tamam sen gelmeden konusalım tekrar.. denize giremedim hiç ramazanda ama gecen hafta girenler cok sıcak diyodu.. walla bizim de umudumuz bayramdan sonra sıcak olması. bu sene hiç giremedik denize:) amasraya önceden de geldiniz sanırım. inkumunda falan da girebilirsiniz denize kumsalı cok büyük..
benım oglusum olursa ona alınmı
tamam sen gelmeden konusalım tekrar.. denize giremedim hiç ramazanda ama gecen hafta girenler cok sıcak diyodu.. walla bizim de umudumuz bayramdan sonra sıcak olması. bu sene hiç giremedik denize:) amasraya önceden de geldiniz sanırım. inkumunda falan da girebilirsiniz denize kumsalı cok büyük..
Alirim bitanem sen yeterki dogurrr kizin olursada sindyli alirim
geldık canım ın kumuna gıtmedım de cakraz falan gezmıstık sen bana msj at cnm bıldıklerını hemen kocam dıyım suan dıdım de ev varda amasra yakın dıye orayı planladık bakalım kızz denız dıbınde neden gırmıyonnnn
:119::119::119::119::119::119::119::119: sen alırsın halsı dayısı tyeyzesı babanesı ananesı herkez alsın ayy dolabı dolarr ahh ahhgelırse sıpoa
kızlar ben cıkıyom baboşş basımda cıksanda ıkı okey oynsam dıyo
ben cıktım hepınıze ıyı geceler
oruc tutuyom kızz nasıl girem girsem gebberirim sususzluktan:) tel nosunu verem mi bi tanıdık pansiyoncunun?
ben buralardayım gelirsen iyi gecelerrrrr
Kizlarrr duydunuzmuu EROsssssHAMiLeEEEE
Darisi basinizaaa insallahh
ne yalançısınııız yoo demiyodunuz hiçtee kızı kandırmayın
kızlar ben yarın yola çıkıom mersine gidiommmmmmm şimdiden bayramınızı kutlayayım hazırlık yapçemmm giremeyebilriim
Bende rabbim kismet ederse 30agustos zafer bayramini kutlucam insallahhhhh
cnm hoş geldn her mesajımda ben andım seni
sevinç hiç adını söölemedi unuttu seni
bayram tenmzlikimi yaptın
annen sende mi kalıyor
beloşunda yumoişları büyümüşşşş iğne olcakmışşşşş
en güzelide sevinçten önce ben öğrendim bu haberiiiiiii
sevinççç koşşşş eroş hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hoşbulduk yiwrum...anacığım bende kalmıyor canım ama çok yakınız bende sık,sık gidiyorum aradada getiriyoruz bize..
sewinc yapmaz öle şey ,yapmazsın dimi sevinc hiç anmadınmı kız adımı...
sanada teşekkür ederim bebeammm
ewet bayram temizliği yaptım,yarın birtek salonun perdelerini yıkıcam,e tabi camları silinecek..
beloşada sewindim inşaallah sewincle beloşun haberini bir alırız..
bu sevinç karısı nerdeki çatışmayamı girdi acaba gene
sevinç karısı neler kaçırıyo bir bilse
kız yokk be çarşıdaydımmmmmmmmmmmmiiivetttttttttttttttttttttttt EROOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
kız nerdeki o yoksam çarpışıyormu,,korunmayı bıraktımıki sevinc
mood inşalah hamiş kaynıycakkk evettttttt
belinay biraz geçmişe bak kuzum sana bişi yazdımmm
kıslar benm yatma saatim geldiğinden size cvp yazamıyorum ayrın yazıxcamöptüm hepiniziiiiiiiiiiii
kankaaaaaa nirdesin kayıppppp eroşun haberini almışsınnn oysaki önce sennn alırdın herkese yayardınn haberleriii
ALLLAAAHHH bu ay desene hamişler bol olacak...SEWİNC,MOOD veee BELİNAYYY hadi inşaallah...neyse ben kaçtım size doyum olmaz
başakcım,bu mesaj sana
hani kariyer yapamadı dediydin ya,ben açıköğretim de olsa ilahiyatı kazanmışım kız
söylim didim
hoşbulduk yiwrum...anacığım bende kalmıyor canım ama çok yakınız bende sık,sık gidiyorum aradada getiriyoruz bize..
sewinc yapmaz öle şey ,yapmazsın dimi sevinc hiç anmadınmı kız adımı...
sanada teşekkür ederim bebeammm
ewet bayram temizliği yaptım,yarın birtek salonun perdelerini yıkıcam,e tabi camları silinecek..
beloşada sewindim inşaallah sewincle beloşun haberini bir alırız..
anaammmm çok tatlı kız bunlar nirden bulupta buraya koyuyonuz bunları yaa
anam bunlaada çok güzeeelmiiiş nerden buluyon sen kız bu figürleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?