selam kızlaaar size bi iyi bi kötü haberle geldim gerçi çokta kötü sayılmaz neysem önce iyi haberden başlayayım BEBEĞİMİN KALP ATIŞLARINI DUYDUM sonunda biraz zayıftı derinden geliyod atışlar ama atıyodu oda bebişim daha 7+3 haftalık olmasından kaynaklanıyomuş 2 doktorada görümdüm ikiside 7+3 günlük didi o halde 27 haziranda başlamış oluyo dimi bebişcağızım :26: anaa bi büyümek bilmedi bu velette yaa netten hesaplıyom farklı çıkıyo doktor her seferinde beklediğimden küçük olduğunu söylüyo anlamadım gitti bu netin hesaplamalarında bi hata var sanırsam :26:
başak şu sevince kızsana beni
bıraktı gitti burda okadra dedim tek bırakm abeni diye degerim bu kadarmış bulaşıkları benden önemli hatununeşim gelince görürüm ben sevinç karısını bulsun bakalım beni buluyomu
Bende rabbim kismet ederse 30agustos zafer bayramini kutlucam insallahhhhh
ne yapam canım eşim yemek yiyo ben onu seyrediyorumsağol kuzum benimmmmmm.. sağol ee nasılsın bakalım
kızlar ben yarın yola çıkıom mersine gidiommmmmmm şimdiden bayramınızı kutlayayım hazırlık yapçemmm giremeyebilriim
şu büzme tatlıyı yazarmısın canım...gerçi saray sarmasıda çok kolaymış oda baklavalık yufkadan yapılıyo baklava benzeri bişey tv de oktay usta yaptı gördüm..bir de seninkinine bakayım iksinden birini yapıcam
ne ne yok iyisinizdir umarım 2 gündür çok yoğundum giremedim şimdide eşim filme dalmışken bir bakayım dedim..ama belim çok ağrıyo temizlikti,alışverişti derken çok yoruldum birde annemle ilgileniyorum rahatsızlığından dolayı...
BENGİ bebişin pıt,pıtlarını duydunmu canım
BELOŞTA gidecekti doktora ne oldu
EROŞ hamilemi kızlar
geçmişi okuyamadım hiç gözüm yimedi,
beni soran olduysada teşekkür ederim
kızlar ben yarın yola çıkıom mersine gidiommmmmmm şimdiden bayramınızı kutlayayım hazırlık yapçemmm giremeyebilriim
sevinç
dövdüm ben onu annnem bi daha seni ihmal etmez
cnm çok sevndm o pıtpıtları duymak harika bişi Rabbim kucağına da almayı nasib etsnnnnpattis surat bi beişşin olsnnnnnn
Kiz basak belinay banada bu ay hamus kalacaksin icime dogdu dedi
:18::18::18:
inşaallah kuzum bebeğinde senin zaferin olur inşaallah:))
amin açlık çok zor...sadece pirinç lapasımı yimene izin varne yapam canım eşim yemek yiyo ben onu seyrediyorumpirinç lapasını yedim bitti armud yicem birazdan allahım kimseyi açlıkla imtaan etmesin işşalah çok zor
güle güle git bebem nesi meşhur oranın
bak kuzum baklavalık yufkaları teker teker alıyoruz önce 1 baklavalık yufkaya bi güzel dövülmüş ceviz yada fındık serpiyoruz sonra ince bir oklavaya o yufkayı doluyoruz ve iki yandan ortaya doğru büzüyoruz ve oklavadan çıkarıp tereyağla yağlanmış tepsiye hepsini tek tek diziyoruz. sonra tereyağını bolca erit dök üstüne 160 dercede yavaş yavaş pişir. sonrada çıkarıp az bekletince soğuk şerbetini dök baya kıvamlı olcak şerbeti ve bu arada ince oklavayla yaparsan daha iyi olur canım haberin olsun
kızlar merak etmeyin diye yazıyorumm
beta hcg değerim 745 çıktıı,
hamileyim
İnsallahh kuzummm rabbim hepimize tez wakitte yasatsin o duygulari
Aslinda korkuyorum hemde asiri derecede ama tuhaf bi hiss bebegimin olmasi icin can atiyoo
Kalbimle beynim bana oyun oynuyolar ee yumoslarimda arada kaliyo hangisini dinlesem die)))
amin açlık çok zor...sadece pirinç lapasımı yimene izin var,onada şükür o zaman needek
sağol canım,buda pratikmiş..yarın bakarım artık..
kız hakkımı banada yolla küserm he benim panik atak arkadaşım
senin adına inan çok sevindim canım 40 haftaları görme dilegiyle işşallahh saglıklı bir şekilde
canım seni üzdüysem kırdırsam affetdüşünemedim pardon
ben sordum canım kaç. kere senin beni sordugun gibi
cnm hoş geldn her mesajımda ben andım seni
sevinç hiç adını söölemedi unuttu seni
bayram tenmzlikimi yaptın
annen sende mi kalıyor
beloşunda yumoişları büyümüşşşş iğne olcakmışşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?