köfteleri kocaman olmuş ben sana öğretirim istersen
tuz pul biber karabiber(az) koy bir tane küçük soğan rendele sasısını alır ben birazda kuru nane koyarım süper oluyor evet çabuk bozulur
isteğe bağlı iki sarımsak ezebilirsin iki diş bite 2-3 dal maydanoz isteğe bağlı ben bu malzemenin hepsini koyuyom galeta unu bir tanede yımırta
oğlum bayılır ben tavuk gögsünü aldığım yerde içine 100 gr kuyruk çektiriyom harika oluyor kuru kuru olmuyor
1 adet bekle çok büyük değildiki :26::26:
köfteleri kocaman olmuş ben sana öğretirim istersen
tuz pul biber karabiber(az) koy bir tane küçük soğan rendele sasısını alır ben birazda kuru nane koyarım süper oluyor evet çabuk bozulur
isteğe bağlı iki sarımsak ezebilirsin iki diş bite 2-3 dal maydanoz isteğe bağlı ben bu malzemenin hepsini koyuyom galeta unu bir tanede yımırta
oğlum bayılır ben tavuk gögsünü aldığım yerde içine 100 gr kuyruk çektiriyom harika oluyor kuru kuru olmuyor
kızlar bana müsade herüf çağırıyooo
nihayet hamile olduğunu gördü salak çınar bakalım şimdi nasıl sıyrılacak yeşim salağı
ben gidiyimde kıymamı gouruyum bebem ban musadeköfteleri kocaman olmuş ben sana öğretirim istersen
Tuz pul biber karabiber(az) koy bir tane küçük soğan rendele sasısını alır ben birazda kuru nane koyarım süper oluyor evet çabuk bozulur
Oğlum bayılır ben tavuk gögsünü aldığım yerde içine 100 gr kuyruk çektiriyom harika oluyor kuru kuru olmuyor
kızlarr napıyonuz bakemmm
Hanımlar ben çıkıyorum kocam çağrıyiii sıkıldı zaargidiyimde saçlarımla bi salınıyım bakiiiiim benimkinin gözleri ni zaman açılacak hepinizi öpüyorum fikirller için tşk lerr yarın görüşürük inş Allah izin verirse...byyyy
tamam sagol canim...islim kebabininda tarifini ver ama detayli yine bunun gibi olsun..puf noktalariyla birlikde...canım patlıcanları yıka kalın kalın doğra tuzlu suda beklet onlar beklerken
kıymaya tuz pul biber az karabiber koy azıcık yağ iyice yoğur
küçük köfteler yap patlıcanı süzeğe al
süzüldükten sonra bir patlıcan bir köfte diziyorsun
şekilA da görüldüğü gibi
dömates biberler süsle
yarım çay bardağı su gezdir
sür fırına önce üstünü kapat folyo ile biberler yanmasın
çıkarmadan 15 dk önce üstünü aç kızara kızara pişsin
süper oluyor
kızlar bana müsade herüf çağırıyooo
gerizekalı toprak ya bu diziyi seytermicem bir daha he iki olsun
ben gidiyimde kıymamı gouruyum bebem ban musade
açlıktan ölüyorum sen
Cnm annen çok doğru söylemiş bencede ona o güveni verme gitçeni göster bi korkut bakalım napcak...
Bakalıım beklicem ne zaman farkedicek.....domuz....
başak karısı evde misafir ağırlıyor kaynoşuda çıktımı acep
kime demiş kız o domuz diye
sevinç sana mı
kocasına saçlarını boyadığını farketmedi diye
ne yapabilirim ki?kaynanamlar sebzeyi cok severler şimdi ne yapsam begenmezler kio yüzden o işe hiç girmeyim diyomm mercimek köftesi yapacam ortayaa
kızlarrrrr MERCİMEK KÖFTESİNDE mercimek su ve bulgur oranı nasıl yapıyonuzzzzzzzz???
nazo hoşgeldin eski sohbetlerimizi özledim kocalar gelene kadar laflardık
benm misafir şimdi gitti anca geldim şimdide kocam gelir
insan kocasına domuz dermi
canı ben 8e yada 9 a bir ölçü yapıyom ama içine 1 patatesle 1de havuç rendeliyomha bide 1 bütün soğan tıyombide içine sarımsak ezip koyuyom ooh süper oluyoo pişince blendırdan geçiiyom biaz limon sıkıyom içine üstünede naneli pul bibrli sos cızatıp dökğyom harika ve bol vitaminli oluyor canım tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?