Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kime demiş kız o domuz diye
sevinç sana mı
gelirsem paralarim seni
gecmis olsun cnm merak ettik ozledik yaww
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
basakss

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
basakss
tekmi kaldin ohhh
gizzzz bebek bezi hani donunami yapacak
zibin var tulumda alin eksik cok islak mendil bir paket yeter bir tane ruola kagit havlu koy
Mama onlugunden ziyade agiz bezi daha kullanisli oluyor
tesmini koyda bakak gule gule giysin egecik

biberonu unutma...cam olsun ama...emmediği zaman mama veriolar

Cnm doğum yaklaştı heralde senin kaç aylık..?

parala bakim
-------
tek kaldımdıkına yaktınmı
--------
eksik çok kız. eksikleri yazsam daha uzun
kağıt havluyu ekledim sağol.
bebek bezi
tulum veya pijama
yelek
ağız mandili
şampuanı
süt sağma cihazı
biberon
pişik kremi
emzik koruyucu

varmı başka b,işi:44::44::44:

evet cnm 7yi geçtik baksan 30 haftalık olduk ne zaman geleceği beli olmaz:18::18:[/QUOTE]

Ooo maşallah..Allahım inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin,sağlığıyla kucağına al bebişini inş lah cnm..

sevinç kadın sen bugün nerdeydin ayağa kalk raporunu ver
yaz kızım

walla 2 sene önce ablam doğum yaptıgında öle yaptılar hem emme güdüsünüde geliştiriomuş...bilmiom artık

almıyakmı mama kışığımı alıyım
Giz yokkk biberonla verirsen cok cok emiyor sonra anne memesiyle ugrasmak istemiyor emzik emme gudusunu gelistiriyor o bile cok verilmiyor hemsire kesinlikle dedi mama bile verseniz cay kasigiyla dedi
sevinç kadın sen bugün nerdeydin ayağa kalk raporunu ver
yaz kızım
sabah oglumun defterlerini ciltledik terziye gittik formasinin patolonu yapildi onu aldik
ewe geldim dolab karniyariklik patlican hazir ladim koydum biber yemeklik biber dogradim koydum
kaynanam bagdaymis bizide cagirdi oraya gittik borulcemle kocasida vardi :120: ordan markete ugradik
ewe geldij carpistik geldim :101:
Cnm yaş:27,2 yıllık evliyeem ,yok kız çok gezmiyom aslında ama gezmeyide severim dabiim..neşeliyeem...becerikliyeeem...

heee cok becerikli

sabah oglumun defterlerini ciltledik terziye gittik formasinin patolonu yapildi onu aldik
ewe geldim dolab karniyariklik patlican hazir ladim koydum biber yemeklik biber dogradim koydum
kaynanam bagdaymis bizide cagirdi oraya gittik borulcemle kocasida vardi :120: ordan markete ugradik
ewe geldij carpistik geldim :101:

heee cok becerikli [/QUOTE]

karııı becerikliyeem dabiiii.....gışlığımıda herbişeymide damamladım ben ooohhhgeç yaptım diye diyooo...Kız sevinç sen nirde yaşıyon..?Bağ bahçe neyiim...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…