püff kasık ve bel ağrısı ile kıvranıyommregle 10 gün var nerden çıktı bu ağrı
ne haber nasılsınız?? ben bir hafta oldu heralde yazmayalı tamda bilemiyorum....oturupta yazamadım çünkü fıtıklarım azdı zorluyor artık beni ama ameliyat olmk istemiyorum olmamak içinde direnicemelimden geleni yapıcam bakalım..bugün iyiym biraz çok şükür sizlerde iyisinizdir,bir yaramazlık yoktur inşaallah...
hepinizi çok özledim minnoşlar
Cnm yaş:27,2 yıllık evliyeem ,yok kız çok gezmiyom aslında ama gezmeyide severim dabiim..neşeliyeem...becerikliyeeem...
Giz yokkk biberonla verirsen cok cok emiyor sonra anne memesiyle ugrasmak istemiyor emzik emme gudusunu gelistiriyor o bile cok verilmiyor hemsire kesinlikle dedi mama bile verseniz cay kasigiyla dedi
sabah oglumun defterlerini ciltledik terziye gittik formasinin patolonu yapildi onu aldik
ewe geldim dolab karniyariklik patlican hazir ladim koydum biber yemeklik biber dogradim koydum
kaynanam bagdaymis bizide cagirdi oraya gittikborulcemle kocasida vardi :120: ordan markete ugradik
ewe geldij carpistik geldim :101:
heee cok becerikli
kafandan mı yazdın bunlarıBebek bezi
islak mendil
kagit havlu
bebe sampuani ve bebe yagi fisfislisindan al
totosuna fist yaparsin her altini acmaya hic pismez
bide banyodan sonra yaglarsin misss olur ben 1 yasina
kadar kullandim jhansons mor kapali cok rahatlatiyo
Pisik kremi doktor yazar zati almasanda olur
kiyafet felan olarak en cok citcitli bady kullaniliyor
patikli alt alirsin veya takilm
tulum alirsan patikli alma ucu acik al corap giydir
daha kullanisli yoksa hemen buyuyor dar geliyo ayagi topaklaniyor
agiz bezi penye yelekler var superler yun orgu alerji yapabiliyor
eldiven cok alma cocuk sagi solu tanisin gogsunu eller emerken zati
bir kac baslik battaniye basak polar battaniye cok kullanisli
hem hafif hem eyi isitiyor hemde yikayinca 10 dk kuruyor
hazir bulamazsan polar kumas al dik kenarina tig isi gec super olur
bebek deterjani sabuntozu hacisakir var otomatik mak icin
emzik saklama kabi
baska aklima geldikce yazarim :44:
senada lazim tabii
yedekli pijama tkm
sabahlik yelek felan kis soguk.olur
corap patik
ped ve gogus pedi yedekli ic camasiru
emzirme sutyeni yatak koruma pedi
hast giderken bardak catal kasik tabak bicak al yanina
gerek olabiliyor havlu al ben sabunumuda gotururum terlik koy kendine
bebekle senin cantayi ayri ayri hazirla en az 3 tk koy bebege
Anladim cnm saol
basak hnma o kadar liste verdik okumadan kacmis kari
amin inşallaharzum 1000 wat canım fakirin ki nasıl fiyat arasında çok fark yok aslında
başak kocası gelmiştir yine gitmiştir listeni okudum inşallah bizlerede nasip olur böyle çantalar hazır etmek
Kızlar hepiniize mrb canlarııııımnasılsıınız bu sabah inş Allah herkesin gününü güzel huzurlu sağlıklı mutlu geçirmeyi nasip etsin..... Bu arada benümkü dün mahsus farketmezinden gelmiş saçlarımı Ben öyle şeyleri önemsiyorum diye biraz takılmış güya... neyse sinir oldum tabi ama gönlümü aldı çok beğendi saçlarımı öyle oldu işte şekerler...kimseciklerde yokmuş neyse hepinizi çok öpüyoruuum
3 tane hastane çıkışı, 3 tane pijama(emzirmek için göğüs kısmı açılandan olsun),4-5 tane don-sütyen,makyaj malzemesi,bolbol bebek bezi,battaniye,biberon emzik,yalancı meme ucudoğum çantası için şimdilik hazırladıklarımı payklaşmak istiyorum:114:
-ıslak havlu (2 paket)
-başlık (2 adet)
-patik (1çift)
-çorap (2 çift)
-eldiven (3 çift)
-battaniye (2 adet)
-mama önlüğü (3 adet)
- emzik
- zıbın (3 adet)
şimdilik bunları hazırladım ama eksikler var...
Bengi karisi yasak kalktimi sizdeo kadar yorgunlugun ustune nasil carpisacak tin gebe halinle valla bravoo
3 tane hastane çıkışını napcez:26::26:3 tane hastane çıkışı, 3 tane pijama(emzirmek için göğüs kısmı açılandan olsun),4-5 tane don-sütyen,makyaj malzemesi,bolbol bebek bezi,battaniye,biberon emzik,yalancı meme ucu,gerekirse ağzına süt damlatmak için şu damlalıklardan,terlik,laptop-wınn,nevresim takımı ben saç düzleştiricimi de alcam... şimdilik aklıma gelenler bunlar benimde canım seç beğen al içinden...
selam kızlaaarrr
kaynos bu saattemi gelnis kovala gitsin kuru uzum kalmadi yiceksen de
hee bide şey duydum şu primanın bebek alt değiştirmelerinden satılıyomuş,sezeryan olan kızlar yataklarına onlardan serip yatmışlar hijyenik olur diye...
3 tane hastane çıkışını napcez:26::26:
saç düzleştiricimi
yeniden aldım bu kez komposto yaptım
bu kez yiyemez
primanınki ayrımı satılıyomuş bezle berabermi bende alcam onlardan bulursam zati bebeğe zaten lazım e bizede lazım olabilir tabii:26:
3 tane hastane çıkışını napcez:26::26:
saç düzleştiricimi
yeniden aldım bu kez komposto yaptım
bu kez yiyemez
ben fön makinamla maşa alcam yanımaha bide saça kurdele yada taç falan kırmızı alırım heralde rengini yada pijamama uygun bi renk e makyaj malzemeside şart tabi bebişimle okadar poz vericeez
yedekte dursun canım nolur nolmaz... normal doğumda aynı gün çıkıyosun ama sezeryan olursa 2 gün kalıyosun hastanede... saç düzleştiricidde önemli bi ihtiyaçterleyeceksin falan filan,bakımlı görünmek lazım,fotolar çekiliğ yayınlanacak sonuçtaben kısmet olurda doğuma hazırlıklı gidersem önce kuaföre gidip fön çektiricem inşallahhhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?