Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

MRHB KIZLAR NASILSINIZ NETTE SORUN VAR GİREMEDİMMM sadece 3 topiğe yazabildimmm

selam şeker kızlarrrrr.....ben dün geldim köydennnn....geç oldu ama hepinizin bayramı mubarek olsunn...Allah tekrarına nasip etsin....kocişimin 9 gün tatili var...cuma günü köydeki tayfayla denize gidicezz....bilginiz olsun gelemeyecem fazlaa....hepinizi çok seviom ve özlüommmm....öpüldünüzzzzz....

Karilar heskese selamlar kus yuvaya dondu
guzel bir bayram gecirdik hepinizide ozledim
basaki bile
nasil oldu kari en son acillikti..

selamlar hepinize fırsat buldum ve bir bakayım dedim herkersler iyidir umarım...

BAŞAK canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ve egeye....bu arada kaynoşu iftara çağırmaktan yırttın yine veeeeeeeeeeeee birde bebişe bişeyler almaya gittiniz heee

kızlar hepinize iyi bayramlar diliyorum,,huzur dolu bi bayram geçirirsiniz inşallah...
Sanada iyi bayramlar hayatim...

gizzz gitmedinmi dayigile paket yuklemedim tele bilerek yoksam elimden dusmuyoo bol bol gezdim sefam olsun..
benden ogren baskasina sat
iyi bayramlar kızlar
giii gezmeciiii
Iyi bayramlar hayatim..
Hosgeldin canim ozledikk
bende kaynoşla çarşıya gidiyom
bebeğe bişiler bakakta gelek
ne aldiniz gelince yaz
iyi bayramlar iyi eglenceler...
hoşgeldin canım kız bir günmü kaldın adanada..

Sende hosgeldin ewet cnm 2. gun kahvaltiya gittik bugun aksam dinduk sen nasilsin

hoşbuldum canım walla benim yorgunluktan ayaklarım şişiti...

1. gün,büyükleri yani ailelerimizi ziyaret ettik,akşama misafirim vardı,
2,gün bütün gün misafirlerim oldu hiç oturmadım desem yeridir,
bugünde diğer büyüklerimizi ziyaret ettik ,mesafeler bayağı uzaktı yoruldum ,şimdi çay demledim ewdeyiz içiyoruz gel beraber içelim datlum
sen denize gidemedin o zaman...

Bizde cay iciyok datlim tsk ederim he denize giremedim basak karisi yuzunden hep o suclu
kiz korunmayi biraktikya dengesi sasti zaaar
bir defa korunmadik arkasina kirmizilar geldi

niye başak suçlu kız ben bişeymi kaçırdım ki:44:

anammm bu neyin işaretiki..sewinç sen hızlı karısın ya korunmayı bırakınca onlarda erken geldi zaar

niye başak suçlu kız ben bişeymi kaçırdım ki:44:

anammm bu neyin işaretiki..sewinç sen hızlı karısın ya korunmayı bırakınca onlarda erken geldi zaar

Biz geziyos kendi ewde diye bana surat yapmisti ondan
kuz gecen ayda 10 gun gecikmedimi bu ay pasa ve hadisinde erken geldi kirmizilar

Biz geziyos kendi ewde diye bana surat yapmisti ondan
kuz gecen ayda 10 gun gecikmedimi bu ay pasa ve hadisinde erken geldi kirmizilar

heee anladımm..başakla kaynoşu neler aldılar acep:26:

herşeyde vardır bir hayır sewincim bakarsın bu ay hamişsin inşaallah...beloşta kalırsa,sen,eroş,beloş birlikte büyütürsünüz göbüşlerii..

Hakkimizda hayirlisi hayatim zaten kiraz girmemis bilgi virmemis
hem ben dua ediyom insallah seninle gobus ve bebus buyuturuz hayatim
en iyisi topic cenek hamis kalak

Hakkimizda hayirlisi hayatim zaten kiraz girmemis bilgi virmemis
hem ben dua ediyom insallah seninle gobus ve bebus buyuturuz hayatim
en iyisi topic cenek hamis kalak

amin canım...belki bayram diye evde değildir kiraz...

ay bilmiyorum sewinc yaa zaten bayramda herkes çoluklu çocukluydu eşim ne hale geldi..kapımızı çalan olmıcakmı en son bir daha deneyelimmi dedi birkaçay sonra ama ben çok korkuyorum..baksana en son kürtajdan sonra belimden kalkamıyordum artık,ne bileyim çok kararsızım..

Canim Rabbim o kadar buyukki hazinesinde mucizesi cok insallah bir anda verir bebegini saglikla kycaklarsin hayatim seni cok iyi anliyorum sinavlarin bitmis olur insallah ben pihtili phitili dogurmusum oglumu hic haberimmi oldu Allahin yeterki vermeye gonlu olsun canim insallah hep dua ediyorum Inanarak istiyorum Allahim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.amin

inşaallah canım ama benim tek sorunum pıhtı değil işte...ne bileyim yaa kafam çok karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…