- 27 Ağustos 2012
- 641
- 16
- 118
kimseler yok yine...girdim çıktım hep kimseye denk gelmedim..e tabi bugün pazar :) benimki maça gitti..oturuyom işte bi başımaa
kızlar ne yapıyorsunuz bakalımm
kimseler yok yine...girdim çıktım hep kimseye denk gelmedim..e tabi bugün pazar :) benimki maça gitti..oturuyom işte bi başımaa
ay hiç söleme...benimki maç oynamaya gidiyo..haftada 1 kez ama bazen 2 oluyo..bu hafta ikinci oldu..stres atıyolar öle iştee
ahhh ahhh bu maçlar benim kocişte evde kuzeniyle izlio hatta laptopun sarjı onun laptopta takılı bitmek üzere bendekide... takılim dedim kimsecikler yok tu ..ama maç arasında şaj edicem...
iyiyim ben maç vs takılıom...sen nasılsın?
merhaba kızlar ben de geldimm... çok durmama yarın ders 7.20 de baslıcakkk
bugun bi karar aldım sizinle paylaşimmm
egerrrrrr bu ay hamile kalmazsam diyete giriyom.. 65 kiloyumm 60-59 olana kadar devam edicemmmmmm haydi bakam diyet mi kazanacak bebiş mi ?
canım nasıl izliyolar bilgisayardan mı? eger bi gizli giriş varsa bizimki de izlese ?
walla eşim ligtv aldı internetten tvye bağlayıp izlio...internetten olunca daha ucuzmuş...sadece maçları izliolar...
ha tamam canım sagoll.. hadi cıkim ben yabancı dizi izliyoz game of thrones. yatmadan bi bölüm bakak.. öptüm canımmm
merhaba kızlar ben de geldimm... çok durmama yarın ders 7.20 de baslıcakkk
bugun bi karar aldım sizinle paylaşimmm
egerrrrrr bu ay hamile kalmazsam diyete giriyom.. 65 kiloyumm 60-59 olana kadar devam edicemmmmmm haydi bakam diyet mi kazanacak bebiş mi ?
Hıııı bilenler bilmeyenler içinde tekrardan özet geçeyim o zaman....Ne yazık ki ilk hamileliğim 6.haftasında düşükle son bulduhamile olduğuma sevineyim derken üzülmekten harap oldum..Ama tek tesellim çok başında olduğum için daha çabuk atlattım bu üzücü durumu..İşte bu üzücü anlarımda topiğinizin;yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız;sözü banada umut oldu.. sayenizde bu durumu daha kolay atlattım...hepinize burdan çooooooooook tşk ediyoruuuuum.... inş burdan 2.hamişliğimin haberini,doğumumu...vs...duyurmayıda Allah ım nasip etsin...
evet başlığımız çokı anlamlı
çoks evindm burda tesellli bulduğuna
inşallah tez vakitte tekrar güzel haberi veririsin bize
Allah gönlüne göre versin
tşk ederiim cnm inş allah hepimizin gönlüne göre versin..
gündüzleri gelmiyomusun sen napuıyosun çalışıyomusun
yok kız çalışmıyorum evde olduğumda geliiyim...iş bitmiyo ki...geziiyiim bide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?