kendi saç rengim kuzum,yani kumral, aslında boyamayı hiç sewmiyorum ben ama hani sadece türk filmlerinde polur zannederdim yıllar önce bir kürtaj ertesi benim saçlar beyazladı birden ,annemin rahatsızlığında da iyice arttı...demek gerçek oluyomuş...hem ben balyaj yaptırmak istiyorum bir kez yaptırmıştım çok güzel olmuştu,ama benim kociş sarışın olma diyor,ama ben bulurum bir yolunu:))ne renk yapıyosun? geüle güle kullan canımm tabiki öncelik kocicicinn onunla ilgilengörüşürüzzz bende çıkıcam zatiii...
hayatım tabiki hepiciği güzel,ama bana yakın gelenleri dedim ben
sağol canım...ellerine sağlık seninde görüşürükBeydagli hosgeldin hayatim boyan hayirli olsun bende salata yapacam gorusuruk hayatim optum
ikisinide kullanmak kısmet olur inşallahhhh
kayranın alm ALLAH tan gelen iyilik güzellik demek canım... zaten anlamını öğrenince çok sewmiştim...
elifin anlamıda..arap alfabesininilk harfi ve dost,tanıdık ,ışık saçan güzel kız demek miş...
Kiz ben dimedimmi folyolamayin sulu yimek gibi olur agzi acik pisince kizarmis gibi olur kocisi tembihlesydin keskem neyse tecrube oldu bizimkisinde hic su kalmamisti
:26:
ne bilem canım orda öyle bi halt yiycekleriniikızdım zaten bisssürü insan bisorar folyolu pişcek olsa ben folyolard yollardım sen niye arayıp sormadın bidiye kıdım güsel pişmiş az önce fırından çıkardım bayaa çekmiş suyunu hiç diilse yiyce şimdik onu:26:
Neyse tecrube oldu cnm afiyet olsun
kiz bizden baska kimse yok haaa:26:
bengisucum bebem topik bize kaldı bu karılar nerde acaba bebem
reklam arasında bakem dediydim anaaa sevinçten sonra paşamda kaybolmuuuş
ne bilem dışardamı sürtüyolaa yoksa bayramamı hazırlık yapıyolaa bilemedimkii :26: Bizde kocişle film izliyok
bengisucum bebem topik bize kaldı bu karılar nerde acaba bebem
reklam arasında bakem dediydim anaaa sevinçten sonra paşamda kaybolmuuuş
burdayım caanım 7 takım yedikelrimi yadım yazmazsak ceza var nerde kalmıştık kesin sevinç karısı çatışmaya girmiştir afire suyuyla yıkanıyodurBen çeflerin düllelosunu seyrediyorm bebem kadında ne gögüsler var öle hepsi topilik
oooo sevıncım haydı bakım kolay gele rastgelebenım carpışma dun yasandı artık bıttı sanırım yumurtlama doktor en son dun geceyı demıştı artık bayram gırıyo zaten memlekete gıdıcem kalıcam bo kaç gun bızden dahada ıs cıkmaz bu arada ben hala grıp gbıyım ama bugun daha ıyıyım cok sukru azcık temızlık yaptım evı öle pis bırakmayam dedım
Ellerine saglik hayatim bende kacgun temizlik yaptim dun bitti sukur bende gidecem yolun acik olsun tatlim yaz gunude hec cekilmez grip bol bol meyve ye hayatim..
aldım bıseyler vıtamın felan takvıye edıyomarkadasımın tekı tutturdu sen hamılesın dıye hahahaha bazen vucut grıp belırtısı gıbı belırtı verıyomuymuş neymış hamılelığe kız uc gunluk hamılelık böle belırtı verırse 9 ayda goturu benı be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?