Sizede iyi bayramlar karilarrrrr
Giii kariii gecmis olsun sanada eyi bayramlarr dayigiledemi gidemediniiizz
dordunmu agri kesici minosette kullaniliyor
kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum,,huzur dolu bi bayram geçirirsiniz inşallah...
geçmiş olsun kuzu...süt içemediğini okumuştum bi ara, sen sevmesem bile beişkon için burnunu tıkayıp içmen gerekiyo sonra böylee diş ağrısı çekiyosun işte:26: günde 3-4 tane parol rahat kullanabilirsin cnm hiçbişey olmaz...güzel güzel dinlen kalsiyum almayı ihmal etmei ben hergün süt içiyorum ayran yogurt kesinlikle yiyorum ama ona rağmen hafiften sızlamalar oluyo,çook önemli bu konu:18:slm altttaki hatunlarrr
öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun
bayramızı kutlamajk kısmet olmadı
dün sabaktan ber,i giremedim. rapor veriyim gidicem.
dün rahatsızlandım tüm dişlerim ağrıdı bütün gün, d,işlerimin ağrısı başıma vurdu
ilaçta alamadığım için çektim o ağrıyı.
kaynoşu yemeğe alamdım. akşam ona yemeğe gittik
sonra bütün gece dişlerim ve başım hız kesmeden ağrımaya devam ettiler. başıma pattis bağladım ama hiç bi işe yaramadıkim dediyse pattis baş ağrısını alır diye
bu sabakta öksürük oldum, kulaklarım iltihaplanmış, halsizlik diş ağrısı baş ağrısı vs vs hepsi karıştı
acile gittiktek bir ilaç kullanıyorum şu an o da parol ama olsun ağrılarıma iyi geliyor en azından. hamişler parol kullanabiliyomuş kimse sööleemdi
meyve yiyom dinleniyorum şu an
hepinizi öpüyorum seviyorum iyi bayramlar tekrar yarın daha dinç ve sağlıklı olarak görüşmek dileği ile
hı hıı sende kaç sende bi iyi bayramlar dile kaç ne duruyonpatlayım bende burda sıkıntıdan sanada iyi bayramlar bu arada
geçmiş olsun kuzu...süt içemediğini okumuştum bi ara, sen sevmesem bile beişkon için burnunu tıkayıp içmen gerekiyo sonra böylee diş ağrısı çekiyosun işte:26: günde 3-4 tane parol rahat kullanabilirsin cnm hiçbişey olmaz...güzel güzel dinlen kalsiyum almayı ihmal etmei ben hergün süt içiyorum ayran yogurt kesinlikle yiyorum ama ona rağmen hafiften sızlamalar oluyo,çook önemli bu konu:18:
kızlar nasılsınız bakalım????BİRİCİKİM bende anladım senin kim olduğunuKızlar antalyayı ruslar basmış.kaldığım otelde bikaç türk ailesi var sadece gerisi full rus dolu...taş gibi hatunlar vallaaa bende göbüşlü göbüşlü bikini giyiyorum
noluyo leeeennn dövseydin bideeecnm valla çok yorgunum gözlerim kapanıyo uykusuzluktan yoksa valla kalırdım, günü değerlendirmek için sabah erken kalkıyoruz,malum 3 günlük tatil çabuk biticek zaman iyi geceleeerrr
ay cnm kıyamam benımde kocıs ıste yarın sabah gelcek.. hayırdır ne iş yapıyo kocısın nobet felan demısın doktor felansa söle cok sorum olacakiyi bayramlar hanımlaaar nassınız bakeeem? Herkescikler gezmeyemi dittiniz naaptınız ayol topik bom boş kalmıış benimde kocişim bugün çalışıyo dün öğrendikki nöbet yazmışlar gıcıklaaar ne güzel bayramda çalışmayacaktı yoksaaühü iştee biy başıma kaldım bayyamda onlay yüsündeen of yaa uykum vay hayla benimde gelen falan olmıycak olsa uyuycam haa gerçi arkadaşlardan gelen olmaz bugünde belki kocişin evde olmadığını bilmeyen konu komşu geliymikii? :26: ay didim uyuyummu naapiim yaa gece uyuyamadım 3ü geçiyodu yattığım 6da kalktım kahvltı yaptık sonya geri yattım 11buçukta kalktım mama yaptım yidim az önce ay daha uyuyasım vay yaa uyusammıki yaa :26: off heryer her yerde toplancakta duruyooo özelliklede mutfak karışık accık dahauyuyum ben en iyisi kalkayım öle halledeyim işlerimi en iyisi :26:
aaa cok sevıdnım ay nasıl basarmış ya kendılığınden mı bısyelermı yapmış hadı allah tamamına erdırsınevet canım eroşda hamiş kalmış
dıkkat etsene kızım kendıneslm altttaki hatunlarrr
öncelikle hepinizin bayramı mübarek olsun
bayramızı kutlamajk kısmet olmadı
dün sabaktan ber,i giremedim. rapor veriyim gidicem.
