Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

cnm çok sevndm o pıtpıtları duymak harika bişi Rabbim kucağına da almayı nasib etsnnnn pattis surat bi beişşin olsnnnnnn

sevinç

dövdüm ben onu annnem bi daha seni ihmal etmez

sağol kuzum benimmmmmm.. sağol ee nasılsın bakalım
ne yapam canım eşim yemek yiyo ben onu seyrediyorum pirinç lapasını yedim bitti armud yicem birazdan allahım kimseyi açlıkla imtaan etmesin işşalah çok zor
kızlar ben yarın yola çıkıom mersine gidiommmmmmm şimdiden bayramınızı kutlayayım hazırlık yapçemmm giremeyebilriim

güle güle git bebem nesi meşhur oranın

bak kuzum baklavalık yufkaları teker teker alıyoruz önce 1 baklavalık yufkaya bi güzel dövülmüş ceviz yada fındık serpiyoruz sonra ince bir oklavaya o yufkayı doluyoruz ve iki yandan ortaya doğru büzüyoruz ve oklavadan çıkarıp tereyağla yağlanmış tepsiye hepsini tek tek diziyoruz. sonra tereyağını bolca erit dök üstüne 160 dercede yavaş yavaş pişir. sonrada çıkarıp az bekletince soğuk şerbetini dök baya kıvamlı olcak şerbeti ve bu arada ince oklavayla yaparsan daha iyi olur canım haberin olsun

cnm hoş geldn her mesajımda ben andım seni

sevinç hiç adını söölemedi unuttu seni

bayram tenmzlikimi yaptın

annen sende mi kalıyor

beloşunda yumoişları büyümüşşşş iğne olcakmışşşşş

inşaallah kuzum bebeğinde senin zaferin olur inşaallah:))

İnsallahh kuzummm rabbim hepimize tez wakitte yasatsin o duygulari
Aslinda korkuyorum hemde asiri derecede ama tuhaf bi hiss bebegimin olmasi icin can atiyoo
Kalbimle beynim bana oyun oynuyolar ee yumoslarimda arada kaliyo hangisini dinlesem die)))

ne yapam canım eşim yemek yiyo ben onu seyrediyorum pirinç lapasını yedim bitti armud yicem birazdan allahım kimseyi açlıkla imtaan etmesin işşalah çok zor

güle güle git bebem nesi meşhur oranın
amin açlık çok zor...sadece pirinç lapasımı yimene izin var,onada şükür o zaman needek

sağol canım,buda pratikmiş..yarın bakarım artık..

kızlar merak etmeyin diye yazıyorumm
beta hcg değerim 745 çıktıı,
hamileyim

Allaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne diyeceğimi bileniyorum

dua ettik kankaaa oldu sonundaaaa

çok şükür geri çevirmedi Rabbimm tedavin boşa çıkmadııı

işte çifte bayrammmm

Allah ımm ne dyeceğimi harbiden bilemiyorum ama bi sürü şey dedim

hemen nazoya haber veriyorumm

ayy bunca yıldan sonra ne büyük mutluluk zmaanı gelnmiş demekkkii

:124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::119::119::119::118::119::119::124::124::124::124::124::124::122::119::119::118::118::118::118::119::118::119::122::119::119::118::119::122::124:

Son düzenleme:

amin...şu beynini rahat bırak komut versin yımırtalara döllensinler..ne yapalim korkunun ecele faydası yok..

amin açlık çok zor...sadece pirinç lapasımı yimene izin var,onada şükür o zaman needek

sağol canım,buda pratikmiş..yarın bakarım artık..

canım regli oldum diye su topladım ben arkadaşta ondan yap ye dedi yaptık bakalım 2 gün yapıcen zaten açıım aç gidiyimde armut kapayım yiyeyim ben agzımdada sakız çigneyip duuryom

yok canım ne üzmesi ne kırması önemli diil kız heveslendim işte okadar

en güzelide sevinçten önce ben öğrendim bu haberiiiiiii

sevinççç koşşşş eroş hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Son düzenleme:

hoşbulduk yiwrum...anacığım bende kalmıyor canım ama çok yakınız bende sık,sık gidiyorum aradada getiriyoruz bize..

sewinc yapmaz öle şey ,yapmazsın dimi sevinc hiç anmadınmı kız adımı...
sanada teşekkür ederim bebeammm
ewet bayram temizliği yaptım,yarın birtek salonun perdelerini yıkıcam,e tabi camları silinecek..
beloşada sewindim inşaallah sewincle beloşun haberini bir alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…