Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Biliyorum hayatim ama inancli olmalisin inanmalisin Rabbim cok buyukk

inancımherzaman büyük kuzum bakalım hayırlısı..birde az ilaç kullanmıyorum ben hepsininde yan etkileri çok kötü özellikle kortizonun baklaım artık hayırlısı ne ise o olsun...

başak hanım daha gelmedimi ki çarşıdan çok şey aldı kaynoşu heralde

Hayirlisi hayatimmm Ben cok dua ediyom sanada annenede Allahim sifanizi versin.
Basak karisi daha carsidan donmedi zaaar kaynosunu cook sewdi zaaar

Hayirlisi hayatimmm Ben cok dua ediyom sanada annenede Allahim sifanizi versin.
Basak karisi daha carsidan donmedi zaaar kaynosunu cook sewdi zaaar

sağol canım benim zaten annem böyle diye artık bayramlar bile tatsız...

demek ki çok sewdi baksana saat kaç oldu gelmedi yemeğide birlikte yediler belki..benimki de eltimle birlikte geldi bayramda ikiside yazlık halıyla klimayı görünce suratlar önce böylesonrada yazlık halımın aynısından hemde aynı deseni istiyolar utanmadan ne kadar sinirlendim ama bellli etmemeye çalıştım..

alsınlarda bari başka desenini alsınlar yaaa..

ufff hec sewmiyom tanidik insanlarla ayni esyalari kullanmak hangi eve gitsen ayni
o halilarin dunya kadar desen var ayip valla haaaa

Son düzenleme:
Uff beydagli yarinda itibaren bir suru isim var yaz ara temizligi yapacam komsudan hali yikamayi alip
koltuk ve kanepeleri yikayacam
tum camlar silinecek perdeler yikanacak duvar ve kapilar silunecek kistan once ewi bir kaynatacam
havalar guzel gidiyor ramazanda bitti okul acilmadan halletmeliyim oglum ilkokula basliyor :53.
cok isim var coookkk

Son düzenleme:
ufff hec sewmiyom tanidik insanlarla ayni esyalari kullanmak hangi eve gitsen ayni
o halilarin dunya kadar desene var ayip valla haaaa

kız ayıpki ne ayıp..bende hiç sevmeme öyle şeyleri ama bunların hiçbiri utanmıyor bile söylerken...börülce evlenirken yatak odasını koltuğunu hatta yatak yüzlerini,yatak örtüsünü,makyaj malzemelerimi tarağımın bile aynısını seçip almıştı benden 1 ay sonra evlendi...çok sinir bir durum hala ne yapsam aynısını yapıyolar ..neyseki mobila falan değişmedim ewim olana kadar da değişmeyi düşünmüyorum..

offf gerçekten çokmuş sende oda,oda yap bari hepsini birden yaparsan mahvolursun canım...iyi olur tabi okul açılmadan bitirsen hem olişle ilgilenirsin hemde belki hamiş olursun..
benim kociş pazartesi işe başlıcak ancak o zaman tam teşekküllü girişirim ewe..

Yukkk ben diyorumki oyle insanlara demekki hic kendi fikirleri dusunceleri ve zevkleri yok baskasindan ne goruyorsan hooop uygula bende ew alana kadar degismicem hic biseyi benim kaynos kafama aldigim tokadan bile alir
kadin 60 yasina merdiven dayadi bayramda turuncu bir babet almis beyaz puanli onunde kocaman fiyonku var ewde giymeye dusune biliyormusun

Yukkk ben diyorumki oyle insanlara demekki hic kendi fikirleri dusunceleri ve zevkleri yok baskasindan ne goruyorsan hooop uygula bende ew alana kadar degismicem hic biseyi benim kaynos kafama aldigim tokadan bile alir
kadin 60 yasina merdiven dayadi bayramda turuncu bir babet almis beyaz puanli onunde kocaman fiyonku var ewde giymeye dusune biliyormusun

sevınc yanlıs bıldın bız daha carpısmadık ıgne olalı bugun 2 gunum ama ben cocuk ıstemıyorum artık

sevınc yanlıs bıldın bız daha carpısmadık ıgne olalı bugun 2 gunum ama ben cocuk ıstemıyorum artık
neden canım ne olduki...

ewet canım karakteri oturmamış insanlar ben karşımdekine ayıp olur diye onu yapamam...kız sewinç gerçektenmi öyle babet almış nasıl giymiş onu,demek karının ruhu genç...

esımle konusmuyorum tedavıyıde bırakcam yarın randevum vardı gıtmeyecem artık cocuk ıstemıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…