Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

7 takım yedikelrimi yadımda ne kız ne cezası var ölee

kizzz bende grip olurum haaaa arkadasin hakli zaar kutluyom onu tez zamanda gelsin insallah bebeeen :13:

ay desene berağbe rdoğurcaz kız ben corek otu kurune basladıydım sımdı öğrendım . gun baslayıp 12. gunu bırakcakmısın benım 12. gunu gectı ama ben bırakayım barı artık onuda adet olunca ıkıncı gun baslarım:26::26::26:

çörek otu kürüdemi varmııış o nasıl oluyp kız şu bal çörek otu tarçın vs. yapılan şeyimi diyoooon

çörek otu kürüdemi varmııış o nasıl oluyp kız şu bal çörek otu tarçın vs. yapılan şeyimi diyoooon

evet cnım onu yaptımda sımdı bıraz daha arastırayım dedım adetın ıkıncı gunu ve 12. gunu arası kullanılıyomuş benım 18. gunum başlayalı 3- 4 gun oldu rastgele baslanıyo sanıyodum oyuzden bırakıyom adet olunca tekrar yapcam

evet canım çatlaması için zaten en az 18 milim olması lazım ama küçük ya sen genede çatlatma iğnesi vurun işini şansa bırakma canım

canım benım adetımın bugun 18. gunu ve 14. gunu ben doktora gıttığımde 18 mm dedı 10.gun gıttığımde 10mm dedı.. buyume hızı normal dedı vurmadı iğne felan bende ısrar etmedım.. ılışkı verd bır gun arayla işte yaptık onlarıda bakalım olmadı bıdahakı aya vurdururum tabı doktora gıtmeyı bırakmazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…