merhaba kızlar herkesler iyidir inşallah yeni kızlar var sanırım hepsi hoşgelmişler başak sevinç nazemir sizleri özledim kızlar
merhaba kızlar herkesler iyidir inşallah yeni kızlar var sanırım hepsi hoşgelmişler başak sevinç nazemir sizleri özledim kızlar
Hosgeldin cnm bizde seni ozledik yaa ne yaptin piht testini
bu arada supurge aldinmi bende alacamda
pıhtı testini özel hastaneye gittim iki düşüğüm olmadığı için 1500 lira dedi vazcaydım geldim ama üniv.hastaneleri sanırım para almadan yapıyomuş oraya gidecem hafta içi
süpürge henüz almadım ama arzuma karar verdim bu hafta alacam inşallah memnun kalırsam sana yazarım canım
Cnm ben unv hastanesinde yaptirdim tek kurus odemedim
dusuk yaptimde uydur haftasini sorarlar 6-8 arasi salla
hayirlisi olsun cnm arzum kac tl bende fakir dusundum 130 tl
arzum 110 lira canım
Anladim cnm saol
basak hnma o kadar liste verdik okumadan kacmis kari
Defne karisi k.marasta yasiyom
kaynosgilin baglari bahceleri var oglum sewiyor acik hava felan bizde firsat buldukca piknige gidiyoruz meyve agaclari felanda var ewde var guzel oluyor
ne o begenemedinmi
arzum 1000 wat canım fakirin ki nasıl fiyat arasında çok fark yok aslında
başak kocası gelmiştir yine gitmiştir listeni okudum inşallah bizlerede nasip olur böyle çantalar hazır etmek
Saracim insallah hayatim Rabbim nasip etsin isteyen kimsenin kucagini bos koymasin
saglikli hayirli evlatlar nasip etsin insallah amin..
Aaaa kız niye beğenmiyim deli..hemidem bayılırım ayy orda bide semaverde çay demlicen ateşte mısır közle ohhhh
Ewet kocisim semaveri hep yakar cay demler bizeoglum icin gidiyom kaynosun yanina
orda bisiklete biner ucurtma ucurur bide babaannesigilden uzak tutmamak icin gidiyok
ay canım hayırlısı olsun yaa çok sevindim inşallah yarın bende öğrenebilirim bebişimin cinsiyetinisen çok sevinmişe benzemiyon ama kızmı istiyodun yoksam :26:
canım ben zaten erkek istiyordum oyüzden çok sevindim o gün acelem vardı kısaca yazdım mesajımı oyüzden sana sevinmemişim gibi geldi heralde ...ee sen öğrendinmi seninkinin cinsiyeti neymiş
Kııızzzlarr ben çıkıom...kocam çağrııii...hepinizi seviyeemmm....hayırlı geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?