ben geldim.bügün çok fena kasık ağrısı çekiyorum adetimin ilk günü sanki ama hala hastalanmadım.2 3 gündür böleyim gelcekse gelse de kurtulsam diyorum artık
elmalı kurabiye tarifi verecek var mııııııııııı
ben vreyimcanım elmalı pasta tarii ama bıcı oldum önce bi saçımı kurutayım kocişte gelir birazdan :26::26:
test yaptinmi canim belki hamissindir..
kız böle bıçak saplanıyo gibim falanmı oluyoohni böle kımıldayamıyon bileee benim öle olmuştuda adet zamanında normade adet sancısı bilem pek çekmeyen biriydim asıl ordan anlamıştım hamiş olduğumu zaten bi ara bi test yap istersen
tatlim senin bat ne zamandiki? ben senin yerinde olsam kan testi yaptirirdim3gün önce yaptım çıkmadı.heralde değilim diyorum oyzden yapmadım bidaha.
tatlim senin bat ne zamandiki? ben senin yerinde olsam kan testi yaptirirdim[/QUOT orası karışık biraz=)geçen ay 9unda oldum çatlatma iğnesinden 15 gün sonra gelir diyolr doğruysa eğer bugün bat
tatlim senin bat ne zamandiki? ben senin yerinde olsam kan testi yaptirirdim[/QUOT
orası karışık biraz=)geçen ay 9unda oldum çatlatma iğnesinden 15 gün sonra gelir diyolr doğruysa eğer bugün bat
tatlim senin bat ne zamandiki? ben senin yerinde olsam kan testi yaptirirdim[/QUOT
orası karışık biraz=)geçen ay 9unda oldum çatlatma iğnesinden 15 gün sonra gelir diyolr doğruysa eğer bugün bat
gebelik varsa kanda cikar.. git bir kan testi yaptir canimm. o dedigin sancilar gebelikdede oluyor cunku
yarına gelmemiş olursa test yaptrrm ozmn inş öyledirgebelik varsa kanda cikar.. git bir kan testi yaptir canimm. o dedigin sancilar gebelikdede oluyor cunku
tatlim senin bat ne zamandiki? ben senin yerinde olsam kan testi yaptirirdim[/QUOT orası karışık biraz=)geçen ay 9unda oldum çatlatma iğnesinden 15 gün sonra gelir diyolr doğruysa eğer bugün bat
ben 18. günümde vurulduydum çatlatma iğnemi 33.günüm adet günümdü yaaniii 15 gün snra faln oluyo haklısın canım bence hailsin çatlatma iğneside olmuşsun kesin tutmuştur şimdiden gözünaydın canıım
ben 18. günümde vurulduydum çatlatma iğnemi 33.günüm adet günümdü yaaniii 15 gün snra faln oluyo haklısın canım bence hailsin çatlatma iğneside olmuşsun kesin tutmuştur şimdiden gözünaydın canıım
ben 14,günü yani ayın 22sinde vuruldum iğnemi.ilk klomen tecrübem olcak inş tutmuştur.ama bilemiyorum 3gün önce çıkmadı çünkü umudum yok oyzden
kızlar bu kullanıcı adı değiştirilmiomu.ben bulamadım da
ara ara batar girio ama az.bildiğin adet sancısı benm.herkes o hamilelik belirtisi de oluo diyo.ben de bilmiyorum artık alışmışım tek çizgiye.bidaha yapasım gelmiyo
canim bende bulamamistim..sanirim olmuyor, koydugun nicki tekrar degistiremiyorsun .. bilen birisi cikar insallah.. niye nickini degistirmek istiyosun tatlimm? herkes simdi seni o nickle taniyoooo..
canım ümidi kesmek yokçalatma iğneside olmuşsun tutunmuştur bence bebeğin sanaa test yap bence mutlakaa yarın sabah falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?