defne_85 cnm senin isminmi defne?? bende belki kızımın ismini defne koyarım suan en yakın hissettiğim isim...
hımm anladım canım..kız benim eşime arkadaşı o doktoru çok övmüş,birde aynı hastanede soyadı bazıbağlı olan bir doktor varmiş oda iyiymiş diyorlar ama bilmiyorum...biz zaten daha düşünme aşamasındayız bakalım..
seraaaayyy sende hoşgeldin canım ne zamandırr yoktun nasılsın?
ne yapıyonuz yaa boşverin geçmişi geleceğe bakınnburdasınız ama yazamadınız bir türlü hee..
Evet cnm ayyyyy çok seviiindiiiiiiiiim
iyim canım bende prenses de iyigeçtimi ağrılar? çok oturma sandalyede
walla cnm çok yoğun biri dediğim gibi ben adam akıllı konusabileceğim bi dr istedim çok gezdim..bayram bukan la iidi konuştuk...ziyapaşa kadın doğum polikliniği var sadece kadın hastalıkları üzerine...diğer soyisimli birini tanımıom...normal bi gebelik için ii biri ondan cok övmüştür belkide arkadaşınız...
hoşbuldummmmm iyiyim cnmmm walla hastane vs derken bayağ yogundum...kayınbabam yattı geçen hafta...kaynanamda kaldık ...öle işte...iyiyim ama..bişi sorcam yaaa ben cok garibim ağzımın hiç tadı yok 4-5 gündür...sürekli bişeler yeme ihtiyacı duyuyom..herşey cok güzel kokuooo...kola içemiom garip bi tat gelio bugün kuzenimden yürüdüm geldim ama yürürken kasıklarım ağrıodu hep...adet belirtisimi acep....karnım şiş görseniz hamile sanırsınız25 i adet tarihim bekliom...dr korunun dediydi korunmadık walla
amasyanın özel yemegidir o sok kız dilini içeri gelrisem yanına enfez bikerem hıh
dostum yaaa sorma bende anlamıyorum bu hamarat hatunları
Allah bana bana uygun koca vermiş
hiç sevmez ayrıntıyı
bulgur askımmmmsenın menuye öldüüümmmmmm :84: ama senınkı yıne benımkıne göree baya genısmıss bu pilavda kolayyyy hemde lezzetlı o yuzden bende bunu yapıommm bu hamarat karılarınn kocalarıı demekkı cok cesıt ıstıooo kocalarını ellerınden kacırmamak ıcınde böyle yapıolarrr
benmki genişmisevindim o zaman açıkçası senin menüyü merak ettim
kocalarını elerinden kaçırmamak için büyük çaba harcıyolar tatlım
demeki kocaları kaçmaya müsait
benm öyle bi ihtiyacım yok
kuru ekmekte yese kocam kaçmaz
evet evet naapsınlaarrr onlarda haklıı kocalarııı yemeklerle tavlamaya calısıolarrbizii seven böleee seviyooooo sevınclee paşaaa biziiii yolacakk bunları okuyuncaaaa benım menüüü yazıorumm haftanın 4 gunuu dısardaa ne yesek ne yesek dıye dolasıozz 3 günüde makarna pilavvv bide tavukkk
haklısın bi yandan çok var batıl inanışlar ama doktorlarda mutlaka bir parça sarı eşyanın olması gerektiğini söylüyorlar yeni doğan bebeğin yanında...
hatta geçen yıl doğuran eltilerimmin bebekleri yenidoğan sarılığı olmuştu ve doktor onlara sarı giydirip ışığın altında yatırın diye tembihlemişti...
belki senin okuduğun yazıyı yazan kişiinninde batıl inancı vardır
hiç düşündünmü
ben senin gibi cahalmıyım annem araştırırımmmm
şimdikten jelibonumu kaliteli yetiştrmek için bakım bilgileri kitaplar okuyommm
inanki doğumdan sonra yapılması greken herşeyi öğrendimm,tabiki doğurana dek yapılması gerekenleride öğrendimmm....
evet defolu yolllamışlar huylanıp götürmesem kazıklanacaktımm..
markası saray canımm
bakalım kullnışlı çıkacakmı?
