Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ee artık sen geç sattelere kadar oturamıyorsun doğal olarak ne yapalım artık doğurup biraz büyütünce yine eski sohbetlere döneriz

hakedince insan daha neler neler der
tabi ben içimden derim o başka

he zaten kocama rtık hep gündüze gidiyor adam kendi evine geçince akşama gitmeyi bıraktı

meğer annesigilin evde huzur olmadığı için akşama gidiyormuş artık erkenden evde olmak istiyo

nazo sen yazdığımı okumadın galiba tedavi görmeye başlıcakmısın

anam o arap tavası pişmek bilmedi sinir etti beni yapmasın bence dediğin gibi tavuk göğsünü öle yapsın veya ben onun kanat versiyonunu yapıyom az biber salçası azda yoğurt koyuyom sosuna sarımsakda oluyo ooh süper oluyoo

iyi evde olsun ne güzel keşke bizimkide akşamları evde olsa artık yaşlanınca olur heralde
yazını gördümde seni görünce yazayım dedim köyden yeni geldik
biliyorsun 1 ay cepten yedik hatta borçlandık anca kendimize geliyoruz
ve para biriktirmemiz lazım çünkü doktor tüp dedi tüpte kolay bi tedavi değilki maddi açıdan
anca borç almamız lazım anca öyle yapabiliriz o da çok zor kimden alacan bizde öyle borç istemeyizki kimseden

kuzum has paşa köfteside yapabilirsin illa köfte yapcem dersen köfteyi gene aynı şeilde hazıla 2 köft büyüklüğünde al harçtan elinle yuvarla içini çanak gibi oy oy tepsiyediz o köfteleri bi 15-20 dakka tepside fırında kızarcakö köfteler üstüne pattis püresi hazırlıyon kaşarlı tereyağlı azda sütlü tuzunuda koy erit normal püreyi işte karışsın iyice sonra onu köftelrin içine koy biraz tepeleme üstünede kaşar rendele koy sonra tepsinin içine salçalı sos su işte 1-2 parmak kalınlığında onu fırına ver tekrar pişir kaşarı kızarıncaya kadar falan harika oluyo vall ben çok severim mantarın varsada onun için az tereyağı kaşar tuz koy ister tavada ister fıırında pişir garnitr olarak pilavın yanına köft ve mantar koyarsın canım ana yemek olarak sonracığıma közlenmiş kırmızı biberleri soy büyükçe doğra üstün sarımsaklı sos dök oda basit bi salata olsunzaten normal salatada yaparsın ne biliiim basitçe çeşitler yapabilirsin güzel olur yaani çorbada mercimek yakışır bu yemeğin yanına bide patlıcan kabak biber olaraktan zeytinyağlı bi dolma yapabilirsin meselaa istersen ortaya koyarsın

bunu yarın bende bir deneyeyim bizim koca biraz kibar hiç bişey yemiyo çok yemek seçiyo inşallah yer farklı lezzetler denemek güzel oluyo

a. s canım nasıl olalım aynıyım sen nerelerdesin yoksun bayadır

evet çoktan beri katılmadım muhabettlere. son hazırlıklarımızı da yapmaya çalışıyorum. kızımın odasının bi kaç eksiği kaldı onları halledicez. evimizide temizledik. hastane çantamızda hazır. Artık doğurabilirim :)

hadi bakalım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin RABBİM
BENDE ÇIKIYORUM EŞİM GELİYORMUŞ HEPİNİZE İYİ GECELR ÇOK ÖPÜYORUM
harfi büyütmüşüm farkında olmadan ama silemeyecem

hmm fena diil canım yeter daha ne olsun mercimk köftesinde banada yolla amaa yanınada bol marul ekşimek roka ve limon isterim

patlıcan kebabı böylemi oluyorrrr
patlıcan musakka olmasın o

Eki Görüntüle 511068

ben böyle yaparım kıyma koyarım araya :26::26:

hee bende böle yaparım patlıcan kebanııı hatta pişmeye yakın bide domatesli sarımsaklı sos döküp biraz daha pişiriyom bencede patlıcan musakkadır onun dediği hatta bi şeşit daha patlıcanlı bi kebab var kürdan kebabı deniyo adına patlıcanları boylamsına ince ve geniş şekillerde kesip kızartılıyo köfteleride kızartıyon 2 patlıcanı artı şeklinde koyup üstüne 1 köfte koyuyon onu bohça gibi kapatıyon patlıcanını kürdan geçiriyon üstüne sonrada o kürdana biber domates falan geçirip fırın tepsiine dik şekilde yrlştriyoz gene salçalı su yapıp az daha pişiriyoz oda çok güzel oluyoo sevünç bunlar nasıl karı yaa bi halt bilmiyolaaar insanın içinde azcık istek olcak yaa

kızlar ben bu arada bi ara kayboldm ya ortadan yarın pikniğe gitcez üstteki arkadaşlarla gittim bi çörek otu tuzlu kurabiye bide elmalı pasta yaptımda geldim ikisini bi arada hallediverdim valla ne mariftli gacıyım yaahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…