herkese iyi bayramlarrrr gezdim yoruldum anca gelebildim valla...
hepinizi kocaman öpüyorummmm
buarada eroş hamişmi doğrumu okudummmm
Allahım sen ne büyüksün
anam bengisu kız sende mi hamişsin yeni farkettim canımmm. çokkk tebrik ediyorum. allah kucağına almayıda nasip etsinn
evet canım eroşda hamiş kalmış
çok sevindim yaaaa :))) darısı nazoş ve diğer isteyen arkadaşlarıma olsun inşallahhhhh
kızlar hayırlı bayramlar diliyorum hepiciginize ne var ne yok ben çok yoruldum biraz uzanayım deyomda sonra sevişirik sizlerleeşim pc istiyo ondan fırsat bulursam gelirim
e günaydın kuzum sen kaç zamandır girmiyon kız burayaa yoksun ortalardaa
napayım kuzum yaaa. arada giriyom işte böyle güzel haberler alıncada mutlu oluyorumm
slm altttaki hatunlarrr
öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun
bayramızı kutlamajk kısmet olmadı
dün sabaktan ber,i giremedim. rapor veriyim gidicem.
dün rahatsızlandım tüm dişlerim ağrıdı bütün gün, d,işlerimin ağrısı başıma vurdu
ilaçta alamadığım için çektim o ağrıyı.
kaynoşu yemeğe alamdım. akşam ona yemeğe gittik
sonra bütün gece dişlerim ve başım hız kesmeden ağrımaya devam ettiler. başıma pattis bağladım ama hiç bi işe yaramadıkim dediyse pattis baş ağrısını alır diye
bu sabakta öksürük oldum, kulaklarım iltihaplanmış, halsizlik diş ağrısı baş ağrısı vs vs hepsi karıştı
acile gittiktek bir ilaç kullanıyorum şu an o da parol ama olsun ağrılarıma iyi geliyor en azından. hamişler parol kullanabiliyomuş kimse sööleemdi
meyve yiyom dinleniyorum şu an
hepinizi öpüyorum seviyorum iyi bayramlar tekrar yarın daha dinç ve sağlıklı olarak görüşmek dileği ile
niye arada giriyon sadecene kız gelsene sık sıközletme kendini :26:
ne bileyim tatlımm öyle oldu.özleyin azcık beni :))
hıh sen masus gelme gelme özleyin beni de doğurunca sende kardelen gibim hiçten gelmezsin heraldee
yok be canım yaz sezonu böyle oldu.eve geç geliyoz sıcaklrdan hep dışarıdayız. ben azda olsa gelitim kuzum merak etme
herkesin bayramını kutluyorum güzeller...inşallah tadını çıkarırsınız bayramın..öpüldünüzzz
hepinizin RAMAZAN BAYRAMI KUTLU OLSUN kızlarrrr
herkese hayırlı bayramlar
sevdiklerinizle beraber şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileklerimle
Sizede iyi bayramlar karilarrrrrkızlar hayırlı bayramlar diliyorum hepiciginize ne var ne yok ben çok yoruldum biraz uzanayım deyomda sonra sevişirik sizlerleeşim pc istiyo ondan fırsat bulursam gelirim
slm altttaki hatunlarrr
öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun
bayramızı kutlamajk kısmet olmadı
dün sabaktan ber,i giremedim. rapor veriyim gidicem.
dün rahatsızlandım tüm dişlerim ağrıdı bütün gün, d,işlerimin ağrısı başıma vurdu
ilaçta alamadığım için çektim o ağrıyı.
kaynoşu yemeğe alamdım. akşam ona yemeğe gittik
sonra bütün gece dişlerim ve başım hız kesmeden ağrımaya devam ettiler. başıma pattis bağladım ama hiç bi işe yaramadıkim dediyse pattis baş ağrısını alır diye
bu sabakta öksürük oldum, kulaklarım iltihaplanmış, halsizlik diş ağrısı baş ağrısı vs vs hepsi karıştı
acile gittiktek bir ilaç kullanıyorum şu an o da parol ama olsun ağrılarıma iyi geliyor en azından. hamişler parol kullanabiliyomuş kimse sööleemdi
meyve yiyom dinleniyorum şu an
hepinizi öpüyorum seviyorum iyi bayramlar tekrar yarın daha dinç ve sağlıklı olarak görüşmek dileği ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?