Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

geçmiş olsun kuzu...süt içemediğini okumuştum bi ara, sen sevmesem bile beişkon için burnunu tıkayıp içmen gerekiyo sonra böylee diş ağrısı çekiyosun işte:26: günde 3-4 tane parol rahat kullanabilirsin cnm hiçbişey olmaz...güzel güzel dinlen kalsiyum almayı ihmal etmei ben hergün süt içiyorum ayran yogurt kesinlikle yiyorum ama ona rağmen hafiften sızlamalar oluyo,çook önemli bu konu:18:

kızlar nasılsınız bakalım????BİRİCİKİM bende anladım senin kim olduğunu Kızlar antalyayı ruslar basmış.kaldığım otelde bikaç türk ailesi var sadece gerisi full rus dolu...taş gibi hatunlar vallaaa bende göbüşlü göbüşlü bikini giyiyorum

hı hıı sende kaç sende bi iyi bayramlar dile kaç ne duruyon patlayım bende burda sıkıntıdan sanada iyi bayramlar bu arada

noluyo leeeennn dövseydin bideee cnm valla çok yorgunum gözlerim kapanıyo uykusuzluktan yoksa valla kalırdım, günü değerlendirmek için sabah erken kalkıyoruz,malum 3 günlük tatil çabuk biticek zaman iyi geceleeerrr

hıh okadar didik biz o başak karısına süt iç içemiyosanda bol ayran iç yoğurt peynir ye diyee ama bizi dinleyen kiiim şimdide bööle ağrı çekiyo işte ben bile şimdiden başladım içmeye günde en en az 1kere ayran yada süt içiyorum yoğurtlu şeylerde yiyom arada şimdiden lazım bebişime kalsiyum daha doğrusu bana sanırsam ee bebek kalsiyumsuz kalmıyo bizdeki kalsiyumu tüketiyo dişlerimiz gidiyo nede olsa aman o sağlıklı olsunda alsın bütün vitaminleri bizdeen

baak sende kaçtın millet sabahtan bri bayramı kutlayıp kaçıyoo benimde kociş nöbetçi bi başıma kaldım bugün evde sıkıldım valla sohbet edecek karıda yok topikteee hıh yarın kocişim gelsin 2 günde biz gezceez neyse sen yat hadi hamişsin bende ayranımı içiyom zaten ilacımıda içiiim yatabilirsem yatcam inşallah gelir uykum yaa :26::26: hadi kendine ve bebişiize cici bak iyi uykular canım hoşçakaaal

ay cnm kıyamam benımde kocıs ıste yarın sabah gelcek.. hayırdır ne iş yapıyo kocısın nobet felan demısın doktor felansa söle cok sorum olacak
evet canım eroşda hamiş kalmış
aaa cok sevıdnım ay nasıl basarmış ya kendılığınden mı bısyelermı yapmış hadı allah tamamına erdırsın
dıkkat etsene kızım kendıne neyse gecmış olsun hadı benım bılıdğım hamışler mınoset ıcebılıyo ama paroluda öğrenmış oldum

jandarma canımkocişim gıcıklar ne gzel bayramda çalışmayacaktı nöbet yazmışlar bi sinir oldumki anlatamam bizimkide sabah 10da falan anca gelir :26: bilmiyomki kuzumnaı bşarmış :26:

jandarma canımkocişim gıcıklar ne gzel bayramda çalışmayacaktı nöbet yazmışlar bi sinir oldumki anlatamam bizimkide sabah 10da falan anca gelir :26: bilmiyomki kuzumnaı bşarmış :26:

Kiz bizim kocisler ayni zamanda gelcek kismetse benimkide o saatte gelirim dedi ins daha erken gelir ya

Bu arada bengisu sen kaçıncı ayında hamis kaldın.. nasil oldu kendiligindenmi tedaviylemi

1 yılın sonunda canım bissürüde ilaç kullandım ama en son klomen+gluukofen kullanıyodum tabi bide soğan kürünü deneyim dedim vee onun sayesinde kistlerim küçüldü yumoşum büyüdü 20 milimdi çatlatma iğnesde istedim ve vuruldum öyle hamiş kaldım bu araa senin kociş ne iş yapıyo kız :26: neyse ben kaçtıım hoşçakaal

Sevindim cnm senin adına darısı başımıza artik. Bende dedim iğne ama doktorum yeterince gelismeyen yumurtalara vuruluyo senin yumurtaların normal dedi. Ama olmadı bidaja derim vursun.. geçen ayda çatlamış dedi ama tutmadi. Prolaktinim mi yükseldi acaba diyorum yine.. adet olursam yine test isteyip bende hayit tohumuna baslicam olmadi:26: bu arada eşim pilot benim garibimde calisiyo bayramda oyuzden yanlız Gitcem yarin memlekete :2: rabbim cumlemizin eşlerini korusunda hergün sagsaglim bize kavuştursun ins..

kim demiş ayran ve yoğurt tüketmiyorum diye
ben sadece sütü sevmiyorum dedim.
internetten araştırdım annem ben. "sütü sevmeyen midesi bulanan hamileler süt içmek zorunda değiller, zorlayarak içmek yarardan çok zarar olur
günde 6 bardak ayran tükwetimi günlük calsiyum ihtiyacını karşılar" diyor. araştırdık yani cınımmmm
ayranımı her daim içerim ve kahvaltılarda haşlanmış yumurta mı yirim.
sen o kadar süt içiyosun da dişlerin ağrımıcakmı sanıyosun. marketten alıp içtiğin sütler ne kadar faydalı ki. hiç içmesen daha iyi
benim bi arkadaşıma doktoru "sakın hazır sütlerden içme katkılı olduğu için hiç bi faydası olmaz" demişti
daha çok baştasın seni de görcezinşallah ağrımaz ama ne kadar calsiyum alsan da azda olsa ağrı yaşarsın
ben süt dışında calsiyumumu alıyorumsütü çocukluğumdan beri sevmiyorumsüt burnuma kokuyotüm sütler bozukve kokuluve skt i geçmişmarkette süt satılmasın

yukardaki msjda süt dışında yeteri miktarda calsiyum aldığımı yazdım

süt içmek zorunda değilizhaşlanmış yumurtaayranyoğurtbeyaz peynir yersekte sütü karşılamış oluruz

herşey süt diilllll

biricikimi herkes tanıdı sanırım artıkın
yukarda süt dışında calsiyum ihtiyacımı karşıladığımı yazdımkim dediyse benim hiç bi şekilde calsiyum almadığımı söölemiş biri
süt içtiğin halde seninde ağrıyo dimikaçılmaz ağrı çünkü
illaki ağrıycak

Giii kariii gecmis olsun sanada eyi bayramlarr dayigiledemi gidemediniiizz
dordunmu agri kesici minosette kullaniliyor

ne biçim koçsun niye söölemiyosun ağrı kesici içebileceğimi seni koçluktan atarım tepe taklat gidersin haa

dayıgile de gidemedimyataktan kanepeye kanepeden yere yerden tekrar yatağa yatmaca oynuyodum

sen bu ara tlfdan bilem taciz edemiyosun topiki hayırdır inşallah kocan azarladımı senişimdi adanada kahvaltı sefasında mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…