Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar ne o yemek tarifleri resimler yaaaa bi canım çektiiki sormayın yaaa ağzımın suyu aktı derlerde inanmazdım harbi aktı yaniii hepsine bakamadım geçmişin rasgele açtım yemeklere denk geldi bakmıom bidahada

kimseler yok yine...girdim çıktım hep kimseye denk gelmedim..e tabi bugün pazar :) benimki maça gitti..oturuyom işte bi başımaa

kimseler yok yine...girdim çıktım hep kimseye denk gelmedim..e tabi bugün pazar :) benimki maça gitti..oturuyom işte bi başımaa

ahhh ahhh bu maçlar benim kocişte evde kuzeniyle izlio hatta laptopun sarjı onun laptopta takılı bitmek üzere bendekide... takılim dedim kimsecikler yok tu ..ama maç arasında şaj edicem...

kızlar ne yapıyorsunuz bakalımm

iyiyim ben maç vs takılıom...sen nasılsın?

canım üzülme bende aynı şekildeyim tek fark benim ki hokur hokur uyuyor bende elimde laptop karşımda tv de yetenek sizsinizi izliyom kocadan hayır yok ne yapım

ay hiç söleme...benimki maç oynamaya gidiyo..haftada 1 kez ama bazen 2 oluyo..bu hafta ikinci oldu..stres atıyolar öle iştee

merhaba kızlar ben de geldimm... çok durmama yarın ders 7.20 de baslıcakkk

bugun bi karar aldım sizinle paylaşimmm

egerrrrrr bu ay hamile kalmazsam diyete giriyom.. 65 kiloyumm 60-59 olana kadar devam edicemmmmmm haydi bakam diyet mi kazanacak bebiş mi ?

canım nasıl izliyolar bilgisayardan mı? eger bi gizli giriş varsa bizimki de izlese ?

hadi hayırlısı inşallah bebiş kazanırda doğumdan sonra başlarsın diete

koca surat okulamı gidiyon sen kaça lise 1 mi

evet başlığımız çokı anlamlı

çoks evindm burda tesellli bulduğuna

inşallah tez vakitte tekrar güzel haberi veririsin bize

Allah gönlüne göre versin

doğum çantası için şimdilik hazırladıklarımı payklaşmak istiyorum:114:

-ıslak havlu (2 paket)
-başlık (2 adet)
-patik (1çift)
-çorap (2 çift)
-eldiven (3 çift)
-battaniye (2 adet)
-mama önlüğü (3 adet)
- emzik
- zıbın (3 adet)

şimdilik bunları hazırladım ama eksikler var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…