gecmısı okluyamıyorum bu pc yavas eeroşş hamılemııı
evet canım bıraktı onda bu azim varken ikiz bekliyom beniiivetttttttttttttttttttttttt EROOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
kız nerdeki o yoksam çarpışıyormu,,korunmayı bıraktımıki sevinc
canım hepimizde kallaım işşallah teklifim halen geçerli unutmaben çıkıyorum kızlar hadi iyigeceler,size öpüyorum hepinizi....
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee EROOŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE,PAŞAMMMMMMM İNŞAALLAH EYLÜLDE DE SENİNKİNİ KUTLARIK KUZUMMMMMMMM
gecmısı okluyamıyorum bu pc yavas eeroşş hamılemııı
evet canım sende kalcan bu ay bak kesin kes sen didiklerimi yap gerisini düşünme kaç milim olmuş kız seninkiler benimki 20 milimdi soğan sayesinde iğnede bi güzel çalattı ha bu arada tam o gnünde gül olurken sede dötünün ltına yüksek bi yastık koy haberi olsun ateşli şeedin haa speymenleyde aykalayına motoy takılmış gibim hızlı ileylesinleysenin normalde büyümüyomuydu canım bu arada nedendi peki?
canım gecen ay kıst olmadan klomanle 19 m ıgne yaptı kıstı oldu bu ay 11 gunum ama 18 m oldu doktor bayramın 1 gunu ıgne vurul dedı ıyıce buyusun soganıda ıc dedı oda yastık koy kalkma dedıı ayy herkez hamıle yazmıs ınsallah dua edın
basak hangı sayfada kız bı pc donuyo :26:
kızlar merak etmeyin diye yazıyorumm
beta hcg değerim 745 çıktıı,
hamileyim
canım gecen ay kıst olmadan klomanle 19 m ıgne yaptı kıstı oldu bu ay 11 gunum ama 18 m oldu doktor bayramın 1 gunu ıgne vurul dedı ıyıce buyusun soganıda ıc dedı oda yastık koy kalkma dedıı ayy herkez hamıle yazmıs ınsallah dua edın
basak hangı sayfada kız bı pc donuyo :26:
bu yukardaki msjlar ben hamile olduğumu öğrenmeden önceki mesajlardikkat edin belinayın hislerine
aşağıdaki msjlarda 1hafta sonraki msjlar
ve belinay bana ben ankara yolundayken "inşallah annein evi uğurlu gelir bebğin göbüşündedir demişti
bu belinayda gizli bişiler var
:118::118::118::118::118::118: ayyy süpeer bi haber bu,canım Allah tamamına erdirsin inşallah sonuna kadar götürmeyi bebeğini kucağına almayı nasip eder... Bugün aldığım 3.hamile haberi, diğer topikte de 2 kısce birden hamiş oldugunu öğrendi... ne bereketli günmüş mübareeekkkkk
Bende bugün sersefil bigün geçirdim, bankalar anababa günüydü tahmin ettiğiniz gibi, canım çıktı ama değdi çook şükür bu gece yola çıkıyoruz:26: pc mi yanımda götürüyorum akşamları gelirim takip ederim ben sizde çok konuşmayın mümkünseee
bengisu cnm kötü haberlerle geldim demişsin ama anlamadım cnm bak çok şükür kalp atışını duymuşsunuz neden üzüldün; demekki geç döllenme satına göre küçük gözükmesi normal cnm...o bebiş büyüsün aradaki farkı kapatır öne geçer sen merak etmekendine dikkat et artık sen anne sayılırsın sayılı gün çabuk geçer... uyku düzenine dikkat et lütfen öyle sahurlara kadar çene çalma,uyku belkide beslenmekten daha iyi gelicektir bebişine...zamanla düzene sokarsın zatiii.... sen neden bu saatte burdasın dersen kocişi bekkliyorum tek başıma tırsıyorum yatmaktan
içime doğuyo içieee kalcan sen annem içini rahat tut yumurtlama gününe adarda bırakma soğan suyunu onun sayesinde bu ay kistte olamaz ooo hadi yandan yandan gelsin bebişimiiz benimkide 7+3 günlükmüş ve 12.22 milimmişben 8+3 günlük sanıyodum ya böleymiş ama öle sayılıyo galiba genede :26: her neyse kalbi atıyo ya yaşıyo ya bebişim çok şkür çok mutluyum çoook hadi inşallah bu ay 3ünü birden hamiş kalırsınız kız bu arada mooddaa varmış sanırım bişiler sevinçte korunmayı bırakmış e darısı başınıza artıkın iyi çaışın bu ay kız bu arada iğnen 36 saat sonra ilişki haa
cnm banada senin bebiş fazla bekletmiycek gibi geliyoooooooooooo
ne bilem ben hep büyük aıyom o küçük çıkıyo ya karıştırıyom hep ondan didim :26: bide bebem 7+3 günlükken 8.haftamı sayılıyoo 7.mi onu anlayamadım :26: evet uykum geldi zaten bende yatmayı düşünüyodum ilaçalrımı içiimde dattii yapcam iyi geceler hanımlar daha 2 de kalkıp kocişe mama hazırlamam lazım yada en iyisi hazırlayıptamı yapsakiii :26: böylece uykumda bölünmez
knedıme 3 ay zman verdım canımmm eger omasam rahım fılmı cekıcek ama benımde ıcımde bır hıss bebegım gelecek gıbı
Olsun annenin yanina gidiyorsun ya 1gun bile olsa ne guzel hasret giderin doya doya
Tatlim bnden nasil bi enerji aliyon yada hic enerji weremiyommu
olurmu canım ben sen den güzel enerji alıyorum
:/ en umutsuz kendimi görüyorum ...
kedimiz var bizim..eşimi bi görseniz onu severken..ben zaten deliriyorum benden çıksa bukadar bağlı olmazdı heralde..
içim çok kötü oldu bugün kediyi seviyo eşim ama nasıl seviyo ben ona bu sevinci yaşatamıcam diye ödüm kopuyo
cnm 7+0 dan 7+6 ya kadar olan günlerde 8.haftalık diyoruz,o haftanın içinde olduğun için öyle kabul ediliyo... insan bebişi hemen büyüsün istiyo dimi... tamam cnm hadi yat sen iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?