Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kendi ailenin yanına mı gidecen adanaya?? sen nerde yasıyon cnm? ben o kadar üzgünüm ki ailemden ayrı ilk bayramımım olacak. aynı senin gibi eşimin memleketinde yasıyom.. (eski konularda gördüm de:) )

Ewet hayatim annemler orda ben kahramanmarastayim mesafe 2,5 saat saolsun esim goturecek
esimin memleketindeyim maalesefff kahrolasica gurbetteyim..hiic kimsem yok
ne akraba ne kardes nede biseee

Ewet hayatim annemler orda ben kahramanmarastayim mesafe 2,5 saat saolsun esim goturecek
esimin memleketindeyim maalesefff kahrolasica gurbetteyim..hiic kimsem yok
ne akraba ne kardes nede biseee

ben de aynı.. 1 yıllık evliyim ama şimdiki aklım olsa ailemin yanında yasamak isterdim.. benim de kimsem yok. eşimin ailesi ablası hep burda..

:118::118::118::118:
saat 12 yi gectiii iyi bayramlaarrr
:119::119::119::119:

Son düzenleme:

saol bebem sanada

kız yokk be çarşıdaydımmmmmmmmmmmm

hadiş senden duydum annem face de ki mesajından saol haber verdiğin için sen benden önce duymuşsun ben yoktumkiii
ben olmasam napıcan soruorum sana napacannnn gadunnn

umrunda değilki koca totolu karının

anca sosyete pazarında gezmeyi bilir

heh hiç habarı yokkkk anca gezsin tozsun ayyyyyyyyyyy kankama laf söletmem bennnn kankam ne yapsa yeridir falan filann:)))

ooo çok yoğunsunuzzz ben anca mersinde evde tünicemmmm heheheh kızzzz istanbula cidiyrum haa 2 aya kalmaz eşimin işi icabı bende çalışicimmm eski iş yerimde ohhh hem hasret gidercim hem payamı kazancemmmm kocamın baya işi var orda burdaki işyerinden bakalımmm dua et bacı nolur devam etsinn

kendi ailenin yanına mı gidecen adanaya?? sen nerde yasıyon cnm? ben o kadar üzgünüm ki ailemden ayrı ilk bayramımım olacak. aynı senin gibi eşimin memleketinde yasıyom.. (eski konularda gördüm de:) )
heleki ilk bayramsaa çok zor 4 yılım geçtiiii ama son iki yıldır kurbanımı annemlerde geçiriom arada değişiklik şarttt

Hadis napiyon giz gitmedinmi mersine bayramin kutlu olsun hayatim
mersndeyim siteee net çekmişşşşş allah razı olsun düşünenlerden seninde canım yarın el öpmeye gelcem pamuk elceyzlerinn şeker vimesin hah payam kalmadııııı

hamişlere ne faydası var acabaa kendime bi bal hazırlamışım içinde yok yok fındık ceviz badem susam polen ve çörek otu var kahvaltıda yiycem artıkın bundan sonra dopping doping resmen yaaa
Cnm netten arastir
:118::118::118::118:
saat 12 yi gectiii iyi bayramlaarrr
:119::119::119::119:

HEPİNİZE İYİ BAYRAMLaRRR

ayy hadı hayırlı bayramlar kızlar ya bısey sorcam arıyom arıyom bulamıyom nette bısey.. gorumcemın kaynanası mekkeden bı ot getırtmış hz. fatımanın elı.. cocuk ısteyenlerde kullanıyomus ama nasıl kullanılıyo bısey bulamadım varmı bı fıkrı olan

iyi bayramlar hanımlaaar nassınız bakeeem? Herkescikler gezmeyemi dittiniz naaptınız ayol topik bom boş kalmıış benimde kocişim bugün çalışıyo dün öğrendikki nöbet yazmışlar gıcıklaaar ne güzel bayramda çalışmayacaktı yoksaa ühü iştee biy başıma kaldım bayyamda onlay yüsündeen of yaa uykum vay hayla benimde gelen falan olmıycak olsa uyuycam haa gerçi arkadaşlardan gelen olmaz bugünde belki kocişin evde olmadığını bilmeyen konu komşu geliymikii? :26: ay didim uyuyummu naapiim yaa gece uyuyamadım 3ü geçiyodu yattığım 6da kalktım kahvltı yaptık sonya geri yattım 11buçukta kalktım mama yaptım yidim az önce ay daha uyuyasım vay yaa uyusammıki yaa :26: off heryer her yerde toplancakta duruyooo özelliklede mutfak karışık accık dahauyuyum ben en iyisi kalkayım öle halledeyim işlerimi en iyisi :26:

herkesin bayramını kutluyorum güzeller...inşallah tadını çıkarırsınız bayramın..öpüldünüzzz

yaa bi tadını çıkarıyom bi tadını çıkarıyom sorma kociş yook gelen giden yook evdeydim bütün gün mutfaktan çıkamadım bi yaa börekin pattislerini haşladım ezdim bi içini hazırlaması kaldı bide sarması sonra dolaba atıp yarında pişiririm bi yandanda pattis salatası yaptım onu yiyom şimdik fırsat bulmulken bi bakem dediydim amaa ne kaa çok gelen olmuş öylee e millt sürtüyo tabi gezmelerde bende yarınla öbür gün gezcem işte kocişimle hıh

herkese hayırlı bayramlar

sevdiklerinizle beraber şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileklerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…