dün rahatsızlandım tüm dişlerim ağrıdı bütün gün, d,işlerimin ağrısı başıma vurdu
ilaçta alamadığım için çektim o ağrıyı.
kaynoşu yemeğe alamdım. akşam ona yemeğe gittik
sonra bütün gece dişlerim ve başım hız kesmeden ağrımaya devam ettiler. başıma pattis bağladım ama hiç bi işe yaramadıkim dediyse pattis baş ağrısını alır diye
bu sabakta öksürük oldum, kulaklarım iltihaplanmış, halsizlik diş ağrısı baş ağrısı vs vs hepsi karıştı
acile gittiktek bir ilaç kullanıyorum şu an o da parol ama olsun ağrılarıma iyi geliyor en azından. hamişler parol kullanabiliyomuş kimse sööleemdi
meyve yiyom dinleniyorum şu an
hepinizi öpüyorum seviyorum iyi bayramlar tekrar yarın daha dinç ve sağlıklı olarak görüşmek dileği ile
ay cnm kıyamam benımde kocıs ıste yarın sabah gelcek.. hayırdır ne iş yapıyo kocısın nobet felan demısın doktor felansa söle cok sorum olacak
aaa cok sevıdnım ay nasıl basarmış ya kendılığınden mı bısyelermı yapmış hadı allah tamamına erdırsın
dıkkat etsene kızım kendıneneyse gecmış olsun hadı benım bılıdğım hamışler mınoset ıcebılıyo ama paroluda öğrenmış oldum
jandarma canımkocişim gıcıklar ne gzel bayramdaçalışmayacaktı nöbet yazmışlar bi sinir oldumki anlatamam bizimkide sabah 10da falan anca gelir :26: bilmiyomki kuzumnaı bşarmış :26:
Kiz bizim kocisler ayni zamanda gelcek kismetse benimkide o saatte gelirim dedi ins daha erken gelir ya
Bu arada bengisu sen kaçıncı ayında hamis kaldın.. nasil oldu kendiligindenmi tedaviylemi
1 yılın sonunda canım bissürüde ilaç kullandım ama en son klomen+gluukofen kullanıyodumtabi bide soğan kürünü deneyim dedim vee onun sayesinde kistlerim küçüldü yumoşum büyüdü 20 milimdi çatlatma iğnesde istedim ve vuruldum öyle hamiş kaldım bu araa senin kociş ne iş yapıyo kız :26: neyse ben kaçtıım hoşçakaal
aaferim kuzum aaaferin sen süt ve süt ürünleri tüketme daha bebek bütün kalsiyumunu alsın seninde tüm dişlerin çürüsün srekli sancısında gör söz dinlemezsen öyle olur günde en az 2 bardak süt veya ayran en az 1 kase yoğurt yimen lazım peki sen hangisini yapıyooontam dayaklıksın var ya şimdiden sonrada içmede göreyim genede geçmiş olsun canım ama mutlakaa calsiyum alman lazım bi şekilde yoksa daha çoook ağrır böyle
hıh okadar didik biz o başak karısına süt iç içemiyosanda bol ayran iç yoğurt peynir ye diyee ama bizi dinleyen kiiimşimdide bööle ağrı çekiyo işte ben bile şimdiden başladım içmeye günde en en az 1kere ayran yada süt içiyorum yoğurtlu şeylerde yiyom arada şimdiden lazım bebişime kalsiyum daha doğrusu bana sanırsam ee bebek kalsiyumsuz kalmıyo bizdeki kalsiyumu tüketiyo dişlerimiz gidiyo nede olsa aman o sağlıklı olsunda alsın bütün vitaminleri bizdeen
dıkkat etsene kızım kendıneneyse gecmış olsun hadı benım bılıdğım hamışler mınoset ıcebılıyo ama paroluda öğrenmış oldum
geçmiş olsun kuzu...süt içemediğini okumuştum bi ara, sen sevmesem bile beişkon için burnunu tıkayıp içmen gerekiyo sonra böylee diş ağrısı çekiyosun işte:26: günde 3-4 tane parol rahat kullanabilirsin cnm hiçbişey olmaz...güzel güzel dinlen kalsiyum almayı ihmal etmei ben hergün süt içiyorum ayran yogurt kesinlikle yiyorum ama ona rağmen hafiften sızlamalar oluyo,çook önemli bu konu:18:
kızlar nasılsınız bakalım????BİRİCİKİM bende anladım senin kim olduğunuKızlar antalyayı ruslar basmış.kaldığım otelde bikaç türk ailesi var sadece gerisi full rus dolu...taş gibi hatunlar vallaaa bende göbüşlü göbüşlü bikini giyiyorum
Giii kariii gecmis olsun sanada eyi bayramlarr dayigiledemi gidemediniiizz
dordunmu agri kesici minosette kullaniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?