kendi ailenin yanına mı gidecen adanaya?? sen nerde yasıyon cnm? ben o kadar üzgünüm ki ailemden ayrı ilk bayramımım olacak. aynı senin gibi eşimin memleketinde yasıyom.. (eski konularda gördüm de:) )
Ewet hayatim annemler orda ben kahramanmarastayim mesafe 2,5 saat saolsun esim goturecek
esimin memleketindeyim maalesefffkahrolasica gurbetteyim..hiic kimsem yok
ne akraba ne kardes nede biseee
ben de aynı.. 1 yıllık evliyim ama şimdiki aklım olsa ailemin yanında yasamak isterdim.. benim de kimsem yok. eşimin ailesi ablası hep burda..
amin inşallahhhh
sen geçmişi didik didik okumuyorsunki bulup çıkarttırmaa hem ben senide merak edşp kaç defa yazmıştım
bu karı iğne vurulacaktı ne yaptı acaba diye
güle güle canım hayırlı bayramlar...
ben olmasam napıcan soruorum sana napacannnn gadunnn
kız yokk be çarşıdaydımmmmmmmmmmmm
hadiş senden duydum annem face de ki mesajından saol haber verdiğin için sen benden önce duymuşsun ben yoktumkiii
umrunda değilki koca totolu karının
anca sosyete pazarında gezmeyi bilir
ooo çok yoğunsunuzzz ben anca mersinde evde tünicemmmm heheheh kızzzz istanbula cidiyrum haa 2 aya kalmaz eşimin işi icabı bende çalışicimmm eski iş yerimde ohhh hem hasret gidercim hem payamı kazancemmmm kocamın baya işi var orda burdaki işyerinden bakalımmm dua et bacı nolur devam etsinnZiyaretci bilem yok
ben cimdim yatiyom
belos olsa nescafe icerdik
sabah erken kalkacaz kocis bayram
namazina gidecek
donra kaynosa kahvaltiya gidecuk
ordanda aksama kadar akraba ziyareti yapacuk
aksam ewimize gelecuk yatacuk kalkacuk
2.gun sabah kahvaltisina Adanaya gidecuk
Simdiden bayraminizi kutluyorum canlarim
hersey gonlunuzce olsun iyi bayramlarrr
heleki ilk bayramsaa çok zor 4 yılım geçtiiii ama son iki yıldır kurbanımı annemlerde geçiriom arada değişiklik şartttkendi ailenin yanına mı gidecen adanaya?? sen nerde yasıyon cnm? ben o kadar üzgünüm ki ailemden ayrı ilk bayramımım olacak. aynı senin gibi eşimin memleketinde yasıyom.. (eski konularda gördüm de:) )
mersndeyim siteee net çekmişşşşş allah razı olsun düşünenlerden seninde canım yarın el öpmeye gelcem pamuk elceyzlerinn şeker vimesin hah payam kalmadıııııHadis napiyon giz gitmedinmi mersine bayramin kutlu olsun hayatim
Cnm netten arastirhamişlere ne faydası var acabaa kendime bi bal hazırlamışım içinde yok yok fındık ceviz badem susam polen ve çörek otu var kahvaltıda yiycem artıkın bundan sonradopping doping resmen yaaa
:118::118::118::118:
saat 12 yi gectiii iyi bayramlaarrr
:119::119::119::119:
Gunaydin canlarim yatiyonuzmu daha kalkin artik bugun bayram
Iyi bayramlar canim...hayırlı bayramlar kızlar
gnydn kankam bayram temizliği yaptınmı topikeeee erkencisi herkess namazdan dönen kocasını bayramlamak için bekliodur iyi bayramlar yeğenimi gönder elimi öpsünnn şeker vercemmmm
herkesin bayramını kutluyorum güzeller...inşallah tadını çıkarırsınız bayramın..öpüldünüzzz
şu mübarek günlerde rabbimden dileğim inşallah sizlerde bu güzel duyguyu yaşarsınız (amin )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?