Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ha bu arada evet pansiyonlar cok temiz otelden farksız:) ama konfor istiyosan iş degişir. sadece yatalım gezelim diyosan pansiyon dha iyi

geldık canım ın kumuna gıtmedım de cakraz falan gezmıstık sen bana msj at cnm bıldıklerını hemen kocam dıyım suan dıdım de ev varda amasra yakın dıye orayı planladık bakalım kızz denız dıbınde neden gırmıyonnnn

Alirim bitanem sen yeterki dogurrr kizin olursada sindyli alirim

:119::119::119::119::119::119::119::119: sen alırsın halsı dayısı tyeyzesı babanesı ananesı herkez alsın ayy dolabı dolarr ahh ahhgelırse sıpoa

kızlar ben cıkıyom baboşş basımda cıksanda ıkı okey oynsam dıyo

ben cıktım hepınıze ıyı geceler

oruc tutuyom kızz nasıl girem girsem gebberirim sususzluktan:) tel nosunu verem mi bi tanıdık pansiyoncunun?

ben buralardayım gelirsen iyi gecelerrrrr

kankaaaaaa nirdesin kayıppppp eroşun haberini almışsınnn oysaki önce sennn alırdın herkese yayardınn haberleriii

Kizlarrr duydunuzmuu EROsssssHAMiLeEEEE

Darisi basinizaaa insallahh
amin inşallahhhh
ne yalançısınııız yoo demiyodunuz hiçtee kızı kandırmayın
sen geçmişi didik didik okumuyorsunki bulup çıkarttırmaa hem ben senide merak edşp kaç defa yazmıştım
bu karı iğne vurulacaktı ne yaptı acaba diye
kızlar ben yarın yola çıkıom mersine gidiommmmmmm şimdiden bayramınızı kutlayayım hazırlık yapçemmm giremeyebilriim

güle güle canım hayırlı bayramlar...

Bende rabbim kismet ederse 30agustos zafer bayramini kutlucam insallahhhhh
inşallahhhhhh
al işte geçmişi okumayan bir karı daha hatta paşayla konuştuk beydağlı nirde diyeee
en güzelide sevinçten önce ben öğrendim bu haberiiiiiii

sevinççç koşşşş eroş hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
senin hamileliğinide ilk ben öğrenmiştim kimse madalya takmadı
yapmicamı biliyon haset fesat karı o aramızı bozacam sözde

bu sevinç karısı nerdeki çatışmayamı girdi acaba gene

sevinç karısı neler kaçırıyo bir bilse

iiivetttttttttttttttttttttttt EROOOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

kız nerdeki o yoksam çarpışıyormu,,korunmayı bıraktımıki sevinc
kız yokk be çarşıdaydımmmmmmmmmmmm
mood inşalah hamiş kaynıycakkk evettttttt

belinay biraz geçmişe bak kuzum sana bişi yazdımmm

kıslar benm yatma saatim geldiğinden size cvp yazamıyorum ayrın yazıxcamöptüm hepiniziiiiiiiiiiii

kankaaaaaa nirdesin kayıppppp eroşun haberini almışsınnn oysaki önce sennn alırdın herkese yayardınn haberleriii

hadiş senden duydum annem face de ki mesajından saol haber verdiğin için sen benden önce duymuşsun ben yoktumkiii

canım bebeğin rızkıyla geliyor inşallah
cipi aldınızmı neler yaptınız haberi öğrenince
tek tek yaz gelinceeee

başakcım,bu mesaj sana
hani kariyer yapamadı dediydin ya,ben açıköğretim de olsa ilahiyatı kazanmışım kız
söylim didim

olsun kızzz hafife alıncak bişimi açıköğretim

sanırım istediğin bölüm hayırlı uğurlu olsun inşallah okursun

rica ederim aşkım

cnm annen tez vakitte şifa bulsun inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…