Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Anaa ben geldim millet kayboldu yav :26: ühüü biy başıma bıyaktınıs benii :26: zaten evdede yalnızım nöbetçiydi kocişim bugün ühüki ne ühüüü..

püff kasık ve bel ağrısı ile kıvranıyommregle 10 gün var nerden çıktı bu ağrı

anladım tutacağı da kesin olsa hiç düşünmez insan

benm dayımlar devletten faydalanarak yaptırıyor 2 sans veriyormş devlet yol paralarını bile karşılıyor ucuza geliyor tüpnbebek siz faydalamıyomuusnuz

ne haber nasılsınız?? ben bir hafta oldu heralde yazmayalı tamda bilemiyorum....oturupta yazamadım çünkü fıtıklarım azdı zorluyor artık beni ama ameliyat olmk istemiyorum olmamak içinde direnicem elimden geleni yapıcam bakalım..bugün iyiym biraz çok şükür sizlerde iyisinizdir,bir yaramazlık yoktur inşaallah...
hepinizi çok özledim minnoşlar

Kızlar hepiniize mrb canlarııııım nasılsıınız bu sabah inş Allah herkesin gününü güzel huzurlu sağlıklı mutlu geçirmeyi nasip etsin.....Bu arada benümkü dün mahsus farketmezinden gelmiş saçlarımı Ben öyle şeyleri önemsiyorum diye biraz takılmış güya...neyse sinir oldum tabi ama gönlümü aldıçok beğendi saçlarımıöyle oldu işte şekerler...kimseciklerde yokmuş neyse hepinizi çok öpüyoruuum

kime demiş kız o domuz diye
sevinç sana mı

Aa başakcım sen tam okumadan olayları anlamadan yazmışın cnm benim ama hoş olmamış...şekerim kız o benim kocam insan nazonun didiği gibi sinirlenince neler diyo...Aa sanki adamı öldürdüm tövbe tövbe...şekerim ayrıca insan burda bacısına distek olur yawkız üzülme belkim kafası işe takıldıydı da farketmediydi felan yazarkarı bide köstek olmuşayrıcada ben sevince niye diyim yaw ella hella

şaka yaptım kız sevince sarmazsam günüm geçmez

hem sevince diyebilirsin nolmşbişi yapamaz korkma

seninle de konşmamaıştık hiç iyi oldu

her akşam topikimizdesin kimsin sen bakim

aa geçmş olsun cnm Allah şifa versin iş güç yapabildinmi bari

yoksam bu halimle benmi yardıma geliyim:26:
yada çamsan marka sonsuz model parkeli jetgill i mi getiriyim

ameliyat olmadan kurtulabiliyosan diren
yalan söölemiş olmasın
hatasını bastırmak için

mrhb kızlar nasılsınızzz hepinizi çok özledimmm geliyorum sadece kendimden yazıp çıkıyorum çünkii çok yoğunummm kızlarrr eşimin kontrolleri vardı geçen haftaaa 4 gün üst üste has gittik aslında dr 5. Günde çağırdı yapılacak testler vardı Bende dr dinlenelim 1 gün dedimm 3 saatlik yoldan geliyoruz her gün dedim oda pzrts gelin dedii yani yarın yine gideceğiz çok ayakta durmaktan dizimin iç kısmında şişlik oluştuu Ayağımı kaldıramıyorumm ev işleride bana bakıyor Yani çok yoğunum kızlarr Adet günümde geliyor onun sıkıntılarıda başladııııı

Canlarım hepiniZi

selam kızlar nasılsınız bakalım bikaç gündür nete giremedim hepiniz iyisinizdir umarım..bizde bi değişiklik yok bebişde bende iyiz çok şükür...bugün temizlik günü halıları filan yıkamaya veriyoruz evi topluyorum 3 saattir ama yinede her taraf çok dağınık çok yoruldum hem azıcık soluklanayım hemde size selam vereyim dedim.öpüldünüz görüşürüüüüzzz..

Allah kolaylık versin cnm elimden gelse yardıma gelirdim

tek başınamı yapıyosun kocişin yardım etmiyomu göbişin çıktımı

kızlar çay demledim pastam da var hadi gelinnnnnnn:125::125::125:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
basakss

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
basakss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…