kiz herkesin isi var malum bugun arefe yarin bayram dolmayi pisirmediysen bisicik olmas fazla yorma kendini yimek gittimi firina
Buldunmu kizimiza isim...:26:
hoşbuldum kuzum ..kız sen daha gitmedinmi tatile...
gittim cnm suan odadayım kociş uyuyo:) iftarı bekliyoruz ama çok acıktım, oruçlu olunca eşim zor oldu bugün deniz filan...
ee tabi zor olur oruçken...sen niye kendini aç bırakıyosun canım bişeyler atıştırsaydın yemeğe kadar...keyfini çıkar dinlen bol,bol...
kız ne bileyim beraber yiyelim diye bekliyorum ablamlar da var ya.....
kız yine beraber yeseydinde azcık bişeyler atıştırsaydın..cimcime yi aç bırakma anası...
kız isimleri diye yazdım ama pek hoşuma giden olmadı... gene kendi aklımıza gelenlerden bakıcaz herhalde yaaa(
yok cnm yaa daha çok muallakta.seçenekleri sıralayım suan için... hande, ela, meriç, gülfem.... ama ben yinede çok muallaktayım:)
nde biissüü kız ismi var erkek bulamadım pek güzel ama :26::26:
Bengisu: Cennet ırmakları, aabıhayat
Ecrin: Allahın verdiği armağan
Berre: iyilik
Tuana: Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası
Alara: Su perisi, cennetin kapısı
Belis:alkın ilk meyvesi,güzel kız
Beliz: işaret iz, alamet
Belinay
Erkeğede Oğuz,Oğuzalp,Demiray,Denizhan,Enginalp,Alper,Koray,Kayra,Korhan,Atahan,Ayaz,Ayberk,Berke,Erdem bunlar var şimdilik aklmda :26: sice erkeğe hangisi güzel :26::26:
Kız ismi olarakta Belis,Bengisu,Alara isimlerini düşünüyom bakalım :26:Ecrşnle tuıanada güzel oylama yapak bebişimin ismine haydi kızlar oylamayaa
abur cubur bişiler var olmazsa onlardan alırım biraz cnm napim.. daha çok var zaten iftara
son zamanlara geleyimde isim bulamazsam bende sunarım inş.oylamaya:))
seninkilerden beliz, berre güzelmiş.
nde biissüü kız ismi var erkek bulamadım pek güzel ama :26::26:
Bengisu: Cennet ırmakları, aabıhayat
Ecrin: Allahın verdiği armağan
Berre: iyilik
Tuana: Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası
Alara: Su perisi, cennetin kapısı
Belis:alkın ilk meyvesi,güzel kız
Beliz: işaret iz, alamet
Belinay
Erkeğede Oğuz,Oğuzalp,Demiray,Denizhan,Enginalp,Alper,Koray,Kayra,Korhan,Atahan,Ayaz,Ayberk,Berke,Erdem bunlar var şimdilik aklmda :26: sice erkeğe hangisi güzel :26::26:
Kız ismi olarakta Belis,Bengisu,Alara isimlerini düşünüyom bakalım :26:Ecrşnle tuıanada güzel oylama yapak bebişimin ismine haydi kızlar oylamayaa
ne renk yapıyosun? geüle güle kullan canımm tabiki öncelik kocicicinn onunla ilgilenkız abur cubur fazla yeme sakınkız şu anda benim saçım boyalı ,saati doldu kalkıp yıkayım sonra görüşürüz..eşimden fırsat bulursam tabi evde oldumu hep onunla ilgileneyim istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hepiciği güzel benimkilerin bikerem hıh
güzel isimler var aralarında....ah,ahh benim oğlum olsa adını kayra,kız olsa elif koyacaktık ama kısmet olmadı maalesef......inşaallah haklarında hayırlı olan ismi koyarsınız canım..bebişlerinize....
son zamanlara geleyimde isim bulamazsam bende sunarım inş.oylamaya:))
seninkilerden beliz, berre güzelmiş.
hı onları koy ben koymayı düşünmüyom pek onlar zati
güzel isimler var aralarında....ah,ahh benim oğlum olsa adını kayra,kız olsa elif koyacaktık ama kısmet olmadı maalesef......inşaallah haklarında hayırlı olan ismi koyarsınız canım..bebişlerinize....
benim daha çooook değişecek gibi doğuma kadarrhadi grş byeeee
dimi kayra çok güzel isim yakışır benimde oğluşuma ama anllamlarıda önemli tabi neki acaba anlamları :26: elif koymam benim ailedede eşimin ailedede var o isimden bu arada görümcemin kızının adı Dilan teyzoşun çocuklarının adıda Beril Beyza ve Berkay aklınızda bulunsun Dayımı oğlanlarda umu ve emir öle yaani seçin beğenin alın güzel isimlerde önerin please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?