- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
tıyombide ne demek anlamadımda
ee artık sen geç sattelere kadar oturamıyorsun doğal olarak ne yapalım artık doğurup biraz büyütünce yine eski sohbetlere döneriz
hakedince insan daha neler neler der
tabi ben içimden derim o başka
Eki Görüntüle 511066
tmm eyi bari öyle yaparsan eyi olur
şeyde yapabilirsin bak
tavuk gögsünü doğra
patates
havuç
bezelye
yeşil biber
soğan
domates
baharatıda dök azıcık yaağ iyice karıştır sür fırına
pirinç pilavının yanına süper oluyor çorba salata
yada geçende bengiye verdiğim arap tavası patlıcanlı oda güzel
misafire iyi oluyor
börekte yap bir çeşit ara sıcak olur
canım atıyom bide demek istemiş a harfini yutmuş
he zaten kocama rtık hep gündüze gidiyor adam kendi evine geçince akşama gitmeyi bıraktı
meğer annesigilin evde huzur olmadığı için akşama gidiyormuş artık erkenden evde olmak istiyo
nazo sen yazdığımı okumadın galiba tedavi görmeye başlıcakmısın
kız kötü menü mü???
ben hiç yemek yapmayı bilmiyom bi bu yemegi biliyom herkese bundan yapıyomm
senin dedigin sey nasıl? kızartmayı düsünmüyom. patates köfte sıralayıp üstüne de salcalı sos ve fırına veriyom.. sen nasıl yapıyon? walla anlatsan cok memnun olurummm
selam kızlar. uzun zamandan beri muhabbet edemedik. nasılsınız bakalım.
kocam geliyor ben çıkıyorum öptüm hepinizi
kuzum has paşa köfteside yapabilirsin illa köfte yapcem dersen köfteyi gene aynı şeilde hazıla 2 köft büyüklüğünde al harçtan elinle yuvarla içini çanak gibi oy oy tepsiyediz o köfteleri bi 15-20 dakka tepside fırında kızarcakö köfteler üstüne pattis püresi hazırlıyon kaşarlı tereyağlı azda sütlü tuzunuda koy erit normal püreyi işte karışsın iyice sonra onu köftelrin içine koy biraz tepeleme üstünede kaşar rendele koy sonra tepsinin içine salçalı sos su işte 1-2 parmak kalınlığında onu fırına ver tekrar pişir kaşarı kızarıncaya kadar falan harika oluyo vall ben çok severimmantarın varsada onun için az tereyağı kaşar tuz koy ister tavada ister fıırında pişir garnitr olarak pilavın yanına köft ve mantar koyarsın canım ana yemek olarak sonracığıma közlenmiş kırmızı biberleri soy büyükçe doğra üstün sarımsaklı sos dök oda basit bi salata olsunzaten normal salatada yaparsın ne biliiim basitçe çeşitler yapabilirsin güzel olur yaani çorbada mercimek yakışır bu yemeğin yanına bide patlıcan kabak biber olaraktan zeytinyağlı bi dolma yapabilirsin meselaa istersen ortaya koyarsın
a. s canım nasıl olalım aynıyım sen nerelerdesin yoksun bayadır
evet çoktan beri katılmadım muhabettlere. son hazırlıklarımızı da yapmaya çalışıyorum. kızımın odasının bi kaç eksiği kaldı onları halledicez. evimizide temizledik. hastane çantamızda hazır. Artık doğurabilirim :)
canım walla ne bilim cok da vakit olmuyo dicem ona da kızcann:) ama yapacam bu sene sabahcıyımmm.. sözüm söz olsunn size foto da yollucam
canımm patlıcanı hiç sevmez kaynanam morali bozulur kadının gene de cok sagollll düsünmen yeterrrrr
he canımmm sehriye yapacam tavuklu corba olarak sen de cok sagolll wallaaaaaaa
sagolll canımmm tarif için bunu cok kez yaptım da şu su olayını tutturmak işin püf noktasııı...
menümü son kez sayıyorum
tavuklu tel sehriye corbası
izmir köfte - ya da sevincin tavuklu tarifi
pilav
su böregi
cacık
mercimek köftesi ortaya..
belki rus salatası da yaparık ufak ufak aralara..
cooooooooook tşkler kızlaaar sizi seviyoooooooom :112:
patlıcan kebabı böylemi oluyorrrr
patlıcan musakka olmasın o
Eki Görüntüle 511068
ben böyle yaparım kıyma koyarım araya :26::26:
Eki Görüntüle 511069
tşkler canımm.. şunu da ben yapmıstım islim köfte.. nasıl olmus.. hiç bişe yapamıyom sanmayın... ögrensem yapacaaamm
bunu yarın bende bir deneyeyim bizim koca biraz kibar hiç bişey yemiyoçok yemek seçiyo inşallah yer farklı lezzetler denemek güzel oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?