Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ne yapıyonuz yaa boşverin geçmişi geleceğe bakınnburdasınız ama yazamadınız bir türlü hee..

walla cnm çok yoğun biri dediğim gibi ben adam akıllı konusabileceğim bi dr istedim çok gezdim..bayram bukan la iidi konuştuk...ziyapaşa kadın doğum polikliniği var sadece kadın hastalıkları üzerine...diğer soyisimli birini tanımıom...normal bi gebelik için ii biri ondan cok övmüştür belkide arkadaşınız...

seraaaayyy sende hoşgeldin canım ne zamandırr yoktun nasılsın?

hoşbuldummmmm iyiyim cnmmm walla hastane vs derken bayağ yogundum...kayınbabam yattı geçen hafta...kaynanamda kaldık ...öle işte...iyiyim ama..bişi sorcam yaaa ben cok garibim ağzımın hiç tadı yok 4-5 gündür...sürekli bişeler yeme ihtiyacı duyuyom..herşey cok güzel kokuooo...kola içemiom garip bi tat gelio bugün kuzenimden yürüdüm geldim ama yürürken kasıklarım ağrıodu hep...adet belirtisimi acep....karnım şiş görseniz hamile sanırsınız 25 i adet tarihim bekliom...dr korunun dediydi korunmadık walla

iyim canım bende prenses de iyi geçtimi ağrılar? çok oturma sandalyede

sewindim kuzum...ağrılarım tam geçmedi ama,ama ilk zamanki gibi değil,annemlede ilgilenmek zorundayım biliyosun...yok kız sandalyede değilim,eşimde ewde yok ya hem pc hem televizyon benim,ama o olmayınca bunların bile tadı yok(

kızlar slm ben burda yeniyim sırf bu konu yüzünden üye oldum kafam çok karışık yardım edin 25 haftalık bir oğlum var ve ben nedense 2.bebeğimi yapmayı düşünüyorum oğlum 5 yaşına gelmeden asla diyen ben şimdi bebek yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım daha erkenmi zamanımı ikisine birden bakabilirmiyim

canım sen en son düşükten sonra kürtaj olmadın dimi??? belkide hamişsinidrrrr

amasyanın özel yemegidir o sok kız dilini içeri gelrisem yanına enfez bikerem hıh

bencede nefis hatta yazın yumurtalı fasulye yaptık
pc dende kamerayı açmıştık almanyadaki kardeşimle konuşmak için
nasıl canı çekti özendi garibim

dostum yaaa sorma bende anlamıyorum bu hamarat hatunları

Allah bana bana uygun koca vermiş

hiç sevmez ayrıntıyı

benimkide sevmez ama ben severim misafir gelecek gibi sofra hazırlarım eşimin izinli olduğu günlerde daha sofrayı görünce iştahı kabarır

erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş
tabiki yerine göre kahvaltıda yaparız ama elimden geldiğince güzel yemekler yapmaya çalışırım özelliklede eşimin sevdiği yemekleri

bzimkide kaçmaz biz sevdiğimizden yapıyoruz siz çocuk olunca ne yapacaksınız

şimdiden öğrensen iyi olacak çocuk olunca şart

benimde var birtane saray halım 13 senedir kullanıyorum hala yeni gibi

(adamın karnını evde kendi elinle yaptığın çeşit çeşit yimeklerle doyurmazsan her yumurta pişirene kaçar söliyiiimm)bu lafa güldüm

aa ne güzel tespittttttt

o zmaan kocasına çeşit çeşit yimekler yapan hatunlar yandı

eyvah sevince baya bi taş gitti:18:

sonuncusuda kafasına gitmiştir

neler diyeceğin, tahmin edebiliyorum

aboooo kacmazzzzlarrrr kıızzzzzz sevgımleee doyuruyorummm bennn evet cnm shaggy 3 senedır kullanıorumm cok memnunum yanıı kalıtelıı bencee

yok kızz sevıncınn kendı ıstıodur cesıt cesıt yapmayıı kocasının ıstedıgını sanmıommm ıstese adamı paralar oo içinden gelecek öyle yapar bencee

siz kendinizi bunlarla kandırmayın biran önce yemek çeşitleri yapmaya başlayın
ben genelde hergün akşamları yemekte yalnızım bana senin yerinde olsak yemek yapmayız diyorlar
hergün ekmek arası yiyecem sanki ,hiçte sevmem yemek yemeyince kendimi iyi hissetmem illaki yemek yiyecem
bazen öyle yemekler yaparım kendime 3 .4.çeşit

eşim iş nedeniyle şehir dışında...
:18::18::18:ay evde ben korkarım tek yaw

Aaaaaaa kız hamiş olabilüüüüsüüüün cnm nolmuştu sana doktor korunun dimiş...?düşük heralde...?:26:

buarada benim ablam pratisyen dr onun ve diğer ablamın ,ablamın görümcelerinin bizim çogu akrabalarımızn dr u muzaffer bey ama bunuda sölemeden edemicem...sadece bana yaramadı...bilion sorunluyum pıhtılıyım

merhaba kızlar.ben paşa nın arkadaşıyım.onun davetiyle geldim....
hoşgeldinnnnnn

annenle ilgilenmek gerek biliyorum ama kendi sağlıgınıda ihmal etme olurmu canım sen sağlıklı olursan annene daha verimli olursun...yaa bende öyle oluyorum moralim bozuluyo eşim gidince evde tekmi kalıyosun? korkmuyomusun?

istiyosan olur canım yaaa sen bakacaksın sonuçta bakacağına inanmasan istemezdin...

ay bende beni dinleyip her sorduğuma cevap veren,ve hadi artık kalk git bakışlarıyla bakmayan bir doktor arıyorum...kız dikkat et sen yinede hamiş falan olabilirsin..walla düşüğün arkası hemen tutar derler...
haklıyım dimi ama

hoşgeldin canım....ee kendinden bahset bakalım...

hoş geldin kanki merhaba deyin kızlar kankima yoksa yirsiniz şaplagı he ahanda böleherkez selam versin bakayım oda biizm gibi pırtıdaşımız
şimdi 25 haftalık derken dogdumu diyosun ana kız az arası olsun bebegi emziriyomusun en az 1.5 yıl arası olsun bence gene sen bilirsin
canım hatun agzının tazını ne bilsin yeminle enfes olmuş bir tabak yedim sen 200 okumuştum tefficiyeyi demi tam eklicemde

h.b kızlar.bende sizlerle aynı dertten müzderipim 2 düşüğüm var 8-10 hafta arası.hiç bir sorun yokken doğal hamile kalamıyorum.5 defa denedik tüp bebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…