Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim tam 1 saatte pisiyooo daha vakit var et cozulur ustunu kapatirsan haslanmis gibi oluyo acik olunca kuzariyo zaten adamlar karistira karistira pisiriyoo
patatesi bir tane dogra o zaman
sicak pidede alsin kocis yaninada cacik yap super oluyooo
Domatesi bol olunca onun suyuyla pisiyo en son bir cay bardagi su gezdir

Son düzenleme:
ya benim göğüslerim ağrımaya başladı acaba yinemi hastalancam :/ kasıklarımda arada sızlıyo .. iyice dengem şaştı

Aaaa ne carsi pazari kocacim beni her yere goturdu butun islerimizi bitirdik sen catla patla sosyeteye bilem gittim
cok guzel bayram sekerleri ve cikolata kolonya aldim burda bayram coregi olur tereyagli ondanda aldim ohhh
sen daha ewde otur kari
bak agır oldu bu seferki taammıbende giderim ne var senin orda eyüp sultan varmı mubarek beldeye gidicem ziyarete işşallah
ya benim göğüslerim ağrımaya başladı acaba yinemi hastalancam :/ kasıklarımda arada sızlıyo .. iyice dengem şaştı

canım onu bilmemde benim adetim yakınkken gögüslerim kaşınıyo nedense:2rdan anlıyorum adet olucagımı kaşınmadı bilki bebek var

cacık olma yanına etin demirini öldürüyo en iyisi bol yeşillikli bi salata turşu vs. çorba olarak ne yapsanki mercinmek yapem en iyisi soğanlı sarımsaklı havuçlu patatesli falan pilavada gerek varmı acabaa? :26:

canım onu bilmemde benim adetim yakınkken gögüslerim kaşınıyo nedense:2rdan anlıyorum adet olucagımı kaşınmadı bilki bebek var

normalde adetime 1 hafta kala benimde göğüslerimde ağrı olur ucu kaşınır..ama adetime daha çok var..malum aşılamadan sonra adette oldum..üstüne görmüş olabileceğim ihtimali var ama nekadar mümkün bilmiyorum..

Eyup sultan yok basak karisinida al beraber gidin

mercimek yap pilav sewerseniz bir su bardagi pirinc pilavi yap

Eyup sultan yok basak karisinida al beraber gidin

mercimek yap pilav sewerseniz bir su bardagi pirinc pilavi yap

hıı hıı mercimek yaptım birazdanda pişircem hazırladım malzemelerini kattım ooh bol vitaminli bi yemek oldu pilava gerekyok yaa yarına nöbet yazmışlar kocişime o halde gelen misafirde olmaz bize böreğimi tatlımı yarın yapiim bari :26: of ya dolmamda bekliycek 2 gün dolapta pişmeyiii :26:

Hepinizde nereye gittiniz leeeyn :84: herkescikler bayram hazırlığımı yapıyo naapıyo yaaa dumancım sen nye konuşmuyon kız

Hepinizde nereye gittiniz leeeyn :84: herkescikler bayram hazırlığımı yapıyo naapıyo yaaa dumancım sen nye konuşmuyon kız
kiz herkesin isi var malum bugun arefe yarin bayram dolmayi pisirmediysen bisicik olmas fazla yorma kendini yimek gittimi firina
bende öyle diyelim cnm sıkıldı odada bende isim bakıyorum bebikime
Buldunmu kizimiza isim...:26:

ee neler buldun hadi isim beğenek bebelerimize yapcak başka işimiz yok nasılsa
kız isimleri diye yazdım ama pek hoşuma giden olmadı... gene kendi aklımıza gelenlerden bakıcaz herhalde yaaa(

kiz herkesin isi var malum bugun arefe yarin bayram dolmayi pisirmediysen bisicik olmas fazla yorma kendini yimek gittimi firina

Buldunmu kizimiza isim...:26:

yok cnm yaa daha çok muallakta.seçenekleri sıralayım suan için... hande, ela, meriç, gülfem.... ama ben yinede çok muallaktayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…