Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nasıl yaani yaa neydi o beyaz bişiiler anlamadım rüyandamı gördün hayalet falan yoksa akıntın falanmı geldik beyaz beyaz anlamadık bişii kız düzgün anlatsana şunuuuu

yaa canım sen kendini niye öyle üzüyonkii elbet seninde olucak bigün bebeğiin sadece zamanını bekliyor bende 1 sene okadar çalıştık çabaladık kullanmadğım kalmadı bende didim heralde yıllarca bekliycem bu gidişle ama bak hiç beklemediğin anda geliveriyo keratalar kız kistin varsa yumoşların büyümüyosa sende soğan suyu yap bizim gibi kız yoksada incir kürünü dee boş durma uğraş bööyle dövünmeyle üzülmeyle olmuyo bu işler bak benim kullanmdığım şey kalmadı kürleeer türlü türlü ilaçlaar öyle pes etmek yok kızım zeyna gibim karılarız savaşcaaz yılmıycaaz anlaştıkmıııı? neyse ben kocişin mamasınıda hazırladım çoktan artıkın rahatça uyuyabilirm hadin iyi geceler ve iyi uykular size kızlar çok öpüyorum sizi hoşçakalııın

nasıl yaani yaa neydi o beyaz bişiiler anlamadım rüyandamı gördün hayalet falan yoksa akıntın falanmı geldik beyaz beyaz anlamadık bişii kız düzgün anlatsana şunuuuu

canım gece sahur yaptım abdest aldım dua ettım namaz vaktıne kadar sonra namazı kılıp yattım gozum actım bısey var dı ne bılmıyom esım sarıldımmm yanı uyanıktım sanırsamm:44::44::44::44:

soğan kürünü yapcaktım ramazan diye yapmadım..midem çok hassas gün içinde istifra ederim diye korktum..şuan yumurtlama günlerim değerlendiriyoruz..ama bu aydsa olmazsa eylülde yapıcam kürleri..bende 1 seneyi geçkindir uğraşıyorum naisp diyorum ama böyle güzel haberler duyunca daha bi hevesleniyorum işte..

Nazoooo cnmm nbrr nasilsin sira sende hamislik sirasi haberin ola gulummm
Bu aylarr herkes hamis kalicakkk icime ole doguyooo
Topik hamiss kaynicakkkk ayy naguzelll hayali bilee yeter
Allahh umutlarimizi kirmaz insaallahh

hmm yap kız tabi ama bizim gibi adetinle beraber başla sabahakşam aç karna iç 14-15 gün boyunca yumurtlama zamanınakadar bitsin yaani kürün ooh mis gibim tertemiz büyümüş yumoşlar oluyo böylecee hadi bakalım bu ay olmadı gelecek ay sendende güzel haberler bekliyoz kız öpüldün

canım dene bende benım kı gecen ayda buyumustu ama catlamadı inşallah sogan sayesınde catlarr

canım gece sahur yaptım abdest aldım dua ettım namaz vaktıne kadar sonra namazı kılıp yattım gozum actım bısey var dı ne bılmıyom esım sarıldımmm yanı uyanıktım sanırsamm:44::44::44::44:

kuzum ya meleklerdi onlar başındaki namazda kılmışsın yaa yada rüya görüyodun uyukarken neyse ben kaçtım hadi baaay

Davul calan smiley bulsam onu koyacam cok mutluyum kirazcimmmmmm
karilar 15 dk geliyom sagi solu toplicam sakin kaybolmayin

Davul calan smiley bulsam onu koyacam cok mutluyum kirazcimmmmmm
karilar 15 dk geliyom sagi solu toplicam sakin kaybolmayin

kirazeros cok sevindim daha iki gün önce insallah diyoduk dün müydü o yoksa saglıklı hayırlı bi evladın olur inş..

sen klomen ve igne ile mi kalmıstın hamile.. neler hissettin yaa o araalar? 8 GÜN OLDu ben igne olalı cok merak ediyorum

kuzum ya meleklerdi onlar başındaki namazda kılmışsın yaa yada rüya görüyodun uyukarken neyse ben kaçtım hadi baaay

bende pazar gunu vurulacam :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

selam kızlar
ne güzel haberler okudum
bu bengisu hamile diye mi gelmiyomuş,rabbim sağlıkla tamamlatsın inşallah
eroşşşşşşşş,senin adına da çok sevindim bacım
kızlar hepimizin bayramı mübarek olsun,zaten gelemiyodu da,annemlere gitcem,şu sıra sahalarda da değilim
sevgiler

başakcım,bu mesaj sana
hani kariyer yapamadı dediydin ya,ben açıköğretim de olsa ilahiyatı kazanmışım kız
söylim didim

Cnm gobektenmi wuruyolar igneyi acaba
Bide catlayip catlamadigini nerden anlayabiliriz
Catlamayanlarda uzayan akinti olmuyormu

canım gecen vuruldugumuda göbekden vuruldum doktor bunuda gobekten dedı catlayıp catlamadıgını gecen bılemedık ksıt oldu ıste bu ay oyuzden ıgenedn sonra gene konturole gıdecem bakacak doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…