Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kına yak şişko

maaşallah o nası kocaymış güzel yapıyomu bari

yok kııız üüzldüm bileydim erken gelirdim tek bırakmazdım seni..kocaaam bitanedirrr nazar değmesin,şimdide balık yapıcak bana ızgarada
sende kocaman olmuşsun maşallah az kaldı doğuma başak:18:

yok kııız üüzldüm bileydim erken gelirdim tek bırakmazdım seni..kocaaam bitanedirrr nazar değmesin,şimdide balık yapıcak bana ızgarada
sende kocaman olmuşsun maşallah az kaldı doğuma başak:18:

nazar değmesin cnm

he kız doğurdum doğurcam:18:

hey gidi zaman ne çabk geçiyo

nazar değmesin cnm

he kız doğurdum doğurcam:18:

hey gidi zaman ne çabk geçiyo

evet daha dün gibi hatırlıyorum senin son derece ciddi bi şekilde hamile olduğunu yazdığın günlerikocişine patik kuryeleyecektin bende ne sabırlı karı demiştim kendi kendime neyse ege nin herşeyi hazırmı? hastane çantası yaptınmı kendine? doğum normalmi olacak sezeryanmı? nst ye ne zaman bağlanmaya başlıycan?

sen yazıp yazıp hangi topike kaçıyon bilmem ama takip etmicemö seni

he kız ne günlerdi. sabırlıyımm accık reglim 1 hafta geçmeden test bilem yapmamıştım

aslında önce nerde doğuıracağıma karar vermem lazım

son kontrolllerime orda gitcem

normal gözüküyor ama son dakka bişi çıkmazsa

bakakta görek

balık hazırmı

bir derdim var bölümü varya oraya gidiyorum 2 sayfa açık bi burası bi orası ne dertli kızlar varmış öle bende yorum yapıp duruyorum işte:26:

kendi dr un nerde kız ona yaptırtmıycanmı doğumu? balık yok daha hazır değil çok acıktım

ititraf ediyim bende 6 sayfa açık

doğum hikayelerini okuyom duygulanıyorumçok güzel anlatıyolar ya ne kadar zor olsa da bebeği görünce ağlıyolarmş mutluluktan

ayy benm hamileliğin başından beri doktorum2 kez değişti bi doktora alışaamdım

zaten tıp fakültesinde doğum yapmak istiyorum ay başında gitmem lazım bundan sonra oraya giderim heralde

çakaaaaallll anlamıştım zaten ben gene insaflı davrandım şimdi dedim çok sayfa açar unuturum 2 de kaldım neyse gez oku ama dikkat et kötü şeyler okuma, ben böyle bazen giriyorum bebeğini kaybedenleri okuyorum ölüyorum ağlamaktan( doğum hastanenide ayarla canım önemli bişey ooo

iyi akşamlar kızlar yorgunum ben çokk
yatakımız geldi bugünn onu yerleştirdikk,,
gardrobumu sildimmm,çekmeceleri temizledim
halımı da serdimm

son sayfayı göremiyorumm...neyse ben çıkıyım biraz kocişe yardım edeyim hadi görüşürüüüüzzz

evet ya kendimi şansız hiisediyorum bu konuda baştan beri bi doktora alışsaydım çok iyi olacaktı kendimi onun ellerine teslim ederdimneyse ksmet bunda da vardır bi hayır inşalah bundan sonra alışırım bi doktora balık hazırmı

iyi akşamlar kızlar yorgunum ben çokk
yatakımız geldi bugünn onu yerleştirdikk,,
gardrobumu sildimmm,çekmeceleri temizledim
halımı da serdimm

yatakınızı niye değiştirdiniz çokmu hasar görmüş çarpışmaktan

hayırlı uğurlu olsun cnm dün niye yoktun

şaka yaptım kız sevince sarmazsam günüm geçmez

hem sevince diyebilirsin nolmşbişi yapamaz korkma

seninle de konşmamaıştık hiç iyi oldu

her akşam topikimizdesin kimsin sen bakim

Hıııı bilenler bilmeyenler içinde tekrardan özet geçeyim o zaman....Ne yazık ki ilk hamileliğim 6.haftasında düşükle son bulduhamile olduğuma sevineyim derken üzülmekten harap oldum..Ama tek tesellim çok başında olduğum için daha çabuk atlattım bu üzücü durumu..İşte bu üzücü anlarımda topiğinizin;yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız;sözü banada umut oldu..sayenizde bu durumu daha kolay atlattım...hepinize burdan çooooooooook tşk ediyoruuuuum....inş burdan 2.hamişliğimin haberini,doğumumu...vs...duyurmayıda Allah ım nasip etsin...

Eee nasılsınız kııızlarrrBu gün neler yaptınız...?Biz geç kalktık kocişimle...malum pazar sabahı...kahvaltı pazar keyfi kahvesi...film izledik..akşamda beni yimeğe götürüverdi...
Dün saçımı farketmediya güyaaa...Şimdikte bi bakiiim didim siz neler yaptınııız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…