Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay ne güzeeel 6 aylık ikizlerin var demekkii ay inşallah bizde doğduğu büyüdüğü günleri görürüz bu arada bişii sorcam ikiz çocuk zor oluyormu? :26::26:

evet :) rabbim herkese nasip etsin inşallah.

biraz zor tabi yorgunluk oluyor çünkü ikisininde huyları istekleri farklı.ama çok eğlenceli öyle denildiği kadarda zorluğu yok abartıyorlar hep.iki tane de bir bir tane de bir.

sizde korkmayın .bebek büyütmek zor değil tek eğlencen oluyor.çok iyi anne olacaksınız biliyorum çünkü insan bebeğine herşeyin en iyisini yapmak için mücadele ediyor.

bence tek çocukla bile mücadele edemeyenler rahatına düşkün olanlar.

Allah herkese nasip etsin bu duyguyu.

kızlar size bişi sorcam. doktor bana kulak iltihabı için "alfasilin" adında bir ilaç verdi.
reçetesini inceledim.

gebelikte kullanımı: gebelikte güvenilirliği henüz kesinlik kazanmamıştır.

yazıyor...

bu yüzden ilaca güvenemedim. ama doktor ve eczacı gebelikte kullanılabilir dedi

yakınınzda sorabileceğiniz bi doktor veya hemşire tanıdığınız varsa sorabilirmisiniz benim için:26:

kulaklarım acıyo kullanmak istiyorum ama korktum

ayran 6 bardakmıııı oohaaa ne diyim artıkın çokmuş bea 1 litreden fazla içmemiz lazıım bende en çok ayranı içiyodum günde en az 2 bardak süte denkmi yaani ayran 1 kase yoğurtta yeterli olabilir diye biliyom :26: e yeterince alabiliyonmu yaani sen canım yoğurt ve ayranlan :26::26:

ay çok seviyom ben ikizleri ama korkuyodum olsa zor olur diye ama isterim heralde bundan sonra şimdiki tek anlaşılan bakalım kısmet diğerine allah bağışlasın evlatlarını sana maaşallah onlara yaa

kuzum bende süt içemeyenlerdenim. ha süt içmişsin ha yoğurt yemişsin aynı şey canımmm. ikisindede aynı oranda kalsiyum var.

ay çok seviyom ben ikizleri ama korkuyodum olsa zor olur diye ama isterim heralde bundan sonra şimdiki tek anlaşılan bakalım kısmet diğerine allah bağışlasın evlatlarını sana maaşallah onlara yaa

hiçbirşey için geç değil.geç döllenme de olabilir benim 2.bebeğim 2 ayımı bitirmeme üç gün kala kendini gösterdi ve kalp atışları da vardı tesadüfi gördü doktor 2. bebeğimi o bebeğimde benim minik oğlumdu :)

güvenle kullanabilirsin.sakın ha sakın ihmal etme.kulak iltihabı şakaya gelmez .

sen nerelerdesin kuzum bayramda göremedik seni

canım ben cuma annamlerde kaldım arefe alısverıs falan yaptık kaynosa gıttık 1 gunu gezdıkkk sonra annemlere gıttık bugunde gezdık daha esım tarfı hec gezmedıkde eve geldıkk sımdı yoruldum sıze bakayım dedım

canlarım hayıırlı bayramlar.. basagım sevıncımm bana sakın kızmayın bılgısayrmı daha demın aldım ne dandık cıktı daha 1 ay once servsten gelmstı yıne bozuldu.. cook ozledım sızlerı en son depresyondaydım destek oldunuz allah razı olsn sızden sımdı sukur ıyıyım hepınızı cok ozledmm.. umarım hepınız ıyısınızdırr..

bayramın 1.günü köye gittik.2.günü akşamı yani bu akşam geldik..sıradandı..bayram işte..yarında kocişimle sinemaya yemeğe falan gideriz..al bitti bile :/
nete hiç giremedim ama bugün baktım herkes bi görünüp kaçmış..öpüyorum hepinizi

geçmiş olsun canım benimde yirmilik dişimin olduğu yer çok ağrıyor apse yapmış gibi çenemi açamıyom kaç gündür oluyor işte istediğin kadar süt iç kalsiyum al farketmiyor demekki

