bim de var baklavalık yufka..
ama şekerparede güzel hem dilimleme derdinde olmaz
Cnmmmmmm cok sukur sewindim seninn adina gulummmm
Masallah
Rabbim kucagina almayi nasip etsin hayirli ugurlu olsun insallahhhh
Ama hepimiz biliyorduk eros kesin hamile diyodukkk
kızlar merak etmeyin diye yazıyorumm
beta hcg değerim 745 çıktıı,
hamileyim
ne ne yok iyisinizdir umarım 2 gündür çok yoğundum giremedim şimdide eşim filme dalmışken bir bakayım dedim..ama belim çok ağrıyo temizlikti,alışverişti derken çok yoruldum birde annemle ilgileniyorum rahatsızlığından dolayı...
BENGİ bebişin pıt,pıtlarını duydunmu canım
BELOŞTA gidecekti doktora ne oldu
EROŞ hamilemi kızlar
geçmişi okuyamadım hiç gözüm yimedi,
beni soran olduysada teşekkür ederim
eevet eroş hamiş gözmüz aydınbende duydum çok şükür pıtpıtlarını 7+3 günlükmüş bebeğim tam hayla küçük neden anlamadım ama sağlıklı ya o bana yetey
ayy vallahii bengisu haklı...:44:
ben hamile kalayım size nasıl haber vericem ahh ahhh ..
sen gerçekten niye böyle söyledin acaba vaktin mi yoktu yazmaya haber verip çıkayımmı dedin
kız hakkımı banada yolla küserm he benim panik atak arkadaşımnapıyonuz bakemm..biz 2 tepsi baklava yaptık bi tepside baklava hamuruma kadayıf yaptık çok şükür..yarında alışverişe gitcez ama ben kendime göre hiç bişey bulamıyorum çok sinirim bozuluyo yaa
kızlar merak etmeyin diye yazıyorumm
beta hcg değerim 745 çıktıı,
hamileyim
canım seni üzdüysem kırdırsam affetamin canım yaa ne bilem kotpantalonlarımın düğmesi batmaya başladı yaa iyice şişiyo karnım nooluyo birden bu kadar anlaadım bol gazda var ödem falanmı oluyoki acabaa :26:
ay inşallah senin meleğinde gelir tez zamanda canım benim yaa benim daha ilk tecrübem ya ne biliim heves işte başladım ufat tefek bişiiler almayasouçta illa yaşamıycak diye bişiy yok koykutmayın beni yaa iyi düşüncemki iyi olsun bugün biraz fazla yoruldum yaa sormayın c vitaminimide almaya çalışıyom zati bol bol sütümü ayranımıda ihmal etmemeye çalışıyomayrıca akşamları meyvemi kuruyemişimide yiyom daha naapiim yaav :26: yarın gene biras yorulcam ama mecburen malum bayram hazırlığı olcek temizlikti börek çörek vs.di ohoo çok işim var ya off
ben sordum canım kaç. kere senin beni sordugun gibine ne yok iyisinizdir umarım 2 gündür çok yoğundum giremedim şimdide eşim filme dalmışken bir bakayım dedim..ama belim çok ağrıyo temizlikti,alışverişti derken çok yoruldum birde annemle ilgileniyorum rahatsızlığından dolayı...
BENGİ bebişin pıt,pıtlarını duydunmu canım
BELOŞTA gidecekti doktora ne oldu
EROŞ hamilemi kızlar
geçmişi okuyamadım hiç gözüm yimedi,
beni soran olduysada teşekkür ederim
kız hakkımı banada yolla küserm he benim panik atak arkadaşım
senin adına inan çok sevindim canım 40 haftaları görme dilegiyle işşallahh saglıklı bir şekilde
canım seni üzdüysem kırdırsam affetdüşünemedim pardon
ben sordum canım kaç. kere senin beni sordugun gibi
kızlar ben yarın yola çıkıom mersine gidiommmmmmm şimdiden bayramınızı kutlayayım hazırlık yapçemmm giremeyebilriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?