ay basak gecmısemı gıttın yavrum senben gıcımı yırtmıstım testa yap dıye yapmamıstın
ben gızlı bısı yok ama kızlar bıse anlatacam dun sabah namazından sonra yattım beyaz bısıler ve vardı bagrdım esıme sarıldım 2 defa boyle uyandım sabah dudagım ucuklanmsıtı acaba neydı :44::44:
eroş çok tebrikerRABBİM inşallah hayırlısıyla sağlıklıla kucağına almayı nasip etsin
başak haber verdiğin için çok teşekkürler
bengisu senide çok tebrik ederim ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
altta gebelik takvimini görünce hem şaşırdımhem sevindim
az önce alıntı yaptım, cevap yazdım tam gönderecekken bilgisayar kapandı güncelleştirmeler yükleniyor diye
bende üşendim tekrar yazmaya zaten vakit kısıtlı fırsatım olmuyor
şimdide az bi vaktim varken yazayım dedim herkesler nasıllar bakalım
benim günler çok yoğun çoğu zaman sahura kadar bile uyumuyoruz ablamlar geliyor sahura kadar oturuyoruz
sonra üst üste iftara evime misafir çağırdım annemlerde ayrı kendi evimde ayrı hazırlıklar falan derken bazen ayakta duracak halim olmuyor yorgunluktan
ama artık bursaya dönme vakti geliyor bayramdan sonraki perşembe dönüyoruz tatil bitiyor
kankaaaaaa nirdesin kayıppppp eroşun haberini almışsınnn oysaki önce sennn alırdın herkese yayardınn haberleriii
eroş çok tebrikerRABBİM inşallah hayırlısıyla sağlıklıla kucağına almayı nasip etsin
başak haber verdiğin için çok teşekkürler
bengisu senide çok tebrik ederim ALLAH hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
altta gebelik takvimini görünce hem şaşırdımhem sevindim
az önce alıntı yaptım, cevap yazdım tam gönderecekken bilgisayar kapandı güncelleştirmeler yükleniyor diye
bende üşendim tekrar yazmaya zaten vakit kısıtlı fırsatım olmuyor
şimdide az bi vaktim varken yazayım dedim herkesler nasıllar bakalım
benim günler çok yoğun çoğu zaman sahura kadar bile uyumuyoruz ablamlar geliyor sahura kadar oturuyoruz
sonra üst üste iftara evime misafir çağırdım annemlerde ayrı kendi evimde ayrı hazırlıklar falan derken bazen ayakta duracak halim olmuyor yorgunluktan
ama artık bursaya dönme vakti geliyor bayramdan sonraki perşembe dönüyoruz tatil bitiyor
canım gozun aydın bebgın pıt pıt dınlemıssın
7+3 ne oluyo ben daha oralara gelemedım
Catla emiiiiumrunda değilki koca totolu karının
anca sosyete pazarında gezmeyi bilir
bu duyurum sevinçe
sen sakın olişe bayramda para için el öptürme. çocuk bayram odluğu için el öpsün. para tamamen eli öpülen kişinin insiyatifine kalmış
tabiki bunu sende biliyosun sen bilinçsiz bi anne değilsin
benim börülceyle kocasından biliyorum. çocukları büyüklerin ellerini öperken "para da iste yavrum" diye dürtüklüyolar çocukları
eminim o çocuklar el öpme işini sadece para için yapıyo
eğerel öpüp para almazlarsa "tüh boşa öptük" gibi bi ifade oluyo yüzlerinde
bayramda büyüklerin elleri bayram olduğu için öpülür, saygıdan öpülür, gelenek ve göreneklerimizden öpülür
parayı eşşek kovalasın herşey para mı uleyn
gittim ya hemde gözlerim pörtledi
senn doğaüstü hislerin geldi aklıma
yok yok sende bişi var
o beyaz bişileri anlamdım ama olsun
ama ne güzel o günlere geri dönmek
ne cabuk gectı daha dun gıbı hatrlıyom hamıs oldugunu
sevınc nasılsın kuzummmm
Basak karisi ne zaman gidiyon dayigileee
dün gitmemişmiydinBasakkk kocisim ewde bugun
az sonra sosyete pazarina gidecuuukkk
belos kaynanasinda ya uyuyamadi zaaaarr
selam kızlar yanlış anlamadıysam eroş taze gibe mi :)))
dün gitmemişmiydinkaç gündür çarşı pazar geziyon batırdın adamı.
müsadeee ett de şehir ahalisine de bişiler kalsın çarşıda
he kuzum taze gibe sen nerelerdesin kara liisteye alıyorum seni artık girişin yasaklancak
kızıöız nasıllarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?