sağol cnmsen kimsin
ben bu tür başlıkları gördüğümde dua edip çıkan bir üyeyim :):):) ve her zamanda dua edeceğim inş .
Karilar heskese selamlar kus yuvaya dondu
guzel bir bayram gecirdik hepinizide ozledim
basaki bile
nasil oldu kari en son acillikti..
Sanada iyi bayramlar hayatim...kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum,,huzur dolu bi bayram geçirirsiniz inşallah...
kim demiş ayran ve yoğurt tüketmiyorum diye
ben sadece sütü sevmiyorum dedim.
internetten araştırdım annem ben. "sütü sevmeyen midesi bulanan hamileler süt içmek zorunda değiller, zorlayarak içmek yarardan çok zarar olur
günde 6 bardak ayran tükwetimi günlük calsiyum ihtiyacını karşılar" diyor. araştırdık yani cınımmmm
ayranımı her daim içerim ve kahvaltılarda haşlanmış yumurta mı yirim.
sen o kadar süt içiyosun da dişlerin ağrımıcakmı sanıyosun. marketten alıp içtiğin sütler ne kadar faydalı ki. hiç içmesen daha iyi
benim bi arkadaşıma doktoru "sakın hazır sütlerden içme katkılı olduğu için hiç bi faydası olmaz" demişti
daha çok baştasın seni de görcezinşallah ağrımaz ama ne kadar calsiyum alsan da azda olsa ağrı yaşarsın
ben süt dışında calsiyumumu alıyorumsütü çocukluğumdan beri sevmiyorum süt burnuma kokuyo tüm sütler bozuk ve kokulu ve skt i geçmiş markette süt satılmasın
gizzz gitmedinmi dayigilene biçim koçsun niye söölemiyosun ağrı kesici içebileceğimiseni koçluktan atarım tepe taklat gidersin haa
dayıgile de gidemedimyataktan kanepeye kanepeden yere yerden tekrar yatağa yatmaca oynuyodum
sen bu ara tlfdan bilem taciz edemiyosun topiki hayırdır inşallah kocan azarladımı senişimdi adanada kahvaltı sefasında mısın
gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dnemi belirtileri ve hamilelik takvimi hesaplama - Jinekolog Dr. Kaan Kocatepe
bengisu cum cnm hamişliğini burdan takip edebilirsin çok faydalı oluyo
giii gezmeciiiiiyi bayramlar kızlar
Iyi bayramlar hayatim..canlarım hayıırlı bayramlar.. basagım sevıncımm bana sakın kızmayın bılgısayrmı daha demın aldım ne dandık cıktı daha 1 ay once servsten gelmstı yıne bozuldu.. cook ozledım sızlerı en son depresyondaydım destek oldunuz allah razı olsn sızden sımdı sukur ıyıyım hepınızı cok ozledmm.. umarım hepınız ıyısınızdırr..
Hosgeldin canim ozledikkiyi bayramlar kızlar ben de arife günü istanbula gittim annemle ve kardeşlerimle bayramlaştık 1. günü gece döndük istanbuldan bu gün de kayınvalideme ve akrabalarına gittik daha yeni eve geldik yoruldum valla yollarda
bende kaynoşla çarşıya gidiyom
bebeğe bişiler bakakta gelek
iyi bayramlar iyi eglenceler...selam şeker kızlarrrrr.....ben dün geldim köydennnn....geç oldu ama hepinizin bayramı mubarek olsunn...Allah tekrarına nasip etsin....kocişimin 9 gün tatili var...cuma günü köydeki tayfayla denize gidicezz....bilginiz olsun gelemeyecem fazlaa....hepinizi çok seviom ve özlüommmm....öpüldünüzzzzz....
hoşgeldin canım kız bir günmü kaldın adanada..
Sanada iyi bayramlar hayatim...
gizzz gitmedinmi dayigilepaket yuklemedim tele bilerek yoksam elimden dusmuyoo bol bol gezdim sefam olsun..
benden ogren baskasina sat
giii gezmeciiii
Iyi bayramlar hayatim..
Hosgeldin canim ozledikk
ne aldiniz gelince yaz
iyi bayramlar iyi eglenceler...
Sende hosgeldin ewet cnm 2. gun kahvaltiya gittik bugun aksam dinduk sen nasilsin
Basak karisi benim 28 ags gelmesi gereken kirmizilar bayramin 2. gunu sabah geldi8 gun once
niye o kadar erken geldilerki kızyoksa bu bir işaretmi
Bizde cay iciyok datlim tsk ederim he denize giremedim basak karisi yuzunden hep o suclu
kiz korunmayi biraktikya dengesi sasti zaaar
bir defa korunmadik arkasina kirmizilar geldi
niye başak suçlu kız ben bişeymi kaçırdım ki:44:
anammm bu neyin işaretiki..sewinç sen hızlı karısın ya korunmayı bırakınca onlarda erken geldi zaar
Biz geziyos kendi ewde diye bana surat yapmistiondan
kuz gecen ayda 10 gun gecikmedimibu ay pasa ve hadisinde erken geldi kirmizilar
heee anladımm..başakla kaynoşu neler aldılar acep:26:
herşeyde vardır bir hayır sewincim bakarsın bu ay hamişsin inşaallah...beloşta kalırsa,sen,eroş,beloş birlikte büyütürsünüz göbüşlerii..
Hakkimizda hayirlisi hayatim zaten kiraz girmemis bilgi virmemis
hem ben dua ediyom insallah seninle gobus ve bebus buyuturuz hayatim
en iyisi topic cenek hamis kalak
amin canım...belki bayram diye evde değildir kiraz...
ay bilmiyorum sewinc yaa zaten bayramda herkes çoluklu çocukluydu eşim ne hale geldi..kapımızı çalan olmıcakmı en son bir daha deneyelimmi dedi birkaçay sonra ama ben çok korkuyorum..baksana en son kürtajdan sonra belimden kalkamıyordum artık,ne bileyim çok kararsızım..
Canim Rabbim o kadar buyukki hazinesinde mucizesi cok insallah bir anda verir bebegini saglikla kycaklarsin hayatim seni cok iyi anliyorum sinavlarin bitmis olur insallah ben pihtili phitili dogurmusum oglumu hic haberimmi oldu Allahin yeterki vermeye gonlu olsun canim insallah hep dua ediyorum Inanarak istiyorum Allahim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?