Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

demek seemiyon artıkın bizihamiş kalana kadar kullandın beni

kız oda bitince resmini koyuver be bizde maaşalllah diyek

demek seemiyon artıkın bizihamiş kalana kadar kullandın beni

kız oda bitince resmini koyuver be bizde maaşalllah diyek

sevmem mi canım benim. bişeyler yamasamda geliyorum okuyup gidiyorum canım benimm. oda bitsin koyucam tabi resimlerini merak etme. senin oğluşun nasıl keyfi yerindemii.

ben geldim bebeler gene panik atagım azdı yaw:18::18::18::18::18:
geçmş olsn cnm naapmamız lazım ne yaparsak geçer:18::18::18:
sevmem mi canım benim. bişeyler yamasamda geliyorum okuyup gidiyorum canım benimm. oda bitsin koyucam tabi resimlerini merak etme. senin oğluşun nasıl keyfi yerindemii.

iyi cnm çok şükür dolanıp duruyo içimdebacağını tutup ısırasım geliyo ama tutamıyorum

kıslar benm biras işlerim var çıkmam gerek öptüm sizi kselcim yine gel

bende doğurmak için sabırsızlanıyorum canımmm. biran önce bebişimi kucağıma almak öpmek koklamak istiyorummm bennnn :))) hadi git bakalım işlerini hallet. gelirim yine merak etme. öptüm seniii

canım bilsem olay biticek ama bilemiyorum çok fena oldum demin yaallahtan eskisi gibi degilim kendimi durdurabiliyorum

ben geliyorum ama kimsecikler olmuyo :/
kızlar dua edinde şöyle üstüme başıma adam akıllı bişeyler bulabileyim bu bayram yaa !!!!çok moralim bozuluyo bulamıyorum kaç bayramdır..
benimki bugun erken çıkıcak.çarşıda buluşcaz.market yapıcaz.sonra eve gelicez.iftar edip tekrar çıkıcaz çarşıya yani şuanki düşüncemiz öyle..kaynoşta çıkıcak çünkü çarşıya.ama belki biz çarşıda ederiz iftarımızı sonrada alışveriş yaparız bilmiyorum..uff yaa çok stres yaptım :18: inşallah güzel bi akşam geçiririm her istediğimi bulurum..

selam hanımlaar nerde o sevinç karısı patrlıcan tavasıyla ilgili bişiiler sorcaadım ondan yapmayı düşünüyomda bu akşama kuru patlıcan biber dolmamıda hazırladım bi içini dışını bi doldurmasıkaldı yarında taze taze pişiririm misafirlerime şeker pareninde şerbetini kaynamaya koydum bi yandanda şu yemek işimi halledeyim ona yapcam ha bide börek yapmam lazım yarına acaba pattisli soğanlı böreğimdenmi yapsam şööyle yumurtayla galeta ununada bulayıp pişiyo güsel oluyo yoksam paçangamı yapsaam ıspanak olsa 4 renkli böreğimden yapardım gerçi onun yerine pazıda kullanabilirim aklımı seveyim aklımı anam oda çok uğraştırıyo yaa 4 ayrı harç hazırlaması oy üşendim yaa :26:

Bengi sor canim patlican tavasini

sen şu tarifi en iyisi baştan yaz leeeyn en ince ayrıntısına kadaaar yalnız anca 3 patlıcan falan var sanırım yetermiki ette yarım kgdan fazla sanırım hepsini kullanmayım dimi? :26: buszluktan yeni çıkardım ama inşallah donu çözülürde biran önce yapıp fırına yollayabilirim :26::26:

etin yarisini kullan o zaman arap tavasi yapak patlicanlari pijamali soy kupten az buyuk olacak sekilde tuzlu suya dogra 2 tane orta boy patateside soy ayni buyuklukte dogra
bir buyuk sogan
3-4 tane yesil biber
4-5 tane sarimsak dogra
Bolca domates dogra orta boysa
3-4 tane hepsini tepsiye dok tuz
pul biber ve yag gezdir iyice karistir
gonder odun firininaaaaa

:99: benim olmadigim belli dimi itiraf et

gecmis olsun canim aman dikkat ett :18:

ben geldim kocişim beni aldatıyo karşı dairede amcasıyla markete pazara gidicez tık yok demin geldi geçti bebem ya çok şükürkız ben gelince yapmazsan gebertiirim senibu arada a grubu olanlar yemesin patlıcam biber domates patates vs:99::99::99:sizler ne yapıyosunuz karılar söyleyim hemen kı zsevinç karısı ne yapıyon:131::131::131::131:

Aaaa ne carsi pazari kocacim beni her yere goturdu butun islerimizi bitirdik sen catla patla sosyeteye bilem gittim
cok guzel bayram sekerleri ve cikolata kolonya aldim burda bayram coregi olur tereyagli ondanda aldim ohhh
sen daha ewde otur kari

dimi pattiste koyam pattis hastasıyım zati kız bu arada zati soğanı sarımsağı 3 çeşit biberi doğradım patlıcanda varmış 4-5 tane zaten etim çözülmüyo ama yaa neetcem bilmiyom 1 büyük poy doğradıydım domatesi dahada doğruycam baharatladım yağı tuzu eti patlıcanları kaldı bi ette zor çözülcek yaa off en geç kaçta vermem gerekkiii kaç saatte pişer odun fırınnda bide üstünü bişiyle kapatcazmı kız :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…