siz kendinizi kandırın kızımmmm
dikkat edin şimdik sizden kaçmayan kocalarınızı ilerde lavman yapmak zorunda kalmayınnn..kurur adamların bağırsakları beeee
ayrıca böle devam edersenizz çocukalrınızda yimek yemz...
adamın karnını evde kendi elinle yaptığın çeşit çeşit yimeklerle doyurmazsan her yumurta pişirene kaçar söliyiiimm
kii yumurta kırmayı herkes bilri sizinki daha büyük riskk...
hıı shaggy benimkii..
seninkiler de shagy mi kullanışlımı..
aa ne güzel tespittttttt
o zmaan kocasına çeşit çeşit yimekler yapan hatunlar yandı
eyvah sevince baya bi taş gitti:18:
sonuncusuda kafasına gitmiştir
neler diyeceğin, tahmin edebiliyorum
aboooo kacmazzzzlarrrr kıızzzzzzsevgımleee doyuruyorummm bennn evet cnm shaggy 3 senedır kullanıorumm cok memnunum yanıı kalıtelıı bencee
yok kızz sevıncınn kendı ıstıodur cesıt cesıt yapmayıı kocasının ıstedıgını sanmıommm ıstese adamı paralar oo içinden gelecek öyle yapar bencee
:18::18::18:ay evde ben korkarım tek yaweşim iş nedeniyle şehir dışında...
çorbaya güldüm
Kız gülünmicek gibi değil ki annem Aaaaa başağın menüyü gördün müpratik yemekleri onlar bikerem ne gülüyon bakem ayıp ben gülüyommu kız
ay bana fıstık didiaşağıdaki fıstıklar geçmişe daldı sanırım huhuuuuuuuuuuuuuu nasılsınız kızlarrrne fıstık topilik fıstık çifte kavrulmuş
beydağlııııııııııı hoşgeldin nasıl oldun canım
kızım nasıl kız annesi tekler nasıl maşlara maşladımı merak ettim gurbiye üzüldüm ya gebeligi sonlanıcakmış yazık
walla cnm çok yoğun biri dediğim gibi ben adam akıllı konusabileceğim bi dr istedim çok gezdim..bayram bukan la iidi konuştuk...ziyapaşa kadın doğum polikliniği var sadece kadın hastalıkları üzerine...diğer soyisimli birini tanımıom...normal bi gebelik için ii biri ondan cok övmüştür belkide arkadaşınız...
hoşbuldummmmm iyiyim cnmmm walla hastane vs derken bayağ yogundum...kayınbabam yattı geçen hafta...kaynanamda kaldık ...öle işte...iyiyim ama..bişi sorcam yaaa ben cok garibim ağzımın hiç tadı yok 4-5 gündür...sürekli bişeler yeme ihtiyacı duyuyom..herşey cok güzel kokuooo...kola içemiom garip bi tat gelio bugün kuzenimden yürüdüm geldim ama yürürken kasıklarım ağrıodu hep...adet belirtisimi acep....karnım şiş görseniz hamile sanırsınız25 i adet tarihim bekliom...dr korunun dediydi korunmadık walla
güzel ismin var:) daha netleşmedi ama dediğim gibi suan o olacak gibi ...
hoşgeldinnnnnnmerhaba kızlar.ben paşa nın arkadaşıyım.onun davetiyle geldim....
annenle ilgilenmek gerek biliyorum ama kendi sağlıgınıda ihmal etme olurmu canım sen sağlıklı olursan annene daha verimli olursun...yaa bende öyle oluyorum moralim bozuluyo eşim gidincesewindim kuzum...ağrılarım tam geçmedi ama,ama ilk zamanki gibi değil,annemlede ilgilenmek zorundayım biliyosun...yok kız sandalyede değilim,eşimde ewde yok ya hem pc hem televizyon benim,ama o olmayınca bunların bile tadı yok(
kızlar slm ben burda yeniyim sırf bu konu yüzünden üye oldum kafam çok karışık yardım edin 25 haftalık bir oğlum var ve ben nedense 2.bebeğimi yapmayı düşünüyorum oğlum 5 yaşına gelmeden asla diyen ben şimdi bebek yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım daha erkenmi zamanımı ikisine birden bakabilirmiyim
ay bende beni dinleyip her sorduğuma cevap veren,ve hadi artık kalk git bakışlarıyla bakmayan bir doktor arıyorum...kız dikkat et sen yinede hamiş falan olabilirsin..walla düşüğün arkası hemen tutar derler...walla cnm çok yoğun biri dediğim gibi ben adam akıllı konusabileceğim bi dr istedim çok gezdim..bayram bukan la iidi konuştuk...ziyapaşa kadın doğum polikliniği var sadece kadın hastalıkları üzerine...diğer soyisimli birini tanımıom...normal bi gebelik için ii biri ondan cok övmüştür belkide arkadaşınız...
