dimi pattiste koyam pattis hastasıyım zati kız bu arada zati soğanı sarımsağı 3 çeşit biberi doğradım patlıcanda varmış 4-5 tane zaten etim çözülmüyo ama yaa neetcem bilmiyom 1 büyük poy doğradıydım domatesi dahada doğruycam baharatladım yağı tuzu eti patlıcanları kaldı bi ette zor çözülcek yaa off en geç kaçta vermem gerekkiii kaç saatte pişer odun fırınnda bide üstünü bişiyle kapatcazmı kız :26:
Aaaa ne carsi pazari kocacim beni her yere goturdu butun islerimizi bitirdik sen catla patla sosyeteye bilem gittim
cok guzel bayram sekerleri ve cikolata kolonya aldimburda bayram coregi olur tereyagli ondanda aldim ohhh
sen daha ewde otur kari
ya benim göğüslerim ağrımaya başladı acaba yinemi hastalancam :/ kasıklarımda arada sızlıyo .. iyice dengem şaştı
Canim tam 1 saatte pisiyooo daha vakit var et cozulur ustunu kapatirsan haslanmis gibi oluyo acik olunca kuzariyo zaten adamlar karistira karistira pisiriyoo
patatesi bir tane dogra o zaman
sicak pidede alsin kocis yaninada cacik yap super oluyooo
Domatesi bol olunca onun suyuyla pisiyo en son bir cay bardagi su gezdir
canım onu bilmemde benim adetim yakınkken gögüslerim kaşınıyo nedense:2rdan anlıyorum adet olucagımı kaşınmadı bilki bebek var
Eyup sultan yok basak karisinida al beraber gidinbak agır oldu bu seferki taammı bende giderim ne var senin orda eyüp sultan varmı mubarek beldeye gidicem ziyarete işşallah
canım onu bilmemde benim adetim yakınkken gögüslerim kaşınıyo nedense:2rdan anlıyorum adet olucagımı kaşınmadı bilki bebek var
cacık olma yanına etin demirini öldürüyo en iyisi bol yeşillikli bi salata turşu vs. çorba olarak ne yapsanki mercinmek yapem en iyisi soğanlı sarımsaklı havuçlu patatesli falan pilavada gerek varmı acabaa? :26:
kızlar merak etmeyin diye yazıyorumm
beta hcg değerim 745 çıktıı,
hamileyim
Eyup sultan yok basak karisinida al beraber gidin
mercimek yap pilav sewerseniz bir su bardagi pirinc pilavi yap
Hepinizde nereye gittiniz leeeyn :84: herkescikler bayram hazırlığımı yapıyo naapıyo yaaadumancım sen nye konuşmuyon kız
orgunum biraz canım sen nasılsın?geçmişi okuyodum cnm nslsn??
orgunum biraz canım sen nasılsın?
bende öyle diyelimcnm sıkıldı odada bende isim bakıyorum bebikime
Hepinizde nereye gittiniz leeeyn :84: herkescikler bayram hazırlığımı yapıyo naapıyo yaaadumancım sen nye konuşmuyon kız
Buldunmu kizimiza isim...:26:bende öyle diyelimcnm sıkıldı odada bende isim bakıyorum bebikime
gözünaydın canım inan çok sevindim Allah sağlıklı bi gebelik ve kolay bi doğum nasip etsin erenaycım
kız isimleri diye yazdım ama pek hoşuma giden olmadı... gene kendi aklımıza gelenlerden bakıcaz herhalde yaaaee neler buldun hadi isim beğenek bebelerimize yapcak başka işimiz yok nasılsa
kiz herkesin isi var malum bugun arefe yarin bayram dolmayi pisirmediysen bisicik olmas fazla yorma kendini yimek gittimi firina
Buldunmu kizimiza isim...:26:
hoşgeldin tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?