ay çok sevindim canımmm. benim canım hiç bişeyler yazmak istemiyo kız. yoksam bişey yok hamilelikten olsa gerek. biz kızım odasını hazırlıyozzz.odassınıda marangoza yaptırıyoz. odanın duvarlarını boyadık. avizesini aldık. giyecekleri zaten almıştıkk. herşeyi pembiş pembiş oldu kuzumunnnn :)))
demek seemiyon artıkın bizihamiş kalana kadar kullandın beni
kız oda bitince resmini koyuver be bizde maaşalllah diyek
geçmş olsn cnm naapmamız lazım ne yaparsak geçer:18::18::18:ben geldim bebeler gene panik atagım azdı yaw:18::18::18::18::18:
sevmem mi canım benim. bişeyler yamasamda geliyorum okuyup gidiyorum canım benimm. oda bitsin koyucam tabi resimlerini merak etme. senin oğluşun nasıl keyfi yerindemii.
geçmş olsn cnm naapmamız lazım ne yaparsak geçer:18::18::18:
iyi cnm çok şükür dolanıp duruyo içimdebacağını tutup ısırasım geliyo ama tutamıyorum
kıslar benm biras işlerim var çıkmam gerek öptüm sizi kselcim yine gel
geçmş olsn cnm naapmamız lazım ne yaparsak geçer:18::18::18:
iyi cnm çok şükür dolanıp duruyo içimdebacağını tutup ısırasım geliyo ama tutamıyorum
kıslar benm biras işlerim var çıkmam gerek öptüm sizi kselcim yine gel
canım bilsem olay biticek ama bilemiyorum çok fena oldum demin yaallahtan eskisi gibi degilim kendimi durdurabiliyorum
Gecmis olsunn kuzummm
Sen ustesinden gelirsin guclu karisin cnm
Ksel buyumus bebisin masallahhh cnmm az kalmis
Gecmis olsunn kuzummm
Sen ustesinden gelirsin guclu karisin cnm
Ksel buyumus bebisin masallahhh cnmm az kalmis
:99: benim olmadigim belli dimi itiraf etbugün kocam erken çıkıcak o gelmeden şu ,iişleri bitiriyim
sizde yazmıyonuz zati
ben geldim bebeler gene panik atagım azdı yaw:18::18::18::18::18:
Bengi sor canim patlican tavasini
canım gecen vuruldugumuda göbekden vuruldum doktor bunuda gobekten dedı catlayıp catlamadıgını gecen bılemedık ksıt oldu ıste bu ay oyuzden ıgenedn sonra gene konturole gıdecem bakacak doktor
etin yarisini kullan o zaman arap tavasi yapak patlicanlari pijamali soy kupten az buyuk olacak sekilde tuzlu suya dogra 2 tane orta boy patateside soy ayni buyuklukte dograsen şu tarifi en iyisi baştan yaz leeeyn en ince ayrıntısına kadaaar yalnız anca 3 patlıcan falan var sanırım yetermiki ette yarım kgdan fazla sanırım hepsini kullanmayım dimi? :26: buszluktan yeni çıkardım ama inşallah donu çözülürde biran önce yapıp fırına yollayabilirim :26::26:
:99: benim olmadigim belli dimi itiraf et
gecmis olsun canim aman dikkat ett :18:
ben geldim kocişim beni aldatıyo karşı dairede amcasıyla markete pazara gidicez tık yok demin geldi geçti bebem ya çok şükür kız ben gelince yapmazsan gebertiirim seni bu arada a grubu olanlar yemesin patlıcam biber domates patates vs:99::99::99:sizler ne yapıyosunuz karılar söyleyim hemen kı zsevinç karısı ne yapıyon:131::131::131::131:
etin yarisini kullan o zaman arap tavasi yapak patlicanlari pijamali soy kupten az buyuk olacak sekilde tuzlu suya dogra 2 tane orta boy patateside soy ayni buyuklukte dogra
bir buyuk sogan
3-4 tane yesil biber
4-5 tane sarimsak dogra
Bolca domates dogra orta boysa
3-4 tane hepsini tepsiye dok tuz
pul biber ve yag gezdir iyice karistir
gonder odun firininaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?