haklıyım dimi ama
merhaba kızlar.ben paşa nın arkadaşıyım.onun davetiyle geldim....
:18::18::18:ay evde ben korkarım tek yaw
pratik yemekleri onlar bikerem ne gülüyon bakem ayıp ben gülüyommu kız
ay bana fıstık didine fıstık topilik fıstık çifte kavrulmuş
kızım nasıl kız annesi tekler nasıl maşlara maşladımı merak ettim gurbiye üzüldüm ya gebeligi sonlanıcakmış yazık
Heeee hiç gülmüyoooon
hoş geldin kankimerhaba kızlar.ben paşa nın arkadaşıyım.onun davetiyle geldim....
şimdi 25 haftalık derken dogdumu diyosun ana kız az arası olsun bebegi emziriyomusunkızlar slm ben burda yeniyim sırf bu konu yüzünden üye oldum kafam çok karışık yardım edin 25 haftalık bir oğlum var ve ben nedense 2.bebeğimi yapmayı düşünüyorum oğlum 5 yaşına gelmeden asla diyen ben şimdi bebek yapmak istiyorum sizce ne yapmalıyım daha erkenmi zamanımı ikisine birden bakabilirmiyim
canım hatun agzının tazını ne bilsin yeminle enfes olmuş bir tabak yedim sen 200 okumuştum tefficiyeyi demi tam eklicemdebencede nefis hatta yazın yumurtalı fasulye yaptık
pc dende kamerayı açmıştık almanyadaki kardeşimle konuşmak için
nasıl canı çekti özendi garibim
benimkide sevmez ama ben severim misafir gelecek gibi sofra hazırlarım eşimin izinli olduğu günlerde daha sofrayı görünce iştahı kabarır
erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş
tabiki yerine göre kahvaltıda yaparız ama elimden geldiğince güzel yemekler yapmaya çalışırım özelliklede eşimin sevdiği yemekleri
bzimkide kaçmaz biz sevdiğimizden yapıyoruz siz çocuk olunca ne yapacaksınız
şimdiden öğrensen iyi olacak çocuk olunca şart
benimde var birtane saray halım 13 senedir kullanıyorum hala yeni gibi
(adamın karnını evde kendi elinle yaptığın çeşit çeşit yimeklerle doyurmazsan her yumurta pişirene kaçar söliyiiimm)bu lafa güldüm
siz kendinizi bunlarla kandırmayın biran önce yemek çeşitleri yapmaya başlayın
ben genelde hergün akşamları yemekte yalnızım bana senin yerinde olsak yemek yapmayız diyorlar
hergün ekmek arası yiyecem sanki ,hiçte sevmem yemek yemeyince kendimi iyi hissetmem illaki yemek yiyecem
bazen öyle yemekler yaparım kendime 3 .4.çeşit
:18::18::18:ay evde ben korkarım tek yaw
pratik yemekleri onlar bikerem ne gülüyon bakem ayıp ben gülüyommu kız
ay bana fıstık didine fıstık topilik fıstık çifte kavrulmuş
paşam kız da iyi beni sormamışsın ama bende iyimevet bende üzüldüm,ama o çok güçlü maşallah toplar en kısa zamanda inş.
hoş geldin kankimerhaba deyin kızlar kankima yoksa yirsiniz şaplagı he ahanda böle herkez selam versin bakayım oda biizm gibi pırtıdaşımız
şimdi 25 haftalık derken dogdumu diyosun ana kız az arası olsun bebegi emziriyomusunen az 1.5 yıl arası olsun bence gene sen bilirsin
canım hatun agzının tazını ne bilsin yeminle enfes olmuş bir tabak yedim sen 200 okumuştum tefficiyeyi demi tam eklicemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?