Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

anam bengisu kız sende mi hamişsin yeni farkettim canımmm. çokkk tebrik ediyorum. allah kucağına almayıda nasip etsinn

herkese iyi bayramlarrrr gezdim yoruldum anca gelebildim valla...
hepinizi kocaman öpüyorummmm

buarada eroş hamişmi doğrumu okudummmm
Allahım sen ne büyüksün

kızlar hayırlı bayramlar diliyorum hepiciginize ne var ne yok ben çok yoruldum biraz uzanayım deyomda sonra sevişirik sizlerleeşim pc istiyo ondan fırsat bulursam gelirim

kızlar hayırlı bayramlar diliyorum hepiciginize ne var ne yok ben çok yoruldum biraz uzanayım deyomda sonra sevişirik sizlerleeşim pc istiyo ondan fırsat bulursam gelirim

kız sevişirik diyi p durman ayıp aa okuyon olsa burda başka leler yapıyok sanacak duymayım bidaaa

slm altttaki hatunlarrr

öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun
bayramızı kutlamajk kısmet olmadı

dün sabaktan ber,i giremedim. rapor veriyim gidicem.

dün rahatsızlandım tüm dişlerim ağrıdı bütün gün, d,işlerimin ağrısı başıma vurdu

ilaçta alamadığım için çektim o ağrıyı.

kaynoşu yemeğe alamdım. akşam ona yemeğe gittik

sonra bütün gece dişlerim ve başım hız kesmeden ağrımaya devam ettiler. başıma pattis bağladım ama hiç bi işe yaramadıkim dediyse pattis baş ağrısını alır diye

bu sabakta öksürük oldum, kulaklarım iltihaplanmış, halsizlik diş ağrısı baş ağrısı vs vs hepsi karıştı

acile gittiktek bir ilaç kullanıyorum şu an o da parol ama olsun ağrılarıma iyi geliyor en azından. hamişler parol kullanabiliyomuş kimse sööleemdi

meyve yiyom dinleniyorum şu an

hepinizi öpüyorum seviyorum iyi bayramlar tekrar yarın daha dinç ve sağlıklı olarak görüşmek dileği ile

aaferim kuzum aaaferin sen süt ve süt ürünleri tüketme daha bebek bütün kalsiyumunu alsın seninde tüm dişlerin çürüsün srekli sancısında gör söz dinlemezsen öyle olur günde en az 2 bardak süt veya ayran en az 1 kase yoğurt yimen lazım peki sen hangisini yapıyooon tam dayaklıksın var ya şimdiden sonrada içmede göreyim genede geçmiş olsun canım ama mutlakaa calsiyum alman lazım bi şekilde yoksa daha çoook ağrır böyle

herkesin bayramını kutluyorum güzeller...inşallah tadını çıkarırsınız bayramın..öpüldünüzzz

hepinizin RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN kızlarrrr

herkese hayırlı bayramlar

sevdiklerinizle beraber şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileklerimle

Sizede iyi bayramlar karilarrrrr

Giii kariii gecmis olsun sanada eyi bayramlarr dayigiledemi gidemediniiizz
dordunmu agri kesici minosette kullaniliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…