Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hmm bence başka şeylerde denesen beraberinde sorun olmaz sanırım incir kürü soğan kürü vs. gibim :26::26:

hmm bence başka şeylerde denesen beraberinde sorun olmaz sanırım incir kürü soğan kürü vs. gibim :26::26:

he ya bende basladım bu ay ıncır kuruyle cörek otu kurune ama zamanalma yanlış oldu oyzuden sımdı bırakcam adetlıyklen baslıycam. hayıt tohumuda aldım cay yapı ıcıcem ama gecen ay klomen kullanmıştım bı atsın vucuttan onuda adetken baslıcam hadı hayırlısı

Canim corekotu kuru yumurtalari olgunlastirir we iyilestirir okumussundur baya yarari war herseye
Kasiklarinda sanci oluyomu

deli karı genede isteseydin ısrar etseydin yaa hazır büyümüş insan vurulmazmı yaa neyse olmassa diğer aya mutlaka iste bak

Canim corekotu kuru yumurtalari olgunlastirir we iyilestirir okumussundur baya yarari war herseye

yok olmuyo ılk klomen kullandığım ay cok ağrım oldu... ama benım rahımde sıvı var.. antıbıyotıkle gecmedı sonra gectı bı ay bu ay yıne gordu doktor onu.. bazı vucutlar yapıo dedı ağzı sızı siskınlık yapmıyosa zararı yok dedı ınşallah dedığı gıbıdır

evet adetinle beraber kullan ikisinide inciride sabah akşam aç karna içcen bak ötekinde kahvaltıda falanballa polenle neyim tüket hayıtı beraber yapma ama haa sakın

İnsaallah cnmm sifan olur kurler

Msjina bak ozele gonderdim

deli karı genede isteseydin ısrar etseydin yaa hazır büyümüş insan vurulmazmı yaa neyse olmassa diğer aya mutlaka iste bak

ama kuzum benım yumurtayla ılgılı bı sorunum yok allaha sukur.. gecen ayda gıttığımde 22 mm dedı zaten ama tutmadı.. catlamışta.. bu ayda kendı catlıcakmı bakalım dedık gereksız hormon yuklemesınden kacınıyo doktor sanırım.. ama herlade bu ayda öle olursa ısterım artık:26::26::26::26: bend eprolaktın sorunu vardı bıde troıd troıd ıyılestı cok sukur.. prolaktınde dusmuştu ama her ay kendı yukselıyo.. bu ayda baktırcam bakam sınırı asarsa hayıt tohumuna baslıcam artık

hamişlere ne faydası var acabaa kendime bi bal hazırlamışım içinde yok yok fındık ceviz badem susam polen ve çörek otu var kahvaltıda yiycem artıkın bundan sonra dopping doping resmen yaaa

e kuzum ozman incir kürünede çok gerek yokmuş ama yaparsanda 14.gününden itibaren yani yumurtlama zamanında 1 hafta boyunca her seferinde içine birde orta boy kıtr havuç koyup kaynatcan öyle yumurtaların çatlamsını sağlıyo diye duymuştum bi dene bakalım öyle

eprolaktin soruunu ne canım bilmiyomki :26: haa bu arada benim değerlerde fenaa halde iltihap ve guatr tehlikesi çıktı sanırım bzı değerim yüksek çıkmışta çok şaşırdım öle bi sorunum yoktuki daha önce hiç bidaa test yaptılar ama almadık sonucunu :26:

canım cok gecmış olsun.. prolaktın sut hormonu bazen kadınlarda doğum yapmasalar bıle vucutta bu hormon artıp bu kadın emzırıyo sınyalı yayıyomuş beyın.. doktor sut koruması denır buna halk dılıınde dedı.. yanıo ben aylarca sutum korumuş zaten

hadi yaa çok ilginçmiş bi zararı yok gibi duruyo ama yanıyonmu aylarca anlamadım? sıcakmı bastırıyoki sanaa neysem ben yatmaya gidiyom hanımlar kociş yarın nöbetçiymiş malesef sabah 6da kalkıp kahvaltı hazırlamam lazım ooof off sabahın köründe yaa ne güzel yarın çalışmıycak geç kalkarık güzel bi bayram kahvaltısı yaparık diye seviniyodum bende neysem ben kaçtıım hoşçakalıın

Ziyaretci bilem yok
ben cimdim yatiyom
belos olsa nescafe icerdik
sabah erken kalkacaz kocis bayram
namazina gidecek
donra kaynosa kahvaltiya gidecuk
ordanda aksama kadar akraba ziyareti yapacuk
aksam ewimize gelecuk yatacuk kalkacuk
2.gun sabah kahvaltisina Adanaya gidecuk

Simdiden bayraminizi kutluyorum canlarim
hersey gonlunuzce olsun iyi bayramlarrr

kendi ailenin yanına mı gidecen adanaya?? sen nerde yasıyon cnm? ben o kadar üzgünüm ki ailemden ayrı ilk bayramımım olacak. aynı senin gibi eşimin memleketinde yasıyom.. (eski konularda gördüm de:) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…