Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm gobektenmi wuruyolar igneyi acaba
Bide catlayip catlamadigini nerden anlayabiliriz
Catlamayanlarda uzayan akinti olmuyormu

herhangi kas olan bi yerden,göbek,kol farketmez,çatlayıp çatlamadığını anlayamassın,bazı drlar usg ile bakıyo,bazıları çatlamasa bile yapılcak bişey yok diye bakmaya gerenk duymuyolar,nokta,bitti
şimdi çıkmam lazım,öperim

eroş çok tebriker RABBİM inşallah hayırlısıyla sağlıklıla kucağına almayı nasip etsin

başak haber verdiğin için çok teşekkürler

bengisu senide çok tebrik ederim ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
altta gebelik takvimini görünce hem şaşırdım hem sevindim

az önce alıntı yaptım, cevap yazdım tam gönderecekken bilgisayar kapandı güncelleştirmeler yükleniyor diye
bende üşendim tekrar yazmaya zaten vakit kısıtlı fırsatım olmuyor
şimdide az bi vaktim varken yazayım dedim herkesler nasıllar bakalım
benim günler çok yoğun çoğu zaman sahura kadar bile uyumuyoruz ablamlar geliyor sahura kadar oturuyoruz
sonra üst üste iftara evime misafir çağırdım annemlerde ayrı kendi evimde ayrı hazırlıklar falan derken bazen ayakta duracak halim olmuyor yorgunluktan
ama artık bursaya dönme vakti geliyor bayramdan sonraki perşembe dönüyoruz tatil bitiyor

ohh gez abla tadını cıkat sonra arasın

amasraya gıttınız mı bayramdan sonra bı aksılık olmasa bende gıdecem

amasra mıı:) gelin gelin güzeldirrrrrrr :) belinay catlamayabiliyo mu? ben ilk kez vuruldum. catlama ve catlamama arasındaki fark anlasılıyo mu

amasra mıı:) gelin gelin güzeldirrrrrrr :) belinay catlamayabiliyo mu? ben ilk kez vuruldum. catlama ve catlamama arasındaki fark anlasılıyo mu

amasradamısın canım sen

canım adet oldum gıttık kıst dedı doktor buyuk ıhtımal yumoslar catlamadı dedı oyuzden bus efer ıgnedne bır kac gun sonra doktora tkrar gıdecem catlamsı mı dıye yanı o sekılde anlaya bılcez

ben cıkıyorum kızlar yarın gıre bılırsem gırerım yoksa eve cıkana kadar gıremem

herkezlere sımdıden BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

hayırlı sahurlarr bugun sahurumuz ne cabuk gectı

Nazoooo cnmm nbrr nasilsin sira sende hamislik sirasi haberin ola gulummm
Bu aylarr herkes hamis kalicakkk icime ole doguyooo
Topik hamiss kaynicakkkk ayy naguzelll hayali bilee yeter
Allahh umutlarimizi kirmaz insaallahh

inşallah benim sıram geldide geçiyor bile inşallah geçmeden bizde tadarız o duyguyu

Allaaahhhhhhhh bılıyordum bennnnn demıstım sanaaaa
cok sewındım allah tamamına erdırsın kucagına almayıda nasıp etsın
Basak sen daha hıslerıme ınanmaaaaa

benim için ne hissediyosun sevinç:26:

gittik geçen hafta pazartesi ama giremedim adettim

sen amasradamısın

şimdi çıkmam lazım eşim girecekmiş hepinize iyi bayramlar belki giremem diye şimdiden kutlıyım dedim

evet canım ordayım:) sen neredensin?

hadi bakam ben bu ay adet olmasam süper olcak 24ünde olcam. yarın test yapsam mı cıkar mı? :44:

evet canım ordayım:) sen neredensin?

hadi bakam ben bu ay adet olmasam süper olcak 24ünde olcam. yarın test yapsam mı cıkar mı? :44:

gunun gecmeden yapma bende salak gıbı kan verdım ama negatıfff

ankaradayım canımda bayram dan sonra amasraya gıdecezzzz

bıldıgın guzel otel armı uygun ama :44::44::44::44:

gunun gecmeden yapma bende salak gıbı kan verdım ama negatıfff

ankaradayım canımda bayram dan sonra amasraya gıdecezzzz

bıldıgın guzel otel armı uygun ama :44::44::44::44:

canım pansiyonlarda kalmak daha uygun olur bence günlük 60-70e falan gayet iyi. otellerin geceligi 150-170 civarı.. ha bu arada geceleri cok serin oluyo artık üstünüzü ona göre alın:)

canım pansiyonlarda kalmak daha uygun olur bence günlük 60-70e falan gayet iyi. otellerin geceligi 150-170 civarı.. ha bu arada geceleri cok serin oluyo artık üstünüzü ona göre alın:)

pansıyon temız bı yer varmıdır ya sogukmu denız nasıl ayy kısa kaldık bu sene otel gıtmeyınce tatılden bısey anlasılmyda bız busene zorla ttaıle gıdyrz yuden uygun varsa bıldıgın haber ver

pansıyon temız bı yer varmıdır ya sogukmu denız nasıl ayy kısa kaldık bu sene otel gıtmeyınce tatılden bısey anlasılmyda bız busene zorla ttaıle gıdyrz yuden uygun varsa bıldıgın haber ver

tamam sen gelmeden konusalım tekrar.. denize giremedim hiç ramazanda ama gecen hafta girenler cok sıcak diyodu.. walla bizim de umudumuz bayramdan sonra sıcak olması. bu sene hiç giremedik denize:) amasraya önceden de geldiniz sanırım. inkumunda falan da girebilirsiniz denize kumsalı cok büyük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…