Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kiz herkesin isi var malum bugun arefe yarin bayram dolmayi pisirmediysen bisicik olmas fazla yorma kendini yimek gittimi firina

Buldunmu kizimiza isim...:26:

gitti vanım çoktan 5te götürdü 7e gitcez almaya ama karıştırmaazlar heralde yaa orda bişii olurmukii :26::26: çorbada pişiyo taşmış biraz off battı gene ocak yaa batmasa şaşardım zaten salatada azır çoktan bi tuzu nar ekşisi kaldı

gittim cnm suan odadayım kociş uyuyo:) iftarı bekliyoruz ama çok acıktım, oruçlu olunca eşim zor oldu bugün deniz filan...

ee tabi zor olur oruçken...sen niye kendini aç bırakıyosun canım bişeyler atıştırsaydın yemeğe kadar...keyfini çıkar dinlen bol,bol...

nde biissüü kız ismi var erkek bulamadım pek güzel ama :26::26:

Bengisu: Cennet ırmakları, aabıhayat
Ecrin: Allahın verdiği armağan
Berre: iyilik
Tuana: Cennet bahçesine düşen ilk yağmur damlası
Alara: Su perisi, cennetin kapısı
Belis:alkın ilk meyvesi,güzel kız
Beliz: işaret iz, alamet
Belinay

Erkeğede Oğuz,Oğuzalp,Demiray,Denizhan,Enginalp,Alper,Koray,Kayra,Korhan,Atahan,Ayaz,Ayberk,Berke,Erdem bunlar var şimdilik aklmda :26: sice erkeğe hangisi güzel :26::26:
Kız ismi olarakta Belis,Bengisu,Alara isimlerini düşünüyom bakalım :26: Ecrşnle tuıanada güzel oylama yapak bebişimin ismine haydi kızlar oylamayaa

son zamanlara geleyimde isim bulamazsam bende sunarım inş.oylamaya:))

seninkilerden beliz, berre güzelmiş.

abur cubur bişiler var olmazsa onlardan alırım biraz cnm napim.. daha çok var zaten iftara

kız abur cubur fazla yeme sakınkız şu anda benim saçım boyalı ,saati doldu kalkıp yıkayım sonra görüşürüz..eşimden fırsat bulursam tabi evde oldumu hep onunla ilgileneyim istiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

güzel isimler var aralarında....ah,ahh benim oğlum olsa adını kayra,kız olsa elif koyacaktık ama kısmet olmadı maalesef......inşaallah haklarında hayırlı olan ismi koyarsınız canım..bebişlerinize....

ne renk yapıyosun? geüle güle kullan canımm tabiki öncelik kocicicinn onunla ilgilen görüşürüzzz bende çıkıcam zatiii...
Hepiciği güzel benimkilerin bikerem hıh

hayatım tabiki hepiciği güzel,ama bana yakın gelenleri dedim ben

Beydagli hosgeldin hayatim boyan hayirli olsun bende salata yapacam gorusuruk hayatim optum

Son düzenleme:
güzel isimler var aralarında....ah,ahh benim oğlum olsa adını kayra,kız olsa elif koyacaktık ama kısmet olmadı maalesef......inşaallah haklarında hayırlı olan ismi koyarsınız canım..bebişlerinize....

dimi kayra çok güzel isim yakışır benimde oğluşuma ama anllamlarıda önemli tabi neki acaba anlamları :26: elif koymam benim ailedede eşimin ailedede var o isimden bu arada görümcemin kızının adı Dilan teyzoşun çocuklarının adıda Beril Beyza ve Berkay aklınızda bulunsun Dayımı oğlanlarda umu ve emir öle yaani seçin beğenin alın güzel isimlerde önerin please

kayranın alm ALLAH tan gelen iyilik güzellik demek canım... zaten anlamını öğrenince çok sewmiştim...

elifin anlamıda..arap alfabesininilk harfi ve dost,tanıdık ,ışık saçan güzel kız demek miş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…