Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bende öyle düşünüyorum bakalım inş bu sefer sağlığıyla olur...

walla cok isterim ögrenmeyi... nasıl baslıcaz derslereeeeee?

Hanımlar ben çıkıyorum kocam çağrıyiii sıkıldı zaar gidiyimde saçlarımla bi salınıyım bakiiiiim benimkinin gözleri ni zaman açılacakhepinizi öpüyorum fikirller için tşk lerr yarın görüşürük inş Allah izin verirse...byyyy

nihayet hamile olduğunu gördü salak çınar bakalım şimdi nasıl sıyrılacak yeşim salağı
gerizekalı toprak ya bu diziyi seytermicem bir daha he iki olsun
ben gidiyimde kıymamı gouruyum bebem ban musade
kızlarr napıyonuz bakemmm

açlıktan ölüyorum sen

iyi gecelr kazan mubarek olsun bakalım farkedecekmi

tamam sagol canim...islim kebabininda tarifini ver ama detayli yine bunun gibi olsun..puf noktalariyla birlikde...

kızlar bana müsade herüf çağırıyooo

yine mi halvet giiii... yuh yani beline kuvvet (beydaglimin lafi)

gerizekalı toprak ya bu diziyi seytermicem bir daha he iki olsun

ben gidiyimde kıymamı gouruyum bebem ban musade

açlıktan ölüyorum sen

valla seyretmiyecen en iyisi kardeşimde şimdi kızdı bidaha izlemiyecem bu diziyi diyor
sanada iyi gecelr bende çıkarım zaten özelden mesaj atmıştım sana gelmedimi:26:

kıyamam sana...
bende bi bakim dedim çıkıcam geri..benimki evde.
bu akşam çarpışan çarpışana galiba
yarın görüşürüz öpüyom hepinizi

Cnm annen çok doğru söylemiş bencede ona o güveni verme gitçeni göster bi korkut bakalım napcak...

valla canım çok korkuttuk korkuo korkmasınada yine itliğini yapıo kaynanayla konuştum şimdi ist göndersin beni ne beklicem evi dedim oğlun kafamı bozuo neymiş ist a gittimde değişiomuşum beni oğlun değiştirio dedim

böle böle oldu dedimmmm sende ne kadar takıon dedi içimden dedim kızın hep senin bu dilin yüüznden çekio aynısını salkkk sinirim tepemde neymiş annemlerde kalırsın dioo sen kal annemlerde görim mecburmuuyum

beydağlı ya noldu yaa kaç gün oldu essahtan miraklanmaya başladım en son kaynoşamı gitmişti polismi çağırsak

nazo hoşgeldin eski sohbetlerimizi özledim kocalar gelene kadar laflardık

benm misafir şimdi gitti anca geldim şimdide kocam gelir

canı ben 8e yada 9 a bir ölçü yapıyom ama içine 1 patatesle 1de havuç rendeliyom ha bide 1 bütün soğan tıyombide içine sarımsak ezip koyuyom ooh süper oluyoo pişince blendırdan geçiiyom biaz limon sıkıyom içine üstünede naneli pul bibrli sos cızatıp dökğyom harika ve bol vitaminli oluyor canım tavsiye ederim

nazo hoşgeldin eski sohbetlerimizi özledim kocalar gelene kadar laflardık

benm misafir şimdi gitti anca geldim şimdide kocam gelir

ee artık sen geç sattelere kadar oturamıyorsun doğal olarak ne yapalım artık doğurup biraz büyütünce yine eski sohbetlere döneriz

insan kocasına domuz dermi

hakedince insan daha neler neler der
tabi ben içimden derim o başka

tıyombide ne demek anlamadımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…