iyi bayramlar kızlar ben de arife günü istanbula gittim annemle ve kardeşlerimle bayramlaştık 1. günü gece döndük istanbuldan bu gün de kayınvalideme ve akrabalarına gittik daha yeni eve geldik yoruldum valla yollarda

canım süt yoğurt beyaz peynir vs diğer süt ürünlerini tüketmiyorsan, sadece 6 bardak ayran yeterli oluyormuş. yani hem süt , yoğurt peynir hemde 6 bardak ayran içmen gerekmez.
valla kuzum kocaman bi bardağa doldurup dolrurup içiyorum ayranı hergün. 6 bardaka ulaşamdım dahaama haşlanmış yumurta falan yiyorumya umarım yeterli oluyodur

sen neler yapıyosun kız dağın eteğinde bayram nasıll

kuzum bende süt içemeyenlerdenim. ha süt içmişsin ha yoğurt yemişsin aynı şey canımmm. ikisindede aynı oranda kalsiyum var.
yaşasıjn benim gibi birini buldummmiçemiyom annem napıyım yaa zorla da olmuyo ki
sank,i süt kokuyo burnuma midemi kaldırıyo içtikten sonrada gaz yapıyo
valla bööle olmıycak uzamnlarla konuşcam sütün faydalı olmadığı açıklamsını yapsınlar özellikle hamişlere yasaklasınlar

güvenle kullanabilirsin.sakın ha sakın ihmal etme.kulak iltihabı şakaya gelmez .
sağol cnmsen kimsin
ohh gezin bakalım maaşallah benim gibi toto büyütmüyosunuz
artık bitsin şu bayram da evlere tıkılın sıkıldım valla haa
sana da hayırlı bayramlar cnm. ah bi gelebilsen devamlı aramıza çok eğlenceksin biz iyiyiz çok şükür herkes bayram gezmesinde bi ebn evdeyim heralde
üstüne istediğin gibi bişi bulabildinmi:26:çokmu koca totolusun annem neden bulamıyosun bişi
geçmiş olsun canım benimde yirmilik dişimin olduğu yer çok ağrıyor apse yapmış gibi çenemi açamıyom kaç gündür oluyor işte istediğin kadar süt iç kalsiyum al farketmiyor demekki
aynen cnm ya ağrıdan kaçış yok bence de önünde sonunda her hamişin dişi ağrıyor.
dişi ağrımayan hamiş duymadım ben
Hayır cn bırakmadım.. bebek gelene kadarda birakacagimi hic sanmıyorum. Memlekete geldim bugun dayımın gelinide hamileymiş onlar adına sevindim ama kendi adıma cok üzgünüm. Neden benimde olmuyo ya bende istiyom
afiyet olsun annnem.
sadece senin değil kuzum bak bi çok kişinin olmuyo. zamanı gelmemiş daha Allah gönderecek emin ol. benim dayımla yengeminde olmuyo yaşları dabüyük
2. kez tüp bebk yaptırcaklar neleri var neleri yok tüp bebeğe harcıyolar Allah yardım etsin. bide onların işi daha zor çünkü
dayımın spremleri dışarı çıktığında hepsi ölü çıkıyormuş. tüp bebkle m,ilyonlarca spremden sadece 1-2 canlı sprem bulabiliyomlarmş. doğal yolla olması o kadar zorki
ama yine de umut kesmemek lazım Allah istedikten sonra
herşekilde olur üzülme annem
niye bize gelmedin bak burda vilma var ben varımm haber etseydin seni istanbulun girişinden alırdım kuzum
hayırlı bayramlar. artık evinde otur

Merhaba kizlar n:03::03::03:

Nasilsiniz hepiniz geziyonz herhal
Basak haricc cnnmmm gecmis olsun sanada
Bende 2gundur geziyorum istanbuldaydim baya gazdik kocisle cok eglendik bugun ewdeyim simdilik bukadar kahvalti etcm kocmla ekmek almaya yolladim onu bkliyrm
Opuyorum hepiniziiii

üstüne istediğin gibi bişi bulabildinmi:26:çokmu koca totolusun annem neden bulamıyosun bişi

yok be anacım gayet güzel fiziğim var : ) ama herkesin giydiği şeyleri giymekten hoşlanmıyorum..tarzıma görede bişey bulamıyorum.burda genelde kapalı kesime göre şeyler var..

çok sıkıcı biz dün hiçbiyere gitmedik..saçmasapan bi bayram işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…