Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Son düzenleme:
amin canım teşekkür ederim darısı sizlere olsun inşallahhhhh

bende kocişi beklerken bi bakayım dedim geliyomuş kociş ayy hadi ben dra gideyim
diyimde çıkim bari
[/QUOTE]

bak yesşilde öğrendi diyimde çıkıyım demeyi

slm kızlar ısılerımı bıtrdım ablam geldı yemek yedık snra gıtı tuafıyeye gttm dusumu aldım tefcıyemı okurmmm sevınc senden baska bana okuyon yokmu :44::44:

ay ben beydağlı için kaç gündür istihare namazı kılcam okunması gereken sureyi ezberleyemiyorum

eskiden olduğu gibi kafam almıyo:18::18::18:

bende ıokurum tefriciye yi unutmazsam

Hmmmm
Iyiki dogmusum

senle başbaşa kalmışık

sevinçle kalsam korkardım ama senden korkmam cici kızsın sen:127:

napıyosun bakim

ben taze fasülyemin pişmesini bekliyorum:106: kurt gibi acıktım

bununda adı Allah tan taze fasülye haa bide bayat fasülye olsaydı kaç saatte pişerdi acaba

Son düzenleme:
umudum gelmiş ama sanırım geçmişe bakıyor o da.. zaten o geçen ay bu topikte bilde değildi.. neyse hatırlayan falan çıkarsa sonra bakarım kızlar

umudum öptüm seni de canım

Yok canim carsiya gitmistim. Sen satini nasil unutursun? Sewincden Firca yiycen bak Optum

kızlar dr dan yeni geldim herşey çok iyiymiş çok şükür ekimin ilk haftası dedi doğum için de tam 1 ayım var kısmetse

kızlar dr dan yeni geldim herşey çok iyiymiş çok şükür ekimin ilk haftası dedi doğum için de tam 1 ayım var kısmetse
Allahim nazarlardan saklasin..hayirlisiyla kucagina almayida nasip etsin.. cok guzel bir duygu olmali..darisi bizlerin basina insallah hayirlisiyla..

heeee cici kizimdir soylemesi ayip

basbasa kaldikkk da ben sana cevap yazana kadar sen ucmussun. kusura bakma isim vardi yazamadim canim. ben carsiya gittim geldim. daha yemek falan hic yapmadim.. benim de canim taze faasulye istedi simdi sen soyleyince.. gidip fasulyemi alsam aceppp..ama daha yeni geldim
sirke aldim sebze ve meyvelerimi onunla yikiycam simdi

napıyonuz gızlarrrrrrr?
kaynanamda kaldık yoktum bi kaç gündür. neler yaptınızzzzzzzzz

anaaa hiç bişii kalmamış kııız ay ne güzel yaa çok yakında bebişini kucağına alabiliceeen ay darısı bizimde başımıza inşallaah ama bana sanki büyümek bilmiyomuş gibi geliyo yaaa zaman geçmiyo sankii :26: daha minnacıık biran önce büyüsünde hiç deyilse tekmelerini hissetmek istiyom artıkın yaa çok sabırsızım ben galibaa kesin bebeğde 7 alık doğururum biran önce sevebilmek içiiin :18::18:

ben geldim.bügün çok fena kasık ağrısı çekiyorum adetimin ilk günü sanki ama hala hastalanmadım.2 3 gündür böleyim gelcekse gelse de kurtulsam diyorum artık

hee yaa pişmek bilmiyo taze fasülye 2 saattee bidaa düdüklüdemi yapsam naapsam :26::26: kız bu arada harika bi etli sebzeli çorba yaptım içinde yok yok tarif edemde sende yap iiiç genelde sebze çorbamın içine et koymuyodum ama bu sefey koyduum

Küçük birer patatesi kabağı ve havucu rendeledim kırmızı salçalık biberide ince ve minik doğradım hatta bu seferevde lahanada vardı birazda beyaz lahanaa küçük küçük doğrayıp pişirdim bunları iyicene ayrı bi küçük bi teceredede kuşbaşı etleri küçük küçük doğrayıp haşladım dideledim iyice ve sebzelerin içine ekledim neyse başka bi kapta miyanesini hazırladım 1 yemek kaşığı dolusu un ve2-3 kaşık yoğurdu 3-4 diş ezilmiş sarımsağı karıştırdım biraz sebzli sudan koyup ılıştırdım sonra sebzelerin içine ekledim suyunu tuzunuda ayarladım güzelcene onu biraz kaynattım kıvamı gelene kadar en sondada ince ince doğradığım dere otlarını ekleyip altını kapattım ooh mis gibim oldu vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…