Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tekrar çok geçmiş olsun cnmmm...iyi olmana sevindimm...bugün yalnızları oynucaz desene
sağol kuzum ...he yalnızız,ay ben kocam olmayınca öksüz gibi oluyom yaa...seray muzaffer şengül hakkında bir fikrin varmı iyi bir doktormu,yanlış hatırlamıyosam sen gitmiştin.:26:
Hıııı iyi bari şimdi iii sen sevindim cnm......

sağol canım..ameliyat olmamak için direniyorum bakalım artık...

tekrar çok geçmiş olsun cnmmm...iyi olmana sevindimm...bugün yalnızları oynucaz desene
sağol kuzum ...he yalnızız,ay ben kocam olmayınca öksüz gibi oluyom yaa...seray muzaffer şengül hakkında bir fikrin varmı iyi bir doktormu,yanlış hatırlamıyosam sen gitmiştin.:26:
Hıııı iyi bari şimdi iii sen sevindim cnm......

sağol canım..ameliyat olmamak için direniyorum bakalım artık...

bendeeee...daha cok özlüommmm o işteyken bile özlüom dört gözle bekliom heppp...şimdi çokdaha zor oluo...walla 2.gebelikte düşük yapıosun deyip yollayınca bayağ bozuldum o nedenle gitme derim...çünkü çok yogun bi dr çok hastası var...sadece gebe muayene etsin doğum yaptırsın o bence...detaylı kimseyle konuşmuo...ben artık bayram bukan a gidiom...

aşağıdaki fıstıklar geçmişe daldı sanırım huhuuuuuuuuuuuuuu nasılsınız kızlarrr

hımm anladım canım..kız benim eşime arkadaşı o doktoru çok övmüş,birde aynı hastanede soyadı bazıbağlı olan bir doktor varmiş oda iyiymiş diyorlar ama bilmiyorum...biz zaten daha düşünme aşamasındayız bakalım..

defne_85 cnm senin isminmi defne?? bende belki kızımın ismini defne koyarım suan en yakın hissettiğim isim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…