Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Selaam ben geldiim tepehan tarafına pikniğe gittik bugün öğlen çok güzel bi piknik alanı bulduk içinde herşeyi vardı mangal yaptık yanınada köz patlıcan salatası ooh süperdi ordanda bide nemrutu görelim diye nemrut dağına gittik güneşin batışını izledik ordan eve geldik orda nemrutu göcez diye çayımıı içip okey oynayamdıydık artıkın eve gelince yukarı çıktık çayımızı içtik yaptığım pastamızı(çörek otlu kurabiyem ve elmalı pastamı yidik bayıldılar pastanedekilere bin basar didiler) kuruyemişimizi yedük geldüüük günüm güzel ve çabuk geçti anlıycağınız bu arada kociş fırsatını bulmuşken kaçırmaz diye sülendim seksüü cicilerimi kırmızı geceliğimide giydiydim anaa yatmazmı bizimki gerçi sabah 6da kalkcak 06:45de yola çıkcaklarmış malatyaya naapsın garibim hata bende oyatınca bende geri pijamalarıma büründm oh böylesi daha rahat zaten yarın biiissürü işimde var 10 kg domatis gelcek dahada 4-5 kg domatisde evde var sos yapcam hepiciğiniii şimdilik bunları yapem sonra bidaa yaparım artıkın az olursa:26 zate 3-4 kg domatisten 2 kavanozda önce yaptıydım suyunu çektiriyomki çok alsın kavanozlar yarınkini öbürsü kadar çektirmem ama çok accık çıkıyo sonra neyse öle yaani :26: günün özeti yarınada bayaa işim var yimekde yaparım zaten bide temüzlük istiyo ev halim kalırsa onuda yaparım belkim bide bıcııı ooh mis akşam kocişe hazırııım bu gece şeedemedi yorgunluktan ve sabah erken kalkcak olmaktan yarına affetmez vallaa :26:ee sizde nler var neler yok nasılsınız varmı bugün birilerinde değişiklik falan :26:

Bengi karisi yasak kalktimi sizde o kadar yorgunlugun ustune nasil carpisacak tin gebe halinle valla bravoo

ah kuzum yaa kıyamam çoook geçmiş olsun bebeğim :18: inşallah kendiliğinden geçerde ameliyata gerek kalmaz :18::26: nooldu bu topiğin karılarına yaa birer birer dökülmüşsünüz bugüüün

Cnm yaş:27,2 yıllık evliyeem ,yok kız çok gezmiyom aslında ama gezmeyide severim dabiim..neşeliyeem...becerikliyeeem...

listeye ekliyek seni

kafandan mı yazdın bunları
Anladim cnm saol

basak hnma o kadar liste verdik okumadan kacmis kari

arzum 1000 wat canım fakirin ki nasıl fiyat arasında çok fark yok aslında

başak kocası gelmiştir yine gitmiştir listeni okudum inşallah bizlerede nasip olur böyle çantalar hazır etmek
amin inşallah

kuzum ben dimedimmi sanaa çok yapar onu kocişler illa bizi kızdırmak için naaptıda ald bakem gönlünü kııız

3 tane hastane çıkışı, 3 tane pijama(emzirmek için göğüs kısmı açılandan olsun),4-5 tane don-sütyen,makyaj malzemesi,bolbol bebek bezi,battaniye,biberon emzik,yalancı meme ucu,gerekirse ağzına süt damlatmak için şu damlalıklardan,terlik,laptop-wınn,nevresim takımıben saç düzleştiricimi de alcam... şimdilik aklıma gelenler bunlar benimde canım seç beğen al içinden...

selam kızlaaarrr

hee bide şey duydum şu primanın bebek alt değiştirmelerinden satılıyomuş,sezeryan olan kızlar yataklarına onlardan serip yatmışlar hijyenik olur diye...

Bengi karisi yasak kalktimi sizde o kadar yorgunlugun ustune nasil carpisacak tin gebe halinle valla bravoo

Gencim güzelim kocişlede şeederim ne vaaa yaani yasak masak yok artıkın ııh enerjim yüksekti vallaa çarpışaydı çok güzel şeyler yaşatcaadım ama haberi yoook kendi kaybetti vallaa neyse darısı yarına bakalım aklını başında almayı düşünüyorum

3 tane hastane çıkışını napcez:26::26:
saç düzleştiricimi
kaynos bu saattemi gelnis kovala gitsin kuru uzum kalmadi yiceksen de

yeniden aldım bu kez komposto yaptım
bu kez yiyemez

hee bide şey duydum şu primanın bebek alt değiştirmelerinden satılıyomuş,sezeryan olan kızlar yataklarına onlardan serip yatmışlar hijyenik olur diye...

primanınki ayrımı satılıyomuş bezle berabermi bende alcam onlardan bulursam zati bebeğe zaten lazım e bizede lazım olabilir tabii :26:

saç düzleştiricimi

bu kez yiyemez

yedekte dursun canım nolur nolmaz... normal doğumda aynı gün çıkıyosun ama sezeryan olursa 2 gün kalıyosun hastanede... saç düzleştiricidde önemli bi ihtiyaçterleyeceksin falan filan,bakımlı görünmek lazım,fotolar çekiliğ yayınlanacak sonuçta ben kısmet olurda doğuma hazırlıklı gidersem önce kuaföre gidip fön çektiricem inşallahhhhh...

primanınki ayrımı satılıyomuş bezle berabermi bende alcam onlardan bulursam zati bebeğe zaten lazım e bizede lazım olabilir tabii :26:

evet canım lazım olabilir,doğumda bayanlar rezilliğin dibine vuruyo :)) bende bakınırım yavaştan pek dikkatimi çekmedi nerde satılıyodurki

saç düzleştiricimi

bu kez yiyemez

ben fön makinamla maşa alcam yanıma ha bide saça kurdele yada taç falan kırmızı alırım heralde rengini yada pijamama uygun bi renk e makyaj malzemeside şart tabi bebişimle okadar poz vericeez

ben fön makinamla maşa alcam yanıma ha bide saça kurdele yada taç falan kırmızı alırım heralde rengini yada pijamama uygun bi renk e makyaj malzemeside şart tabi bebişimle okadar poz vericeez

yaa kurdele işini düşünüyorum ben taksammı takmasammı diye...birde şunu duydum ne kadar doğru, bebek doğunca ilk kıyafeti sarılı bişey olsun dedi ablamlar... bebeğin gözleri sarıyı görünce sarılık olma ihtimali azalırmış...mantıklı geldi ilk cicisinide sarı beyaz almayı düşünüyorum...

valla onu bende düşünüyorum doğuma giderken önce duş alınıyor ya

duştan sonra kuaföre gidip fön çektirmeyi düşünüyorum:26::26:inşallah fırsatım olur

malum lohusa kurdelamı takcam hoş durmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…