ay basak gecmısemı gıttın yavrum senben gıcımı yırtmıstım testa yap dıye yapmamıstın
ben gızlı bısı yok ama kızlar bıse anlatacam dun sabah namazından sonra yattım beyaz bısıler ve vardı bagrdım esıme sarıldım 2 defa boyle uyandım sabah dudagım ucuklanmsıtı acaba neydı :44::44:
:/ en umutsuz kendimi görüyorum ...
kedimiz var bizim..eşimi bi görseniz onu severken..ben zaten deliriyorum benden çıksa bukadar bağlı olmazdı heralde..
içim çok kötü oldu bugün kediyi seviyo eşim ama nasıl seviyo ben ona bu sevinci yaşatamıcam diye ödüm kopuyo
nasıl yaani yaa neydi o beyaz bişiiler anlamadım rüyandamı gördün hayalet falan yoksa akıntın falanmı geldik beyaz beyaz anlamadık bişii kız düzgün anlatsana şunuuuu
soğan kürünü yapcaktım ramazan diye yapmadım..midem çok hassas gün içinde istifra ederim diye korktum..şuan yumurtlama günlerim değerlendiriyoruz..ama bu aydsa olmazsa eylülde yapıcam kürleri..bende 1 seneyi geçkindir uğraşıyorum naisp diyorum ama böyle güzel haberler duyunca daha bi hevesleniyorum işte..
kızlar merak etmeyin diye yazıyorumm
beta hcg değerim 745 çıktıı,
hamileyim
soğan kürünü yapcaktım ramazan diye yapmadım..midem çok hassas gün içinde istifra ederim diye korktum..şuan yumurtlama günlerim değerlendiriyoruz..ama bu aydsa olmazsa eylülde yapıcam kürleri..bende 1 seneyi geçkindir uğraşıyorum naisp diyorum ama böyle güzel haberler duyunca daha bi hevesleniyorum işte..
canım gece sahur yaptım abdest aldım dua ettım namaz vaktıne kadar sonra namazı kılıp yattım gozum actım bısey var dı ne bılmıyom esım sarıldımmm yanı uyanıktım sanırsamm:44::44::44::44:
canım gece sahur yaptım abdest aldım dua ettım namaz vaktıne kadar sonra namazı kılıp yattım gozum actım bısey var dı ne bılmıyom esım sarıldımmm yanı uyanıktım sanırsamm:44::44::44::44:
kirazeros cok sevindim daha iki gün önce insallah diyoduk dün müydü o yoksasaglıklı hayırlı bi evladın olur inş..
sen klomen ve igne ile mi kalmıstın hamile.. neler hissettin yaa o araalar? 8 GÜN OLDu ben igne olalı cok merak ediyorum
bende pazar gunu vurulacam :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Cnm gobektenmi wuruyolar igneyi acaba
Bide catlayip catlamadigini nerden anlayabiliriz
Catlamayanlarda uzayan akinti olmuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?