarıma kıyıpta pişirmek istemiyomben onları anamlarla beraber sarıpta taa memleketten getirdim kuru patlıcanımda kalmadıki onun bari dolmasını yapsam ama genede bi bakmak lazım varmı acaba diyee yoksa bi çeşit salata falanmı yapsamki saçma olur oda dimi bayramda yaa off :26::26:
canım rabbim devamını getirsin bir yandan iyi yapmışsın bir yandan iyi yapmamışın bebem daha erken kıyafet almasaydın keşke böyle diyorum diye kızma ben aldımda ne oldu hep olan oldu senin gebelikte normal bende geç yumurtlamıştım 8 haftalıkken kalp atışlarını duymuştum ömrümüncennet kuşalrım ne yapar şimdi işşallah kardeşlerini çabucak yollarlarda annelik özlemim bir nebzede diner ben hamile kalıyım ne kimseye dicem nede birşey alıcem işşallah nede makinada görmek istemiyorum kalp atışlarınıda duymak istemiyorum gene gdier diye korkuyroum sen bol su iç c vitamini al çok yorluma yoksa yirsen şaplagı benden eşimde ekimde adet ol bit başlıyalım dedi bakalım daha kurbanım var bebeg vesile olmadan kesicez karı koca 3 gün oruç tutucez adagımı nereye versem acaba kızlar akıl verin :44::44::44:
hamileyim
evet şekerpareyi bende düşündüm baklava yufkası görmedim bugün görseydim ondan alır yapardım pratik oluyo neyse şekerpare yapem bari bendekafan çok karışmış senin :) valla ben tatlı işinden hiç anlamam daha kendi başıma öle bi halt yiyemedim :)..ama baklava gibi bişey yapamıyosan revani,kadayıf yada şekerpare yap.süslersin onu tabi bu benim görüşüm..yanına sarma yap dicem kıyamıyorum diyosun..
hamileyim
kuzumm sende bebişinin kalp atışlarını duymuşsun..tedirgin olduğun şeler var gibi ama bak düzenli beslenme ve uykuyla herşeyi yoluna koyabiliyomuşsun..dikkat et kendine emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?