Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben geldim.bügün çok fena kasık ağrısı çekiyorum adetimin ilk günü sanki ama hala hastalanmadım.2 3 gündür böleyim gelcekse gelse de kurtulsam diyorum artık

kız böle bıçak saplanıyo gibim falanmı oluyoo hni böle kımıldayamıyon bileee benim öle olmuştuda adet zamanında normade adet sancısı bilem pek çekmeyen biriydim asıl ordan anlamıştım hamiş olduğumu zaten bi ara bi test yap istersen

ara ara batar girio ama az.bildiğin adet sancısı benm.herkes o hamilelik belirtisi de oluo diyo.ben de bilmiyorum artık alışmışım tek çizgiye.bidaha yapasım gelmiyo

Son düzenleme:
ELMALI PASTA (KURABİYE)
yarım paket sana yağı
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yumurta
4 kaşık yoğurt
1 kaşık pudra şekeri
limon kabuğu rendesi
vanilya,kabartma tozu,un

iç harcı için;
3 elma rendelenmiş
1 havuç rendelenmiş
7-8 kaşık toz şeker
tarçın,kırılmış ceviz

Üstü için;
pudra şekeri,tarçın

Yapılışı;
Kurabiye hamurunu yoğur elinde güzelce aç iç harcı içine koy kapat istediğin gibi şekil ver tepsiye yağlı kağıt koy üstüne pastaları diz pişir soğuyunca pudra şekeri ve tarçın karışımını serp işte bu kadaar

kızlar bu kullanıcı adı değiştirilmiomu.ben bulamadım da

canim bende bulamamistim..sanirim olmuyor, koydugun nicki tekrar degistiremiyorsun.. bilen birisi cikar insallah..niye nickini degistirmek istiyosun tatlimm? herkes simdi seni o nickle taniyoooo..

ara ara batar girio ama az.bildiğin adet sancısı benm.herkes o hamilelik belirtisi de oluo diyo.ben de bilmiyorum artık alışmışım tek çizgiye.bidaha yapasım gelmiyo

canım ümidi kesmek yok çalatma iğneside olmuşsun tutunmuştur bence bebeğin sanaa test yap bence mutlakaa yarın sabah falan

bengisu dogru soyluyor, yarin kan testini yaptir..:13:

Son düzenleme:
canim bende bulamamistim..sanirim olmuyor, koydugun nicki tekrar degistiremiyorsun.. bilen birisi cikar insallah..niye nickini degistirmek istiyosun tatlimm? herkes simdi seni o nickle taniyoooo..

haklısın değiştirnce söylücektim gerçi ama ne biliyim aklıma güzel isimler gelmişti.kızım olursa adını sare koymak istiyrm.kızım olmasını da ok istyrm tabiki sağlıklı hayrlı olsun erkek de olur ama içimde öle duygu var.oyzden değiştrcektm sare yapcktım ama bulamadım ben de=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…