Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne renk yapıyosun? geüle güle kullan canımm tabiki öncelik kocicicinn onunla ilgilen görüşürüzzz bende çıkıcam zatiii...

hayatım tabiki hepiciği güzel,ama bana yakın gelenleri dedim ben
kendi saç rengim kuzum,yani kumral, aslında boyamayı hiç sewmiyorum ben ama hani sadece türk filmlerinde polur zannederdim yıllar önce bir kürtaj ertesi benim saçlar beyazladı birden ,annemin rahatsızlığında da iyice arttı...demek gerçek oluyomuş...hem ben balyaj yaptırmak istiyorum bir kez yaptırmıştım çok güzel olmuştu,ama benim kociş sarışın olma diyor,ama ben bulurum bir yolunu:))
Beydagli hosgeldin hayatim boyan hayirli olsun bende salata yapacam gorusuruk hayatim optum
sağol canım...ellerine sağlık seninde görüşürük
ikisinide kullanmak kısmet olur inşallahhhh

inşaallah canım....

Son düzenleme:
ay seviiinç nerdesiiin ağlamak istiyorum yaa sorma patlıcan tavamın başına gelenleri ben öyle yaptım güzelce yolladıydım siz tutun orda üstü açık olmaz diye orda folyo al sn kociş folyolayınbi geldiki sulu suluuu 7yi çeyrek geçiyodu e geldiğideee şok oldum hemen fırına attım ve en yüksek derecede ızgaraya aldım :26: ezan okundu çoktan o hayla pişyoo kocişin sabrı kaçtı ona koydum yiyo şimdi kzdımda bissürü bana sormadan niye folyoladınız folyolancak olsa ben burdan folyolarda yollardım diyeee ben yemem öledidim iyice pişsin suunu çeksin öle yicem dedim geldim hıh olcak işmi yaa sulu yemek gibim olmuş resmeeen foyolancağını bilsem hiç diilse içine su falan koymazdıım :26::26: gitti güzelim yemk resmen yaa çıldıracam vallaaaa

Tama ozaman oğluma kesin kayra koyuyorum zaten ço beğenmiştim araştırırken anlamıda güzemiş kız

Kiz ben dimedimmi folyolamayin sulu yimek gibi olur agzi acik pisince kizarmis gibi olur kocisi tembihlesydin keskem neyse tecrube oldu bizimkisinde hic su kalmamisti
:26:

Kiz ben dimedimmi folyolamayin sulu yimek gibi olur agzi acik pisince kizarmis gibi olur kocisi tembihlesydin keskem neyse tecrube oldu bizimkisinde hic su kalmamisti
:26:

ne bilem canım orda öyle bi halt yiyceklerinii kızdım zaten bisssürü insan bisorar folyolu pişcek olsa ben folyolard yollardım sen niye arayıp sormadın bidiye kıdım güsel pişmiş az önce fırından çıkardım bayaa çekmiş suyunu hiç diilse yiyce şimdik onu:26:

Neyse tecrube oldu cnm afiyet olsun
kiz bizden baska kimse yok haaa:26:

ne bilem dışardamı sürtüyolaa yoksa bayramamı hazırlık yapıyolaa bilemedimkii :26: Bizde kocişle film izliyok

burdayım caanım 7 takım yedikelrimi yadım yazmazsak ceza var nerde kalmıştık kesin sevinç karısı çatışmaya girmiştir afire suyuyla yıkanıyodur Ben çeflerin düllelosunu seyrediyorm bebem kadında ne gögüsler var öle hepsi topilik

bengisucum bebem topik bize kaldı bu karılar nerde acaba bebem
ben gene carsidaydim
reklam arasında bakem dediydim anaaa sevinçten sonra paşamda kaybolmuuuş
kocise kot almistik paca boyu ayarlattik bebeeem

yok daha carpismadim gece carpisacam oglan uyanik daha

oooo sevıncım haydı bakım kolay gele rastgele benım carpışma dun yasandı artık bıttı sanırım yumurtlama doktor en son dun geceyı demıştı artık bayram gırıyo zaten memlekete gıdıcem kalıcam bo kaç gun bızden dahada ıs cıkmaz bu arada ben hala grıp gbıyım ama bugun daha ıyıyım cok sukru azcık temızlık yaptım evı öle pis bırakmayam dedım

Ellerine saglik hayatim bende kacgun temizlik yaptim dun bitti sukur bende gidecem yolun acik olsun tatlim yaz gunude hec cekilmez grip bol bol meyve ye hayatim..

Ellerine saglik hayatim bende kacgun temizlik yaptim dun bitti sukur bende gidecem yolun acik olsun tatlim yaz gunude hec cekilmez grip bol bol meyve ye hayatim..

aldım bıseyler vıtamın felan takvıye edıyom arkadasımın tekı tutturdu sen hamılesın dıye hahahaha bazen vucut grıp belırtısı gıbı belırtı verıyomuymuş neymış hamılelığe kız uc gunluk hamılelık böle belırtı verırse 9 ayda goturu benı be

kizzz bende grip olurum haaaa arkadasin hakli zaar kutluyom onu tez zamanda gelsin insallah bebeeen :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…