Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım regli oldum diye su topladım ben arkadaşta ondan yap ye dedi yaptık bakalım 2 gün yapıcen zaten açıım aç gidiyimde armut kapayım yiyeyim ben agzımdada sakız çigneyip duuryom

git ye bebeam yaa sonra çarpışmaya halin kalmıcak kızzzz

saahimiii bence beloşta kalcakbu ay ahanda şurayada yazıyom okadar soğan suyu içti bak onunda büyümüş şimdide çatlatma iğnesi oluyomuş oooh gelsin yeni bebişimiiiiz had belşum sendende ıksın bi oğan cücüğüüü soğan cücüğü veletleri olsun bizimkiler kız çok dikkat bu ay kendine yorma artıkın kendini ciddiyim gelcek seninkide bu ay peki kaç milim olmuş yumoşu benimki 20 milimdi :26:

ewet yaaa çok sewindik walla ALLAH tamamına erdirir inşaallah kucağına alır sağlıkla

ben çıkıyorum kızlar hadi iyigeceler,size öpüyorum hepinizi....

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee EROOŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE,PAŞAMMMMMMM İNŞAALLAH EYLÜLDE DE SENİNKİNİ KUTLARIK KUZUMMMMMMMM

Ewet cnm sewinc artik korunmuyo oda bu ay sewindircekk ayy tapigimz hamis kaynicakkkkkkk

beloşda hamile kalcak işteeee ahanda yazdıydım topiğe kaalcaaak kaaalcak gören sölesin iyi çarpışsın bu aralar kıçının altınada gül olurken yastık koysun ben öle yaptıydım yumurtlama günümde kalkmasın bayaa bi yatsın yarım saat falan öyle yastığınanda

mood inşalah hamiş kaynıycakkk evettttttt

belinay biraz geçmişe bak kuzum sana bişi yazdımmm

kıslar benm yatma saatim geldiğinden size cvp yazamıyorum ayrın yazıxcamöptüm hepiniziiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…