kocacım iş seyahatinde...yarın gelcek...kilitledim wallakapı pencere hepsi kapalı açtım klimayıda oturuyommm..
seninki nirdeee hayrola....gel kıs bende kalak
eşim iş nedeniyle şehir dışında...
benimkide iş için gitti..he kalak walla ne güzel hemen geçer zaman..
benimkide iş için gitti..he kalak walla ne güzel hemen geçer zaman..
sağol kuzum ...he yalnızız,ay ben kocam olmayınca öksüz gibi oluyom yaa...seray muzaffer şengül hakkında bir fikrin varmı iyi bir doktormu,yanlış hatırlamıyosam sen gitmiştin.:26:tekrar çok geçmiş olsun cnmmm...iyi olmana sevindimm...bugün yalnızları oynucaz desene
Hıııı iyi bari şimdi iii sen sevindim cnm......
sağol kuzum ...he yalnızız,ay ben kocam olmayınca öksüz gibi oluyom yaa...seray muzaffer şengül hakkında bir fikrin varmı iyi bir doktormu,yanlış hatırlamıyosam sen gitmiştin.:26:tekrar çok geçmiş olsun cnmmm...iyi olmana sevindimm...bugün yalnızları oynucaz desene
Hıııı iyi bari şimdi iii sen sevindim cnm......
çorbaya güldüm
Kız gülünmicek gibi değil ki annem Aaaaa başağın menüyü gördün mü
walla ya ne güsel olur...sen nerde oturuodun cnm..
sağol kuzum ...he yalnızız,ay ben kocam olmayınca öksüz gibi oluyom yaa...seray muzaffer şengül hakkında bir fikrin varmı iyi bir doktormu,yanlış hatırlamıyosam sen gitmiştin.:26:
sağol canım..ameliyat olmamak için direniyorum bakalım artık...
bendeeee...daha cok özlüommmm o işteyken bile özlüom dört gözle bekliom heppp...şimdi çokdaha zor oluo...walla 2.gebelikte düşük yapıosun deyip yollayınca bayağ bozuldum o nedenle gitme derim...çünkü çok yogun bi dr çok hastası var...sadece gebe muayene etsin doğum yaptırsın o bence...detaylı kimseyle konuşmuo...ben artık bayram bukan a gidiom...
beydağlııııııııııı hoşgeldin nasıl oldun canım
hoşbuldum kuzumdaha iyiyim sağol sen nasılsın,prenses nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?